reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
A ja sie mecze caly dzisiejszy dzien z pedagogika pracy. Buuuu... :no: :-( Jakie to jest durne :wściekła/y: Jeszcze nic nie umiem a examin juz w ten piatek :szok: Jak to zdam to upije sie na maxa :tak: bo to bedzie jakis cud :eek:

Dziewczyny, dzieki za wszystkie odezwy w sprawie karmienia dzieciaczkow. Robie zawsze pos wojemu ale lubie wiedziec kto i jak karmi swoej dziecko, jakos lepiej mi gdy slysze ze inne ammy tez nie karmia wg schematow :tak: ;-)

Iza ja tez wlasnie zbieram kody z NEstle, tylko nei wiem jeszcze co zamowie bo mam malo kodow :-(

Baska fajnie ze udal sie Wam wypad do Zakopca :tak: a Kamilek jest naprawde coraz bardziej podobny do CIebie :-) no i ma sliczne wloski:tak: my juz ciuszkow na 68 nie nosimy z zadnej firmy od dawna:no: a 74 moze z 3 sztuki nam zostaly :eek::-p teraz mamy kilka wlasnie 74, reszta 80 i nawet 86:cool2: macie zdjecia super! ;-) A! musimy sie koniecznie kiedys psotkac bo bardzo chcialabym CIe poznac:tak: jestes mi jakos bliska bo caly czas razem czejkalysmy kiedy w koncu sie rodwoimy :-D

Kaska napisz koniecznie jakie wrazenia po tej dogoterapii:tak:

Shinue ja ostatnio probowalam dac Oliwii rosolek i plula nim niestety na niezla odleglosc :eek: :-( :-D

Oliwka uwielbiam jak piszesz moj nick:-D :-D :-D na poczatku gdy weszlam na slazaczki (jeszcze w ciazy) to troche mnie to draznilo :baffled: ale pozniej tak sie do tego przyzwyczailam ze nie wyobrazam sobie zebys pisala do mnie inaczej :tak: ;-) :-D a co do krowiego mleka to ja bylam wychowana od urodzenia tylko na krowim i nic mi nie ma. No moze poza tym ze nei cierpie teraz mleka :eek:

DZIEWCZYNY! A powiedzcie-od kiedy dajecie dzieciaczkom deserki typu danonki, monte, bakusie, serki itp :confused:

Ostatnio chcialam dac Malej chrupki kukurydziane i nie chciala ich jesc :wściekła/y: ale jak ktos JEj go trzyma i wklada do buzi to zje, probowalam dac JEj go do raczki to ryczy i wyrzuca, nie chce go wogole trzymac :eek: :confused: :dry: Biszkopty rozwala w drobny mak :wściekła/y: ale za to rozki-wafelki do lodow na galki je chetnie :tak: ostatnio zjadal ponad pol takiego duzego:szok: :-)

luczynka - ja nie daję, sama zresztą rzadko jadam tego typu rzeczy, bo dla mnie to tam jest sama chemia. zresztą Titkowi to też nie smakuje. często jemy ser biały, a Piotrek jak się zapomni to też zje troszkę.

Dziewczyny dziekuję wam za komplementy względem Kamilka

Kaśka, Shinue - co do pensjonatu to nazywa się STASINDA i miesci się dokładnie w Bukowinie Tatrzańskiej 20km od Centrum Zakopanego jest na ul. Karpęciny 5. Można zobaczyć ośrodek na stronce - STASINDA - Bukowina Tatrza

Luczynka tam trzeba sporo tych kodów :sick: A co do Monte to Karolciai pierwszy raz jadła po roczku (dostała od chrzestnego ) i od tej pory jej kupuje, oprócz tego serki Danio lub Darek (uważam ze w nich nie ma chemii) , zawsze zwracam uwagę zeby nie było za dużo dziwnych składników.

Kaśka - niewiem jak tam z cenami bo ja byłam za darmo po znajomości mama mi załatwiła bo tam mamy znowu kolonie dla dzieci w tym roku z firmy. Wiem tylko ze nastepnym razem jakbym była to 50 zł od osoby z 2 posiłkami (super jedzenie) po znajomości a inni mają chyba za 80 zł tak coś mi się słyszało a dzieci takie małe jak my to chyba za darmo mają ale niewiem.

reklama
baśka - to w miarę. nas w zeszłym roku i w Kołobrzegu i Świnoujściu kasowali za Titka. w Koło niesłusznie, a w Świnku się zogdzę, bo miał swoje wyrko z pościelką.

Do góry