reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
oliwka - no strasznie nrobiłaś smaka:-p , bye ten wój uparciuszek do wiosny ubrał;-) opisz kurteczke

a ja sie obiadam sałatką z pstraga (wyszła mi rewelak) ale na chlebku wasa (jaies wytłumaczenie;-) )

karolinna - dzieki temu że napisałaś że bedziesz ogladać film LOST to nagram Jarkowi bo jest w pracy a jest wielkim fanem tego filmu:cool2: , więc możesz żądać zadośuczynienia od niego ;-) :tak:

reklama
Witam wieczorkiem!
Dziś prawie cały dzionek spędziłam u rodziców, tata zawiózł mnie to UP, byłam tam z Karolinką, strasznie się jej podobało, aż piszczała :-) Mam nadzieje że w przyszłości nie będzie tam częstym gościem :baffled:
Niestety fotki nie wkleje bo mamy popsuty aparat i jest w naprawie, ale Karolinka wygląda w tych dżinsach zaje......:-p i ma też taki superowy jasnozielony kapelusik też od swojej imienniczki ;-) Muszę powiedzieć że całość wygląda super :tak: Jak każda matka jestem w niej po uszy zakochana :laugh2:
A dziś moja mama uszyła Karolci kapelusik z jaśniutko różowego polarka wzorując się na tym zielonym :happy: wyszedł ekstra, ale jeszcze musi go wykończyć :-)

MamaBoo powiedz mi Oskarek bawi się tym Oceanem dopiero teraz? A jak miał pół roczku? Bo Karolcia za bardzo nie jest nim zainteresowana i trochę mnie to martwi, chyba zadna zabawka jej nie spasuje, jak na razie lubi tylko Zebulaczka :baffled: Ale dobre i to :happy:

Kubusiowa to dobrze że Kubuś dobrze zniósł to szczepienie, nas czeka 9 października a potem dopiero jak mała będzie mieć 13 miesięcy. Gratki dla Twojego przystojniaczka że tak ładnie robi papa, a ci znajomi to chyba mieli fajne minki :-D
A taką robioną pizze to też bym zjadła :-p

Oliwka fajnie że kupiłaś małej kurteczkę i jesteś zadowolona, pewnie jest śliczna. Ja dla Karolci mam niebieski kombinezonik, dziś z mamą go mierzyłyśmy ale piszczała z radości przy tym :laugh2: W ogóle ostatnio strasznie wesoła się zrobiła :happy:
A dziś w sklepie widziałam super komplecik z różowego polarka, spodnie+bluza+kamizelka, kupiłabym to bo nie było drogie-niecałe 20 zeta, ale Karolcia ma już 3 różowe komleciki z polarka :-D co prawda każdy inny ale to byłoby lekkie przegięcie :-)

MariaOla fajnie ze się zameldowałaś :tak:

Karolinna pewnie jeszcze jutro będziesz na bb, ale juz dziś życzę CI super udanej zabawy!!! I oby pogoda była ładna :tak: Ponawiam pytanie Oliwki - Lenka idzie z Wami? Jeśli tak to pewnie masz dla niej jakąś super kreacje :happy:

Dziewczyny przed chwilą przeżyłam szok :szok: :szok: :szok: Muszę się tym z Wami podzielić, na kwietniówkach jest jedna dziewczynka, która niesamowicie szybko się rozwija (od jakiegoś czasu bo wcześniej moja Karolcia była ze wszystkim pierwsza :-D ) Dziś kończy PÓŁ ROCZKU, zobaczcie jaka jest jej nowa umiejętność. Niesamowite prawda?

ja zaraz lecę spać, rano wstaję wcześnie, bladym świtem, pakuję nas i jedziemy do Rzeszowa.

miłego weckendu laseczki, do nastepnego pisańska

zaspałam....................
a Krzysiek chce wyjechać o 12, zaraz pakuję, potem zakupy - chyba zaraz stanę na rzęsach.
a Piotrek walczy dzielnie od 4.40. - padam na ryjątko

