reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Co u nas slychac?
Wiec:
Sonia ostatnio ma dziwna zabawy - uwielbia robic porzadki w szafach, smieciach i w moim plecaku. Nie robi tego zlosliwie tylko w formie zabawy - jak ja prosze, to sprzata, zamyka drzwi z szafy, odklada plecak, ale jakos nie umiem jaj poprosic by definitywnie sie tak nie bawila... Mimie.

Wczoraj wybralam sie z znajomym na snowbord - troche zaszalalam ledwo chodze. Szczaskalam sobie porzadnie biodro, ale wilize sie.

Koniec semestru mam bezstresowo, jak tylko wydobede indeks z dziekanatu, bede miec wiekszosc wpisow, a egzaminy mam juz zalatwoine, bo pozaliczalam je na drugim roku - teraz te roznice programowe ;D i mam luz.

Zmykam ubierac Sonie i na spacer.

Pozdrawiam,

reklama
mokkate na pewno teraz Ci się uda długo karmić :) przy drugim dziecku będziesz spokojniejsza w to też pomaga :)

sandros tak sobie czytam te Twoje wypowiedzi i widzę że jestes spoko mamuśką dla małej,też bym chciała być taka wyluzowana ,mam nadzieję że mi się uda :)

frezja wózek bardzo ładny! a mnie się podoba najbardziej ten pistacjowy kolor ;D a i zostało Ci tylko 5 dni na przekonanie męża ;D widzę że Ty też tak jak ja przesiadujesz na allegro ;)

cieszy mnie że moja mała coraz chętniej przesiaduje w foteliku :) mogę ją mieć koło siebie i robic coś innego :)

Mężul nie ma nic do gadania nasz mercedes już jest licytowany a w zamian kupię ten który ci pokazałam. Mąż jest w domu gościem więc gdybym miała liczyć na niego to... ::)
Nasturcja wyspana zbieram się do sklepu już wczoraj była obiecana wątróbka i nic z tego nie wyszło :p

A na allegro to muszę chyba jakiś trudny kod wpisać żebym zapomniała i nie mogła tam włazić, szkoda że się tak nie da ;D Już 2 przesyłki przyszły, jeszcze 3 może dziś przyjdą ;D ;D

A kolor to podoba mi się ten czerwony i pistacjowy i pomarańcz hmmmm ::) znów mam dylemat ;D

Karolka: tak mutsy - zaszaleliśmy, ale po nas odkupuje go kumpela, więc zbyt pewny. Krzysiek sobie wybierał kolor. ja bym tam kupiła i'coo gdyby dawali u nas gwarancję tak jak w Niemczech, czyli PIĘĆ LAT. mnie największą radochę sprawiło wybieranie rożka i oglądanie pościeli.

muszę pospisywać co mam a czego nie, bo lekarka powiedziała, że może mnie weźmie do szpitala ok. 15,02 i potrzyma już do końca .buuuuu, ale jak trza to trza.

Ojjjj Kaśka :( .... ale zdrowie przede wszystkim!!! Będę trzymać kciuki, żebyś spędziła tam jak najmniej czasu.

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Teraz nie kupuję nawet butelki, taka jestem zawzięta... ;D

Sandros- ja związałam półkę z koszem na śmieci sznurkiem, a pozwalałam bawić się garnkami.
Jak się nie dało raz otworzyć, to nie było więcej zainteresowania. :)

frezja u mnie już dziś był listonosz z przesyłką z allegro ;D tak od 2 tyg bardzo często coś przynosi,już mu się tłumaczyłam ;D a który to wózek licytujecie? podaj linka,co? :)

kaśka76
no jak mus to mus,ile my się w tych szpitalach wysiedzimy to nasze :p

mokkate pomysłowy "dobromir" z Ciebie :D

co myślicie o smoczkach? bo ja małej nie kupiłam choć czasem mnie kusi ,może dłużej by pospała? a jak u was?

Witam,

My juz po spacerku. Teraz Sonia do spania, a ja za robienie obiadu.

Karolina, staram sie byc spoko, ale nie zawsze mi to wychodzi, nieraz krzykna na nia w ciagu dnia - niestety. Najbardziej denerwuje mnie ostatnio, jak przy karmieniu gdy jej nie smakuje, to wypluwa  ::)
Jezeli chodzi o te szafki, to bym musiala wszystko w domu powiazac, bo wszystko co tylko sie da otwiera. Generalnie da sie nad tym zapanowac, jak pisalam, to nie jest zlosliwe, wiec jak widze, ze sie do czegos zaiera mowie NIE WOLNO i juz spokuj na pewien czas.
A zreszta znam Sonie, nawet jakbym zwiazala to starala by sie otwierac. Jest niesamowicie spostrzegawcza, wystarczy by raz zobaczyla jak cos robimy i juz probuje ze skutkiem.

Ja tez by okres, ze mialam szal na allegro, ale juz naszczescie sie wyleczylam i tylko czasem jak cos bardzo potrzeba.

Frezja jak staranie o mieszkanie, udalo sie?

Karolina zawsze mnie ubiegniesz ;) Co do smoczkow, to mialam, bo bardzo ssala paluszki. Po miesiacu sama juz nie chciala tj. jak miala 1,5 miesiaca.

Pozdrawiam,

karolinnko ja przed narodzinami Grzesia kupiłam smoczki silikonowe Aventu, ale od razu go wypluwał. Ostatnio zaczął wkładać do buzi całe piąstki i kupiliśmy mu smoczek Nuk'a kauczukowy, czasem zasypia z nim (szczególnie w ciągu dnia) i jak jest zmęczony, wtedy wystarczy że sie dobrze ułoży i sam zasypia (tzn ze smoczkiem)

reklama
Wiecie co mi się godzinkę temu przytrafiło???
Byłam w Geant, a tu nagle syreny i apel, że wykryto niebezpieczeństwo w budynku. Wszyscy maja zostawić wózki i jak najszybciej opuścic budunek. Jeszcze do teraz mrówki mi chodzą po kręgosłupie.
Jestem ciekawa, czy to nie był kawał jakiegos dowcipnisia. Bo nawet ochroniarze byli zdezorientowani...

Do góry