reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza dziękuję :tak:
Sliczną masz Córunie :-) piękne zdjęcia ;-)

No i wogóle to witam !!!

Milena spała dziś po południu 2h15min :szok:
normalnie ni moje Dziecko :sorry2:
zmęczona bo w nocy nies pała
i cały dzień marudzi ...

reklama
nie śpie :dry:

wróciłam od lekarza po 20 i Liwii bajke przeczytałam i zaniemogłam na kanapie !! Generalnie dzidzia uparcie głową w góre, robili mi zapis i wyszły jakies skurcze i mam dalej brać fenoterol ! Położna powiedziała zeby tak z tydzień jeszcze poczekac bo szkoda dzidzi teraz ! Za tydzien znów na zapis i do lekarza mam nadzieje ze bedzie okazja bardziej pogadac bo dzis spieszył sie na cesarke i nie było czasu !
a ja dzis chyba nie zasne miednice i krzyz ma mi rozwalić od tego leżenia na kozetce przy tym zapisie chyba zwariuje tak mnie boli :-(

Justyna - to może mi prezent urodzinowy zrobisz narodzinami dzidzi?????:-D:-D:-D:-D bierz leki i uważaj na siebie. ma szansę jeszcze się obrócić uparciuch?

cześć kochane zyję żyję jakby ktoras teskniła ale komp mi się padł buuu dziś na szybko klikam z laptopa mężusia z małym który sie cieszy bo co chwile mi cosik kliknie :)po krótkim małemu uaktywniła się astma no cóż pogoda znów jesteŚMY NA WZIEWACH o śtas mi poklikal.....kochane mykam bo sie złosci ze mu nie pozwalam tesknie za wami i witam nowe mamusie.......BUZIACZKI:tak:

justynka nie denerwuj sie i nie zamartwiaj, dzidzia sie obrociu jeszcze zobaczysz :-) uwazaj na siebie i badz dobrej mysli a wszystko bedzie dobrze.

u nas dzisiaj duzo spokojniejsza noc nioz wczoraj, maly mi sie tu wspina i musze ,pisac na raty !!!! bo mi tu sie wciska i tez chce cos do was napisac chyba :-D

dzisiaj u nas poaskudna pogoda jests, jakos pochmurno i padalo rano jeszcze , wiec dzisiaj mam zamiar sobie pazurki zrobic tylko moj J musi sie wyspac po nocce zeby malego przypilnowal troche.

Ostatnia edycja:
witam mamuski

duzo zdrowka dla dzieciaczkow:))

my dzis znow pospalysmy do 9, i teraz mi sie nci nie chce a na dworze co chwile pada, jak ja nie lubie takiej pogody:(

Hej!

Karolinka dziękuje za komplementy :-).

Obiadek się gotuje, pranie powieszone, mam chwilkę żeby coś napisać. Mała śpi, nie chodzi na razie do przedszkola, musi jej przejść to przeziębienie. Pierwszy raz jest chora i trochę to przeżywam, ale nie jest źle, raczej grzecznie przyjmuje wszystkie lekarstwa, choć czasem się buntuje:nerd:. Ma kaszelek i katarek, wieczorem była znów rozpalona, mam nadzieję, że niedługo jej to minie. Dziś mam wolne, jutro niestety do pracy :baffled:, ale będzie z tatusiem.

Justynka trzymam kciuki, żeby malutka się przekręciła, trzymaj się kochana, wiem jak się wlecze końcówka ciąży, ale maleństwo wynagrodzi Ci te wszystkie cierpienia.

Gwioletko fajnie że zajrzałaś do nas:tak:!!!

Co do pogody to OKROPICZNA :angry:! Też takiej :no: lubie.

WITAJCIE KOCHANE:)

justyna TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I DZIDZIĘ:))JESZCZE TROSZKĘ:)

iza MAM NADZIEJE ZE KAROLINCE MINIE SZYBCIUTKO KATAREK MÓJ FIFI TEZ WALCZYŁ Z KATAREM A TERAZ WALKA Z BIEGUNKĄ:(

A TU MOJE POCIECHY:)
P1010724.JPG (90

Załączniki

• P1010724.JPG
    P1010724.JPG
    87,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry