reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka

sandros pisze:
Wy jutro grilujecie, a ja mam w planach koszenie...
hehe,zagoń do tego swojego mężczyznę :) a co ;D

justka a jakiego mydełka używasz?

kaśka76 mały kibic ci rośnie ;D
kaśka76 pisze:
a do kumpeli to pojedziemy na bank. ona nam nie popuści.
super ;D

fajnie posiedzieć na necie kiedy mąż zajmuje sie dzieckiemj :D słyszę tylko jakieś "poważne "dyskusje,z głównym udziałem Leny ;D

reklama
Hej, babeczki!!!
Witam po dugiej przerwie ;D
Zawirowania związane z chrzcinami ustały,
chrześni wyjechali- słowem wszystko wraca do normy :)

Kaśka- Martynka waży 5100.
Pani doktor powiedziała, że będzie drobnej budowy, więc nie mamy sie martwić.
(Ale oczywiście, która mama się nie martwi :-[)

Karolina- mam skypa, ale dziwnie mi się przez niego rozmawia.
A masz kamerkę internetową?

Co do przygody z piecykiem- to wierzyć się nie chce, że są tacy fachowcy!!!!
Co za ludzie..... ??? ??? ??? I wpuść tu takiego do domu...

Zmykam i zabieram się za porządki :D

hej
albo mam zepsuty komp i nie pisze mi nowych wiadomosci albo nikt nic nie napisał :p ::) oprócz mokkate ;) :-*

mokkate super że zawitałaś w końcu :D no i znów rodzinka w komplecie,cała czwórka,pewnie nie możecie z Darią się nacieszyć sobą :)

My wróciliśmy od teściów.Koniec konców nie było grilla bo strasznie dziś wieje :p co za czerwiec ??? kiełbaski zjedzone w domu ;) no i zaopatrzeni jesteśmy w prowiant ;D ;)
jak wieczór ? moje jedno kochanie zasypia a drugie siedzi przed tv i ogląda m e c z .

gdzie mmm ? izka-mummy ? i inne laski ?

mokkate to podaj mi numer skypa ,co ? bo właśnie mąż mi założył ;D mozemy czasem w ten sposób pogadać :)

Lena się rozgadała dziś ;D najczęściej to ma-ma,u-ma,baba i rózne inne śmieszne jej wychodzą ;D

Witam,

My teznie kosilismy trawy, bo po wczorajszej ulewie, kosiarka jeszcze na starym oleju by chyba padla.

Dzis bylam z Sonia na basenie, jak jej sie podobalo. Ostatnio bylysmy tak z dwa miesiace temu, ale jak zobaczyla basen, jak sie ucieszyla.... Nie chciala mi wracac do domu, chyba jutro znow sie wybierzemy :p

Pozdrawiam,

faktycznie tu pusto dzis chyba wszystkie na mundialu :)

ja tyle co posprzątałam bo przy Liwii sie nie da !! a dzis jak na złość spała pięknie do 9 to ja musialam o 7 wstac bo przyszedł facet co nam remont ma zacząć malutki robić i głupio było go w piżamie przyjąć na wpół śpiąca ! ale zal mi było ze jak juz mój gizdek spi dłużej to ja musze wstać :mad:

Sandros my jutro na basenik !! A chodzisz z Sonką na taki juz normalny czy taki mały dla dzieci ??

Karola zapomniałam superancko Karolka Juniorka wygląda w tym stroju kibica !!

Hej!
Pustki niesamowite na tym forum ::)
Karolinna - Lenka ma fajny kapelusz :)
Mokkate - nareszcie znowu jesteś :) a ci Wasi chrzestni to z daleka? Fajnie że macie za chrzestnych małżeństwo :) my też się nad tym zastanawialiśmy, ale w końcu postanowiliśmy inaczej.
diablica - Karolinka dziękuje za życzenia :)
Sandros - fajnie ze byłyście na baseniku, ja chce z Karolcią iść za jakiś miesiąc :) jak już będzie troszkę starsza i więcej będzie z tego rozumieć.
A my mieliśmy wczoraj grilla i wyszedł całkiem nieźle, pogoda była ok, a kiełbaski mniam mniam :p Tylko później strasznie dużo było komarów, nie wiem skąd tu na Brynowie takie ogromne komarzyce ??? Trzeba się nieźle odganiać, Karolinka spała w wózku, musiałam cały czas uważać żeby jakaś wściekła komarzyca jej nie ukąsiła, w końcu powiesiłam pieluchę i nie miały do niej dostępu. Musimy jak najszybciej kupić moskitiere na wózek, tylko nie wiem gdzie chyba w sklepie z wózkami ??? Na allegro oglądałam ale chyba się nie opłaca.

witajcie :D

sandros super z tym basenem :) i własnie,na tgaki zwykły już basen chodzicie czy jeszcze nie ?

justynka lenka dziękuje za komplementa :D :-* nasze dzieci to śpią jak nie potrzeba ;) hihi ,chodzi mi właśnie o twoją sytuację ;D

iza ja miałam moskitierę z głębokiego wózka i jakoś da się ją założyć na spacerówkę ;D wiem że ktoś tu z naszych znalazł moskitierę np. w ciucholandzie ::) ale pewnie w marketach są,a jeśli nie to zawsze jest tam sporo sklepów dziecięcych ;)

nio i niedziela... :)
gglizak0cq.gif

Odwiedziny chrześnicy męża udane :) dowiedzieliśmy się przy okazji że mieliśmy być chrzestnymi oboje tylko ja już byłam w ciąży a ciężarnych się nie prosi  ::)  :p

reklama
iza ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu :) a ja nie słyszałam że ciężarnych się nie prosi ::)

grill chyba jest przełożony na dziś :) jeżli nic (puk,puk) pogoda się nie zmieni :)

Do góry