reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jak miałabym prawko to całkiem możliwe,
bo to godzinka drogi ale pociagiem
nie widzi i się jechać z Milenką ...
jeszcze chyba przesiadka do autobusu,
wybaczcie, może gdyby ktoś jechał
z mojej strony to bym się
na dokładkę zabrała ...

Jak uzbieram i zrobię prawko to nadrobię :-p

reklama
monysia przykro ... kurde szkoda
a twoja niunia potrafi zjesc no no ona by sie z moim Wikulem mogla dogadac on tez lubi jesc, dzisiaj na sniadanie cala kielbacha (bez skory) i kromeczka chlebka, o dziwo zjadl chleb bo on moze jesc wszystko bez chleba ...

Bodzinka poczekaj no do soboty z tymi dolami co ? wtedy to ci przynajmniej je z tyłka wykopiemy :-)

Dziewczyny ja nie wiem czy cos wypali z naszego spotkania bo w sobote ponoć burze mają być :-( buuuu.....

Bodzinka to dla Ciebie ;-)

shovel_expert.jpg

Monysia szkoda że masz kiepski dojazd :-( Ale liczę że zrobisz sobie prawko i to nadrobisz hihihi ;-)

Monysia szkoda że masz kiepski dojazd :-( Ale liczę że zrobisz sobie prawko i to nadrobisz hihihi ;-)
nadrobię nadrobię tylko nie wiem kiedy :-p

A teraz Mila zasypia a ja podczytuję :-D
I też mi się coś katarzy i kicha,
mam nadzieję że to też od ząbków :dry:
choć w to nie wierze bo coś za mocno :baffled:
dawno chora nie była

to miłego spotkania.
trzymajcie kciuki za dobrą drogę dla nas. jedziemy w sobotę nad ranem, a my z K wracamy w niedzielę rano.

Kasia to trzymamy kciuki :-)

My na nogach od 30 minut, nocnik juz zaliczony, zaraz sniadanko, a kolo 11 jedziemy do mojej kumpeli ktora urodzila 4 kwietnia coreczke, kurcze juz sie doczekac nie moge :-) taka kruszynka, kiedy ten moj lobuz byl taki malutki :-)

hej hej, nie straszcie z tą pogodą, kurcze!!!!ja już tak się nakręciłam że nie może być deszczowo jutro...buuuuuuu.....
Kaśka76 szkoda że Ciebie nie będzie... życzę udanej podróży!!
Bodzia, daruj se doły bo naprawdę łopatami Ci je z tyłka wykopiemy!!!;-)
Trzymaj sie kobieto dzielnie!!
Pozdrowionka i do zobaczyska :tak::-)

reklama
Dziewczyny nam chyba nie jest dane się z Wami spotkać. Buuuu... Dzisiaj brałam dzień wolny na żądanie i szłam do lekarza, bo mnie tak gardło boli, że mówić nie umiem. Jestem na antybiotyku ze wskazaniem : leżeć jesli chcę iść do pracy w poniedziałek (nie chcę, ale muszę...). Więc niestety i tym razem nas nie będzie :-(

Do góry