reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
iza - dzieki za gratki dla Kubusia:-) , ale Karolinka fotogeniczna :tak:nawet z diodami jej do twarzy:-D jak to mówią ładnemu we wszystkim jest ładnie:laugh2: a te twoje obiadki dla córci to ful wypas:happy:

A u nas dzień nieciekawy Kubuś gorączkuje i dzwoniłam do doktorki mam zbijac temp. (on juz mi kiedys przepisała leki na zbicie temp.) i jutro rano Jarek pojedzie z moczem do badania i na 11 jedziemy do lekarza:-( aż mi sie płakac chce:-( . Cały dzień Kubuś marudził musiałam z nim cały czas leżeć w łózku bo sam w łóżeczku nie chciał a jak nie w łózku do na rękach, jestem wykończona :baffled: :wściekła/y: po 18 dłam mu kaszkę i zaraz kapiel i 18:45 Kubus padł w łózeczku:tak:. A o 20 przyjedzie moja znajoma w zwiazku z projektem aranżacji kuchni i pokoju (a ja jestem wykończona:-( )

a z dobrych wiadomości: jutro Jarek jedzie odebrać wózek bo dzwonili że jest do odbioru, a druga kupiłam na allegro super kombinezon Kubusiowi (nówka sztuka) ale mi sie podoba :happy:

narka;-)

Kubusiowa gorące buziaczki dla Kubusia! Trzymam kciuki żeby szybko mu przeszło i żeby wyniki były ok.!!!

Karolcia dziękuje za komplementy :tak: fajnie że będziecie mieć już wózek :tak: i ten kombinezonik, oczywiście fotki mają się pojawić ;-)
Miłej pracy przy tej aranżacji! A może udałoby się przełożyć to spotkanie? Znajoma na pewno zrozumie, że mieliście z Kubusiem ciężki dzień.

iza - dzieki za troskę :tak: nie chcę juz odmawiac spotkania, bo mi tez zależy żeby juz zaakceptowac całość projektu, dzisiaj musimy wybrać kolory itp. przyjedzie tez moja mama to może sie troche rozluźnie z nimi (znajoma jest bardzo fajna i miłą osóbka wiec bedzie okej) bo czeka projekt łazienki dla kolegi z pracy bo 20 kafelkarz bedzie zaczynał robotę, a fotki kombinezoniku beda na 100%:-)

ale faktycznie dzisiaj cichutko na wątku:confused: :-(

Hejo!

Dużo zdrówka i radości dla Filipka w tym wyjątkowym dniu, pierwszych urodzin :tak: :-) :tak: :rofl:

dziękujemy wszystkim za życzenia i karteczki :-D

ten dzień okazał się dla Grzesia przełomowy. Po pierwsze Grześ przespał dziś całą noc, po drugie zrobił swoje pierwsze kroczki :-D

nie mogę się skupić na pisaniu, ciekawe czemu :confused: ;-)

u nas dzisiejsza noc nie była najlepsza- atakował nas komar a Filip budził sie 3 razy .
Moj dzis maluch nauczył sie wołac "MAMA" ale takich fajnym tonem jakby krzyczał

Gratulacje dla naszych kochanych roczniaczków dla Grzesia pierwszych kroczków a dla Filipka mówienia MAMA!!!

Wklejam jeszcze 2 dzisiejsze fotusie :-) Karolcia siedzi na razie posadzona, ale coraz bardziej już się dźwiga do siadu, a w wózku już dwa razy usiadła :-)

reklama
Do góry