reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Monysia my z Wikusią nad Morze pojechaliśmy jak miała 3 tygodnie :-) Nie masz czego się bać ;-)

WoooW ja bym nie pojechała :no: ale w lato
może się wybierzemy znowu do rodzinki
nad morze, tam gdzie ostatnio byliśmy :tak:
Ja się bym bała że będzie mi marudzić,
bo Ona nie lubi nowych miejsc,
zaraz jest larmo i lament w domu

reklama
Monysia to coś musi być na NK..Mnie wyskakiwało kiedyś,że nie ma koleżnki, którą w kontaktach już miałam:no::no:

Ale cudnie musiało być...
Też bym chciała tak wyjechać.... Ale póki co nie widze takiej pespektywy.....
Trysiu kochana ja też się nie wybieram, więc nie odpisywała...
Monysia Bogna Folga a nie Flolga, chyba się Bodzince pomyliło. :-)
A co do wyjazdu to jak Ozi miał 3 tyg to już wyjeżdżaliśmy do Zabrza (nie daleko,a le w zimę) na weekendy. Naprawdę nei ma się czego bać :-)

Monysia Ciebie zaprosiłam
Ja juz ide sie umyć , bo za godiznke musimy sie powoli zbierac. Trzymajcie kciuki. Opowiem wieczorkiem jak uśpie małego
Miłego dnia

Monysia Bogna Folga a nie Flolga, chyba się Bodzince pomyliło. :-)
No żeby własne nazwisko żle napisac:-D:-D:-DNo to ze mna już zle.Tylko nie wygadajcie mnie przed M;-);-)FOLGA:-)
Monysia wysłam zaproszenia:tak::tak:
Myśmy jak Lolo miał dwa tygodnie pojechali na Helenke, a jak miał trzy do Bytomia i to komunikacją miejską:tak::tak:

reklama
Do góry