Hej, hej !
Widzę, ze jestem pierwsza ( przynajmniej byłam w trakcie pisania - zobaczyy co będzie dalej :-) ).
Wczoraj było leczo a obiad a potem byliśmy wieczorem na spacerze. Chcieliśmy wyłowić z R. maskotkę z takiej maszyny i wydaliśmy 10 zła maskotki nie ma :-) . Oskar zgubił bucika. I dostał piękny dres od dziadków. porobiliśmy kilka fotek i jak R. mi wysle ne pocztę to od razu je wkleję.
Iza gratulacje dla zdolnej dziewczynki.Oskar dopiero teraz sam stoim z podpraciem. A co do tego muzycznego Oeacnu to kiedyś się barzdo skupiał a nim , alejak zaczął "jarzyć" że jak w coś uderzy to gra to od tamtej pory ma radochę. W zasadzie to dopiero jakoś jak miał 6 msc to zaczął się bardzo nią interesować. No a teraz to aż piszczy jak ją widzi :-) Także spokojie - Karolinka musi ssama odkryć muzyczny ocean.
Karolinna życzymy świetnej i udanej zabawy. Nie byłam chyba a takim weselu gdzie bym się źle bawiła. Wesela zawzse są udane:-)
A R. nic takiego nie mówili. Mysleliśmy wczoraj nad tymz Rafałem doszliśmy do wniosku, ze w zasadzie to nikt nie jest pewnie na 100 %, ze są jakiekolwiek zeznania, więc nie wiadomo czy ten policjant nie gadał tylko tak, zeby R. coś powiedział.
Kubusiowa - co tam, że nieświadomie - wazne, ze na znajomych zrobił wrażenie. No niedługo to już pewnie zacznie mówić papa:-) No gratulacje, ze nie płakał na szczepieniu. My mamy dopiero w kwietniu kolejne, ale chyba zaszczepimy go na grypę.
Idę pić kawkę:-)

Cześć Dziewczyny! Witam o poranku! :-)

Mokkat i Kaśka - szerokiej drogi, miłych wyjazdów!!!!!!!

Ja dziś nawet jestem wyspana, chociaż szłam spać po 1 po karmieniu (tak dziwnie się obudziła zwykle ok. 23 a wczoraj już myślałam ze prześpi całą noc ;-) :-p a tu klapa) Potem obudziła się dopiero po 6 no i teraz po 8 :tak:

Karolinna Lenka zdrowa? Mam nadzieje że jej nie zaraziłam katarkiem :baffled:

MamaBoo wklej fotki Ozinka w nowym dresiku :-)

Spadam bo mąż śpi po 24 w pracy, a Karolcia nieźle sobie tu gaworzy, muszę ją stąd zabrać bo sie nie wyśpi. A niewyspany Polak to zły Polak ;-)

MIŁEGO DZIONKA!!!!!!!!!

reklama
witanko.

Na wesele w ciągu dnia to planujemy żeby Lenka była u babci i dziadka,na szczęscie jest do nich z tego budynku moze z 10 min piechotką,więc jakby co to zaraz biegnę w butach na szpilkach:-D,ale jak już położy się spać to nie wiem czy będziemy na weselu jeszcze bo Lenka jak się obudzi w nocy to musi mieć mnie,u tatusia nie chce absolutnie zasnać ,marudzi itp:rolleyes2:.Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce:tak:.Ogólnie to mi się nie chce isć:-p.No ale podobno jak się nie chce isc to potem się człowiek swietnie bawi;-).

mokkate szerokiej drogi,miłego weekendu,to samo dla Kaśki76 :tak:

iza moja Lenka ,dzięki Bogu, zdrowa,i niech tak zostanie,tylko nastepnym razem mnie uprzedź że masz katar to nie przyjdę,wolę nie ryzykować.

mamaboo a nie szukaliście tego bucika,ostatnio Lenka gubiła zabawki na dworze to wytrwale szukałam aż znalazłam:happy:.Możliwe że tak było jak mówicie z tym policjantem:tak:.Nie będę się powtarzać ze czekam na fotki ;-)

oliwka cierpisz na bezsennosć:confused: 2 razy skasowany post bo pewnie się pomyliłaś piszac z zamykającymi się oczyma i to ma być bezsenność:rofl2:

kubusiowa zastanowię się jakie:biggrin2::rofl2::happy2:.

Miłego piątku.

Do góry