reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!

Trysia i co z tym danonkiem dawałaś to gdzies ?? No i pochwal sie decyzja !!

Monysia dziewczyny mają rację Ty jako matka będziesz wiedzieć najlepiej co dla Twojego dziecka wyjdzie na dobre !! Nie wiń sie że nie możesz tylko karmić piersią, owszem to jest super sprawa ale jeśli mała nie przybiera na wadze to na jej zdrowie chyba wyjdzie lepiej dokarmianie mlekiem modyfikowanym niz na siłe karmienie tylko piersią, jednak pewnie będzie tego karmienia piersią coraz mniej !! Może zawsze zanim dasz butle podaj jej pierś jak bedzie głodna to lepiej będzie ssać a potem dokarm bultą ! No i nie łam sie kobieto jeszcze wiele przed Tobą ... :-)

Mam już tego wszystkiego dość....Schował Paweł gdzieś papiery a teraz się na mnie wydziera bo nie wiem gdzie są.Od tygodnia obiecuje,że pójdzie ze mną do fryzjera i co????Dalej wyglądam jak czarownic..Poszłabym sama ale nie mam z kim zostawić małego, zresztą jego też trzeba obciąc...wściekłą jestm taka i płakac mi się chce..A on będzie się na mnie wydzierał póki nie znajdzie tych papierów...

oj te chłopy !!!

Izka zapominam zawsze prześlicznie Karolcia wygląda na tym zdjęciu ! cudne oczka i te usteczka całuśne takie :tak:

reklama
Kurde miałam takiego dlugiego posta i mi go wcięło…… Masakra.
Oskar powiedział wczoraj jak się uderzył „Ała dup!”. Zamurowało mnie, potem wyszłam, żeby nie widział jak się smieję…..
To dziecko już wszystko powtarza. Tak w ogóle to od jakiegoś miesiąca ma taki dziwny etap, że jak siada na swoim aucie i jeździ nim po domu to tylko w „kasku” czyli z wiaderkiem do piasku na głowie…Komicznie to wygląda, ale tak sobie ubzdurał i nie wybiję mu tego z głowy….
Wioletta Twoja córcia powinna chyba modelką zostać ! Tak pozuje i się nadstawia do tych zdjęć. Śliczna jest.
Monysia ja też nie mam zamiaru mówić Ci co lepsze a co nie. Ty wiesz najlepiej i tylko Ty zadecydujesz, ale myślę, że rozwiązanie, które podsunęła Justyna jest całkiem dobre. Ja też karmiłam Sakra przez pierwsze 6 tygodni co 20 minut a w nocy dostawał butlę (i to jeszcze od r. bo ja nie miałam siły oka otworzyć…). Na pewno każdy Twój wybór będzie dobry dla Malutkiej. Trzymaj się ciepło !
Trysia ja jak najbardziej jestem za spotkaniem, tylko chyba lepiej w jakieś Sali zabaw, bo trochę zimno jest, co Wy na to ? Ja mogę tylko weekendy – z góry mówię !
Karolinna tak MOPS nam zafundował, nie wiem czy to ze względów bezpieczeństwa. Fajnie jest, tylko facet nam robi godzinną rozgrzewkę jak dla komandosów…..
Luczynka ja się teraz zorientowałam, ze ty jesteś o rok ode mnie starsza tylko ! Widziałam, ze się udzielasz na wątku „Rocznik 85” J
Bodzinka mój małż ostatnio miał gorsze fochy ode mnie, taka miał minę przez cały dzień, że się w końcu wydarłam, ze ma skończyć bo się zachowuje jak baba. Poskutkowało !
My jedziemy dzisiaj prosto po pracy do Zabrza, więc do niedzieli. Życzymy miłego weekendu !

A no :-).Moja rodzinka mieszka w Mikulczycach, a przyjaciółka, która mam w planach odwiedzic na Barbary, więc niedaleko Twojej firmy :-)
Dziewczynki to jak z tym spotkaniem ?? Któraś chętna :confused:

No to mój mały zaszalał...Zadzwonił własnie do informacjii Lotu:confused::confused::confused:No a teraz rozpacza bo zabrałam mu komórke

Witajcie
poczytałam wszystko i zmykam dalej szykowac sie do imieninek bo weszłam na kompa po przepis na sałatke gyros bo na zakup[y liste robie i musiałam zerknąć hihihi

Siema !!!

Monysia ja też nie mam zamiaru mówić Ci co lepsze a co nie. Ty wiesz najlepiej i tylko Ty zadecydujesz, ale myślę, że rozwiązanie, które podsunęła Justyna jest całkiem dobre. Ja też karmiłam Sakra przez pierwsze 6 tygodni co 20 minut a w nocy dostawał butlę (i to jeszcze od r. bo ja nie miałam siły oka otworzyć…). Na pewno każdy Twój wybór będzie dobry dla Malutkiej. Trzymaj się ciepło !

Ja dokładnie robie to co Justyna pisze,
staram się jak moge żeby było dobrze
ale czasem gdy wiem że mam za mało w cycuchach
i Mila się tylko zdenerwuje ciągnąc bo np pół h temu jadła
to dam bytelke a potem próbuje ściągać aby tylko nie zanikło

No to mój mały zaszalał...Zadzwonił własnie do informacjii Lotu:confused::confused::confused:No a teraz rozpacza bo zabrałam mu komórke

Niezły ubaw :-D a gdzie chciał lecieć ??? :confused:

Bodzinka - ja tez jestem z Zabrza. A gdzie ty pracujesz????

Monysiu - głowa do góry i sama zdecydujesz co dla was najlepsze.Ja trzymam kciuki Buziaczki.

reklama
Do góry