reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kanoot my też na początku kąpaliśmy w oilatum ale boję się tego nadużywać ::)

iza gratulacje z okazji skończenia 2 miesięcy! :-* no to widzę że obie będziemy grillować ;D właśnie widziałam prognozę,pogoda średnia,tzn.nawet ciepło ale przelotne deszcze mogą być :p :p :p jaka karolcia juz duuuża :D

lecę dalej do mojej robótki :D i zerkam obowiązkowo na mecz ;)

reklama
kanoot gdzieś to czytałam na jakimś wątku i tak na zdrowy rozsądek to powiem, że skóra może potem się przyzwyczaić ,wrecz uzależnić i już każdy inne ,zwykłe mydlo itp.będzie nie do uzytku ::) czyli używam tylko jeśli widzę naprawdę wyraźną potrzebę.Ale jak piszesz że u was cały czas jest skóra sucha to pewnie nic nie będzie,w końcu cały czas jest "leczona" przez ten specyfik-cudo :)

ło rany,cięęęężko patrzy mi się na ten mecz :p stres za duży :p

wlasnie dlatego nie patrze wole sobie od czasu do czasu sprawdzic wynik i sie nie stresowac,caly czas mam nadzieje ze chlopcy pokarza na co ich stac i wygraja

pisząc do was oglądam mecz..... brrrrrr ale horror.... ale wierzę w naszych... szczególnie jak Lenka od Karolinki tak bombowo wygląda ;D ;D ;D

Iza1- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLINKI.....

Witam,

Ja wytrwale bylam z nasza reprezentacja... Jak mozna zabrac sie do gry w ostanich minutach... co oni niby mysla, ze sa super i nadrobia - alez jestem zla.

Iza - wszystkiego najlepszego dla Karoliny. To pierwsze zdjecie - super.

Kasia - Sonia tez zawsze przybierala minimum - ale jak to moja babcia ujela, a jakim niby cudem ma duzo wazyc, jak on nawet 10s nie potrafi spokojnie ustac ;D

Wy jutro grilujecie, a ja mam w planach koszenie...

Pozdrawiam,

Beatka dzieki !!! za stronke

Izunia dopiero teraz zaglądam tu, moja Liwia to lubi proste rzeczy !! Z takich zabawek to konewką sie bawi, piłką kolorową, telefonem :)
Duza buźka dla Karolci - uśmiecha sie ślicznie juz !! Jak Liwia pierwsze uśmiechy rozsyłała to zawsze mokre oczy miałam :)

Ja tez do kąpania nie nadużywam tych cudów, kąpiemy normalnie a jak cos sie dzieje to Oliatum ale juz nie pamiętam kiedy było potrzebne, mydełkiem myje codziennie rączki i pupke a całe ciałko mydełkiem co dwa, trzy dni ! Z oliwką tez nie szaleje i obowiązkowo buzinke i pupke a ciałko co drugi dzien !! I jest ok !!

reklama
Karolka: przybiera absolutne minimum, ale może po tatusiu będzie chudzielcem. a do kumpeli to pojedziemy na bank. ona nam nie popuści.

biedny Piotrek nasłuchał się dziś jak oglądałam mecze. już sobie obiecałam, że jak podrośnie to go zabiorę na mecz Bundesligi. ;D

Do góry