reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justyna dużo zdrówka z okazji urodzin, sto lat.

U mnie rahabilitantki zawsze stawiały na jak najdłuższe raczkowanie bo tak jest najlepiej dla maluszka. Moja nie miała takich zapędów po roku zaczęła chodzić także nie musieliśmy jej stopować. No ale to sprawa indywidualnych predyspozycji dziecka.

Zmykam bo muszę się przygotować na jutro do pracy. Dzisiaj kupiłam fajne rybaczki.

reklama
Witam,

Jak mnie tu dawno nie bylo. NIestety nie jest to zwiazane z wypoczynkiem przez dlugi weekend :sick:. Zalapalam zapalenie krtani i taka byla przy tym slaba, ze prawie ciagle spalam.

Justyna wszystkiego najlepszego

Troche nie na czasie jestetm teraz z Waszymi postami, wiec i nie specjalnie wiem co odpisac...

Pozdrawiam,

Ja tylko na chwilkę

Justynko

Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci.
Lecz słowa, które zostaną w pamięci.
Życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.

wkoncu usiadłam;-)
luczynka ale numer wiesz nawet :-D niewiedziałam byłam pewna że dobrze pisze :-D trzeba było się upomnąc obciach na całej fali:-D mała słodziutka:tak:
czarnulka fotki superaśne:tak:
baska fajny mieliscie ten wypadzik do zakopca ,zdiątka fajne a i fajny macie ten wózeczek:tak:

Oj jak ja chcialabym sie z Wami spotkac tego 19stego ale nie znam drogi. Buuu....!:-(

Iza wspolczuje tego wyjazdu mezusia. JA bym nie wytrzymala ale to pewnie temu ze my z G. nie mozemy byc bez siebei nawet 1 dzien bo zaraz jest lament. Nie wyobrazamy sobei poprostu zycia bez siebei. Jak byl;am 4 miesiace w Anglii to nic nie zarobilam tylko wszystko wydalam na telefony do Polski bo dziennie rozmawialismy calymi godzinami :-(
A co do suwaczkow to ja zaraz zauwazylam jak wkleilas i zgapilam od CIebie :-p ;-)

Oliwka alez ja nie nie jestem zla, pisz tak dalej, juz sie przyzwyczailam :-D :-D :-D

Czarnulka swietne zdjatka, masz piekne coreczki :tak: a Emilka to cala mamusia, normalnie mala kopia ;-)

Anian ja tez tak jak Oliwka uwazam ze zdjecie z krolikiem jest swietne :-) :-D

iza pięknie wyglądacie na tym zdięciu ślubnym a ostatnio tak se myslałam ze był gdzies taki wątek co zdięcia zze slubu sie wklejało:baffled:
shiune rośnie ci mała siłaczka,silna dziewczynka prędko zacznie dreptać:tak:

a ja wyszłam z domu o 7.30 i wróciłam 5 minut przed 22!!!!!!!!!! po prostu rewelacja

Mokatka: my jutro jedziemy na dogo. relacjęzdam. sama nie mogę się doczekać. przy okazji nawiedzimy obi, bo mamy wolną prawie godzinkę na k-cach

reklama
Witam! Właśnie wróciłam z pracki :baffled:
Dziękuję Wam za zachwyty nad fotkami ślubnymi :-)

Karolinna jutro wkleje kilka fotek ;-)

Kaśka ja również czekam na relacje z dogoterapii.

Mokkate dziękuję za miłe towarzystwo na dzisiejszym spacerku :tak:

Luczynka tak też mi się coś zdawało że ode mnie zgapiłaś suwaczki ;-):-) Ja zgapiłam od dziewczyny z kwietniówek :tak:, super że zrobili suwaczki na smykach co nie?:-)

DO JUTRA! SPADAM NYNU :-)

Do góry