reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Witam Tyszanke w naszym gronie, troche nas jest, ale jak widzisz czesc juz z dzieciaczkami na swiecie. Ponawiam pytanie Frezji z jakich osiedli jestescie?

Karolina ja uzywam na taka pogode kremu Bambino, o ile firma nie do konca mi pasuje, to krem stosuje od urdzenia Soni i sie sprawdza nawet w wiekszym mrozie, a nawet jak Sonia wyladuje w sniegu  ;D

Beata to ciekawy mialas dzien. Mam nadzieje, ze ten 13 piatek wbrew przesadom bedzie duzo lepszy.

Frezja dzieki, mnie tez sie podoba ;) Na niemowlakach jest post, w ktorym podaja adresy roznych suwaczkow, szkoda tylko, ze nie mozna zdjecia dokleic.

A Sonia ma kolejna jak dla mnie okropna zabawe - otwieranie jeszcze sie nie skonczylo, a wpadla na pomysl przystawiania malych krzeselek do stolikow, komody i nizszych niedostapnych dla niej polek. Wchodzi na krzewselko i buszuje ::)

Pozdrawiam,

reklama
Hejka kobitki!!! Mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień. Mały bynajmniej jest w lepszym humorze. Teraz sobie podrzemuje (chyba odrabia to spanie za wczoraj).

Frezyjko dziekuję Ci za wyjaśnienie tego skrótu. Jak już teraz mi go rozszyfrowałaś to wydaje mi się to banalnie proste. No cóż tak to bywa. Śliczne dzięki!
To dla Ciebie:
frezja3xb.jpg

Oj Mateusz wzywa, musze zmykać. Narka.

Juz jestem znowu. To tylko jedzonko. Pojadł i znów zasnął.
Karolinnko ja mam w domu dwa kremiki na zimno. Jeden to Nivea: krem na każdą pogodę, a drugi to Penaten: krem chroniący przed zimnem i wiatrem dla niemowląt. Oba nadaja się dla naszych dzieciaczków, bo nie ma na nich inf., że sa od któregos m-ca. Uważam, że oba są dobre. Łatwo się rozsmarowywują i naprawdę dobrze chronią licka przed mrozem.

Frezja&sandros ja jestem z ''R'' (dolkadniej to blizej lasu ''R1") chetnie bym sie z Wami spotkala (jezeli organizujecie jakies spotkanka - a jak nie to mozna zaczac:), to ze juz jestescie mamusiami w niczym nie przeszkadza a nawet moze pomoc ;) Pozdrawiam wszystkie kobietki:)

Liwcia dała teraz tak mi popalić ze padam na pysk! tak marudzi ale to pewnie przez te zastrzyki i choróbsko ! ogólnie zuważyłam ze lepiej z dnia na dzien ale teraz mnie zas cos łapie ::)

My mamy krem na zime z bubchena, nawet sobie chwale !!

Kurcze kisze sie juz tyle czasu w domu ze do głowy zaraz dostane :(

Witam nowe kolezanki !!!!!

Musze isć obiad zrobic a nie chce mi sie okrutnie, sram to niech kanapki se zrobią dzisiaj ;D

izka-mummy-to-be i co z tym usg na kiedy się umówiłaś ??? i jak pozostałe dziewczyny? byłyście już ?

beatko a ja od Ciebie nie dostałam takich ładniutkich kwiatków :p ;)

sandra a ta Sonia to spryciara ;D

justysia
jaki ś taki czas jest chyba na marudzące dzieciaki ::) mała od paru dni jest szalenie absorbująca,mało spi w dzień,co chwila się budzi ::) oj,ciężko... Byle do wiosny i spacerków i lepszych humorków :)

a znalazłam w domu krem bambino ochronny ,ale wiecie co zauważyłam po dzisiejszym spacerku? że miała zimne policzki a jak niczym nie smarowałam to były po spacerkach ciepłe ::)

Karolka: my byliśmy w sobotę. fajnie było, pokazali wszystko i objaśniali. jesteśmy zadowoleni.

mam dziś doła przeogromnego i jakoś nie idzie mi w ogóle pisanie.

Witam :) mam pytanko do zaprawionych w boju mam z okolic Gliwic. Czy któraś z was zna jakiegoś dobrego ortopedę u którego można umówić się na wizytę prywatną?? Mała powinna już mieć zrobione usg bioderek a w przychoni zapisali nas dopiero na 2 lutego :/ ech ta polska służba zdrowia...pozdrawiam i z góry dziękuję :)

reklama
Do góry