reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
WITAM! Melduję się po chrzcinach :)

Chochliku wszystkiego najlepszego!!! Dużo, dużo zdrówka, szczęścia i pieniążków :)!!!

A ja też miałam niedawno urodzinki :p więc obie z Chochlikiem jesteśmy bliźniaczkami :)

Gratulujemy dzieciaczkom pierwszych ząbków!!!
Lence gratulujemy przełamania lodów z kubkiem niekapkiem :) BRAWO!!!
A Piotrusiowi gratulujemy z Karolinką nowych umiejętności!!!

Muszę powiedzieć że chrzciny się udały, było suuuuper, tylko pogoda nie dopisała :(. Chrzestny był inny niż miał byc pierwotnie, co prawda tamten zadzwonił w piątek wieczorem że jednak przyjdzie i będzie chrzestnym ale mu podziękowaliśmy - nieodpowiedzialny gówniarz (przepraszam za określenie :p) Był inny, również kuzyn mojego męża ale starszy i mądzrzejszy. Ogólnie chrzestni udali się naszej córci, dostała tyle pieniążków ze w ogóle się nie spodziewaliśmy że aż tyle ::) dostała też śliczną sukienusię ale jeszcze za duża bo rozmiar 74 (tajna z body pod spodem, w sumie jest to body na które nałożona jest sukienka :)) no i oczywiście kilka fajnych pamiątek.
Justynko - Karolinka dziękuje za życzonka i pamiątkę :)

W sobotę poznałyśmy sie z Mokkatką :) z Martynki śliczny bobasek :) mam nadzieje że niedługo spotkamy się wreszcie na tym spacerku oczywiście razem z Karolinną i Lenką.

reklama
Izka super ze impreza sie udała !! super razem wyglądacie :) ahh kiedy to było jak Liwuś była taka malusia !!!

Karolinna ja za firanki 2x - 145x300 płaciłam niecałe 50zł dzis wieczorkiem musze zajechac do kuzynki męża zeby mi je skróciła bo zadługie !!

a Liwia wszystko mi wyciąga z szafek i przed chwilą przyczasła sobie paluszek i płacz był a teraz zaś tam siedzi ::)

iza1 no super razem wyglądacie :D a i tort niczego sobie! :o super że macie odpowiedzialnego i mądrego chrzestnego! :) no i ja też mam nadzieję w koncu na ten spacerek :p teraz pogoda paskudna :p nowa sukienka karolci ekstra :D

justyna to tanie te zasłony :o ja płaciłam po prawie 100 zeta ::)

byłam właśnie w aptece i auto oblała jedną połowę mojego ciała :p wracałam przemoczona...z jednej strony ;)

hej,dziewczyny..co z wami ???
u was ostatnio nie wydarzyło się nic ciekawego ???

no to ja napiszę że Lenka dziś trochę połączyła dźwięki w sylaby ;D ba-ma to jej pierwsze słowa ;) tylko przez chwilę ale mam nadzieję że od teraz będzie tego coraz więcej i częściej :)

Witam,

U mnie, ciekawego....
Wszystkich dzis zanudzam historia - Rafal to szczesliwy poszedl do pracy, bo nie musi juz sluchac o wojnach polsko szwedzich, tureckich, rosyjskich, o bezkrolewiach... Jejku a jak na to wszystko teraz tak patrze, to widze, ile jeszcze nie umiem, ile mam niedoczytane...

Iza super, ze chrzciny sie udaly. Sukienka nie wydaje sie taka wielka, ale ladnie w niej Karolina wyglada.

Chochlik - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Justyna, to nic, zobaczysz jak zacznie sie gdzies wspinac... Jeden upadek to nie powod by nie probowac dalej ::) Obecnie nie ma miejsca gdzie moglaby klasc okulary :p
A wczoraj tez mnie zaskoczyla - sama wchodzi do krzeselka - takie jak Karolina kupila dla Leny - teraz jak chce jesc, to wsiada i krzyczy ;D

No i w koncu mam sukcesy pieluchowe. Dzis Sonia przez caly dzien nie zbrudzila ani jednej pieluchy, a zalozylam jej tylko na popolodniowy spacer, bo byl dluzszy, ale wytrzymala - pieluszka suchutka ;D

Pozdrawiam,

Dobry wieczór!

Gratuluję sukcesów nocniczkowych Sandrosku. Życzę owocnej nauki.

Chochliczku wszystkiego, wszystkiego naj!!!! Dużo uśmiechu, optymizmu, zdrówka, miłości na każdy cudowny dzień Twojego życia.

Cieszę się, że chrzciny sie udały. Izuniu to super, że teraz Wasz Aniołek ma odpowiedzialnego chrzestnego, To BARDZO ważne. Mateuszkowi trafili się niestety nieudani chrzestni. Ciocia to dopiero wczoraj wieczorkiem przypomniała sobie o Dzniu Dziecka. Oj, szkoda gadać. Dobrze, że Mateuszek jeszcze nic nie rozumie (datowo), ale mnie samej było 1.6 przykro za niego.

Mmm i Kasiu dzięki za namiary na eko-żywność.

Frezyjko i Justynko w sprawie przymiarek fotelika podzielam Wasze zdanie.

A! W sprawie firanek. Niedrogie i nawet ładne są z Wisanu. Można zamówic bezpłatnie katalog i sobie pooglądać. Polecam! http://www.wisan.pl/produkty_r.htm

Dziewczyny, ale miałam jazdę z mateuszkiem po kąieli. Na początku był wesoły i było ok. Dostał witaminki, nawet ładnie zajadał mleczko, a tu potem wielki krzyk, no i ... zwymiotował na łóżko, na siebie na mnie i na dywan. Poszło wszystko. Nawet marchewka z jabłkiem z popołudnia. Chyba mu coś siedziało na żoładku. Od razu mycie, przebieranie, mierzenie gorączki (było 37,2 - więc chyba ok), no i potem lekka herbatka, a potem ciutkę mleczka i poszedł spać. Ale mi stracha napędził!!! Potem już wszystko było dobrze. Zero płaczku, pogadał, pojadł i poszedł spać.

reklama
Czyżbym Was witała i żegnała??? Puściutko tu jakoś. U mnie kolacyjka zrobiona - dziś nowa sałatka, a nie ma komu degustować ;). Czekam na męża. Chyba zaczaruję prasowanie. Śpijcie słodko.

dobranoc7cl.jpg

Do góry