reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.oliwka acha,ale też zawsze może wezwać taxi;-).Albo wskoczyć na rower ;-).

.justa a może wkleisz fotkę całego tatuażu:-p,żeby stateczna matka i żona miała tatuaż :rofl::-p:-D:zawstydzona/y::-p;-).

reklama
hahaha Karolinna sokole oko witaj !!! i co wykąbinowałaś na 5.08 ????

Basienka a ja nie umiem sie zarejstrowac żeby pooglądać Twoje zdj :wściekła/y:

Liwuśnik leży i jęczy oglada Sieka (Shreka) i drapie sie jak zapchlony psiurek :rofl2:aż żal patrzeć jak taka mordusia cala czerwona i opuchnieta !!!!

291036f9f93707e5.jpg

Dzisiaj byliśmy na basenie i tak się bawlismy.

Jutro też idziemy jakoś trzeba wykorzystać te upały.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no nie różyczka w takie upały okropność dobrze że chociaż nie ospa.

Komary mnie pogryzły :no::no:

Dobrej nocki

I czekamy na wieści o dzidziusiu :-)

Witam Dziewczynki Moje Kochane :-)

U mnie dzisiaj drugi dzien walki o bossssski wyglad Cindy Crowfort :cool2: ;-) W koncu powiedzialam sobie (mam nadzieje ze) ostatecznie DOSC ZARCIA!!Łykam sobie Bio CLA i musze Wam przyzanc ze to dziala, mimo ze to dpeiro drugi dzien. A jak mi pomaga? Gdy wieczorem czuje glod, biore jedna tabletke i tak do pol godzinki ssanie w zoladku ustaje, naprawde :tak: Wiec chocby dlatego ze u mnie zmniejszaja te tablety laknienia, POLECAM goraco :happy2:DO poludnia bylismy z G i Oliwka w lesie na spacerze, a raczej an szybkim marszu :-D Ponoc to lepsze;-) Do tego pare minut temu wymeczylam sie 20 minut tak intensywnie na rowerku, wzielam prysznic i oto jestem :rofl2:

Justyna zdrowka dla Liwci:happy2:Straszny corowitek sie z niej zrobil ostatnio :-( Co do urodzin to ja niestety nie wiem czy damw tym dniu rade przyjechac, bo dla mnie to jak na dzis jeszcze zbyt odlegly termin i eni wiem co sie wydarzy do tej pory. Ale bardzo chce przyjechac i w koncu poznac Was na zywo:crazy:Wiec nie mowie nie, tylko jeszcze nie wiem. Ale jesli mozesz to napisz mi na GG dokladny sowj adres i wyjasnienie czy dam rade dojechac tam z Rybnika bo ze mnei ejste kiepski kierowiec jesli chodzi o orientacje w terenie :eek: NO chyba ze bedzie ktos chetny zeby sie z anmi zabrac lub nas zabrac ze soba:happy2:Tak wiec jesli CI to odpowiada to ja dam CI odpowiedz blizej dnia urodzin Liwki, moze byc?
No i przylaczam sie do prosby Karoliny-dawaj fote tej dziary :cool2:

Kaska to milusiego weekendu :happy2:

Bassienkaw super ze wkleilas ten link :tak: przeczytalam wszysytko od deski do deski a jest tam co czytac :szok::-D I jeszcze bardziej zmotywowana Twoja historia od razu wskoczylam na rowerek na 20 minut:tak:Gratuluje takiej wytrwalosci :rofl2: Ja tak jak Justa mialam problemy z rejestracja, w koncu sie powiodla ale nie dostalam maila zeby moc sie zlogowac wiec tylko czytalam ale nie moglam oblookac fotek :wściekła/y:

Karolinna Ty sie nie tlumacz tym ze dlugo CIe tu nie bylo i nie wiesz komu co dopisac tylko zagladaj do ans czesciej :angry:;-)Pochwal sie fotka w nowej fryzurce :crazy:

Oliwka pamietaj ze co dzien zbliza sie koniec spokoju a zbliza sie poczatke pampersow, placzu i nocnego wstawania :tak::-D moze to Cie pocieszy w rozpaczy z powodu braku skurczow :-D:-D:-D wklej jakies nowe fotki sowjej starszej pociechy :tak: Tak dawno sie nia tu nie chwalilas :no:

Monysiu podziwiam Cie ze chce CI sie robic kompoty :eek::baffled::tak: dla mnie to zbedna katorga, wole kupic gotowy sok, lub ugotowac na biezaco kompocik ze swiezych owocow :-p

Mokkatko faktycznie Martynka jest bardzo drobniutka :szok::tak: ALe teraz przynajmniej juz wiem czemu moja Oliwia wazy wiecej, bo ma 5cm wzrostu wiecej ;-)Zdjecie w baseniku miniaturze-super :-)

Karlam, Baska-a Wy gdzie sie podziewacie :confused:

Martaglo jak zwykle skladanki super !!

Luczynka no łapło ją ponad tydzień temu i tak trzyma !! :eek: Nie ma problemu jak sie zdecydujesz dojechać w samą niedzielę to też zapraszam !! a potem wyślę na gg kazdej chętnej adres itd
I trzyama kciuki za samozapracie w trzymaniu diety :-)

hahaha Karolinna sokole oko witaj !!! i co wykąbinowałaś na 5.08 ????
Basienka a ja nie umiem sie zarejstrowac żeby pooglądać Twoje zdj :wściekła/y:
Liwuśnik leży i jęczy oglada Sieka (Shreka) i drapie sie jak zapchlony psiurek :rofl2:aż żal patrzeć jak taka mordusia cala czerwona i opuchnieta !!!!

Nie wiem dlaczego nie mogłaś się zarejestrować, możliwe, że oni coś od siebie robili, naprawiali albo coś... spróbuj jutro, bo zdjęcia wiele oddają :) a my wkońcu będziemy mieć z TŻem całościowego shreka 3, bo ostatnio jak się sciagnal, to do polowy tylko

291036f9f93707e5.jpg

Dzisiaj byliśmy na basenie i tak się bawlismy.
Jutro też idziemy jakoś trzeba wykorzystać te upały.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no nie różyczka w takie upały okropność dobrze że chociaż nie ospa.
Komary mnie pogryzły :no::no:
Dobrej nocki
I czekamy na wieści o dzidziusiu :-)

Jeju córa śliczna... zdjecia wogóle bardzo fajne.. a co do komarów, to w tym roku jeszcze ani jeden drań mnie na szczęście nie zaatakował... a najsmieszniejsze jest to, ze po moim TŻcie mogą chodzić, ale go nie ugryzą... polecą dalej, albo jak jest ze mna, po prostu ugryzą mnie :/

Witam Dziewczynki Moje Kochane :-)
U mnie dzisiaj drugi dzien walki o bossssski wyglad Cindy Crowfort :cool2: ;-) W koncu powiedzialam sobie (mam nadzieje ze) ostatecznie DOSC ZARCIA!!Łykam sobie Bio CLA i musze Wam przyzanc ze to dziala, mimo ze to dpeiro drugi dzien. A jak mi pomaga? Gdy wieczorem czuje glod, biore jedna tabletke i tak do pol godzinki ssanie w zoladku ustaje, naprawde :tak: Wiec chocby dlatego ze u mnie zmniejszaja te tablety laknienia, POLECAM goraco :happy2:DO poludnia bylismy z G i Oliwka w lesie na spacerze, a raczej an szybkim marszu :-D Ponoc to lepsze;-) Do tego pare minut temu wymeczylam sie 20 minut tak intensywnie na rowerku, wzielam prysznic i oto jestem :rofl2:
Bassienkaw super ze wkleilas ten link :tak: przeczytalam wszysytko od deski do deski a jest tam co czytac :szok::-D I jeszcze bardziej zmotywowana Twoja historia od razu wskoczylam na rowerek na 20 minut:tak:Gratuluje takiej wytrwalosci :rofl2: Ja tak jak Justa mialam problemy z rejestracja, w koncu sie powiodla ale nie dostalam maila zeby moc sie zlogowac wiec tylko czytalam ale nie moglam oblookac fotek :wściekła/y:

no to powodzenia w walce o szczupłą sylwetke... nie jestem tutaj na biężąco... ale ile chcesz zrzucić, i ile masz wzrostu? ja też kiedyś myślałam o bio cla... ale wkońcu kupilam aplefit... jednak nie na początku diety, tylko w momencie jak waga zaczynała stopować... stąd wspomagacz dla diety i dobrze poszło dalej :)
a co do fotek na moim wątku, to może uda ci się jutro... warto spróbować... wiele osób zmotywowałam, i mam wrażenie że i po ciąży bede musiala wrocic do tego watku, przeczytac ze trzy razy, przejrzec fotki i uwierzyc ze jeszcze raz mi sie uda :)

reklama
Hejka!

Znów jestem,,, ale dzisiaj tu ruch...

oliwka trzymam kciuki za szybkie, rodzinne, szczęśliwe rozwiązania :-)

justi no to Liwię urządziła to różyczka :szok: zdrówka

sandros pomysł pierwsza klasa z łóżkiem, Sonia pewnie szaleje :-D albo jak to już karolinna zauważyła cała rodzinka :-p

karolinnko coś chciałam Ci napisać, ale wyleciało mi z głowy....

mokkate Grzes zostawał z dziadkami już wcześniej na noc, ale tylko na jedną noc, no i nie mieli z nim żadnych kłopotów, dlatego też postanowiliśmy zostawić go z dziadkami na wsi. Pierwsze trzy dni wstawał o 4.30:szok::szok::szok:, potem 7.00, a dzisiaj 6.00. Jadę jutro do niego na weekend no i zostanie tam jeszcze tydzień. :-) Muszę powiedzieć że dzielnego synka mam :yes:

luczynka no to macie teraz małego łazika, super :-):rofl2:
Powodzenia wszystkim trzymającym dietę ;-)

Oj jak się późno zrobiło, jeszcze trochę a złotko będzie moje...

Pozdrawiam

Do góry