reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej laseczki :-)

Justyś i gdzie te twoje foteczki?

Karola a ty wchodzisz na czacik by tylko zaliczyć obecność?

A czemu nie było większości dziewczyn wczoraj na czaciku hmmm...?????

A tak z ostatnich wiadomości o demnie to Emilka zaczeła chodzić przy meblach i ma dwa ząbki :-)

Wiki coraz więcej mówi ;-)

A ja po mału nadal spadam z wagi ;-)

reklama
Baśka .... suuuuuper :-) :-) :-) .... dzięki za link ... ja to jakaś ciemna masa jestem, że na to krzesełko nie trafiłam :baffled:

Oliwka .... cóż za piękne krągłości ... ah, jak ja kocham ten stan :tak:

Justyna, Kubusiowa ... dzięki za info co do dietki, też mi się wydawało to kapkę za wcześnie. Może jak Jeremi skończy 4 miesiące to ewentualnie jakiś soczek po kropelce, by smaki poznawał :confused:

Witam w kolejny wolny dzionek!!!

Oliwka widać że Oliwcia super się bawiła a Ty masz śliczny brzusio :tak:

Czarnulka super fotusie wkleiłaś, Wikusia jak zwykle modna dziewczynka :tak:

Kaśka super przystojniaczek z Titka :tak:skądś znam takie wchodzienie na krzesełko ;-) :-D Karolcia to wczoraj trenowałana swoim krzesełku na dworze.

Baska buziaki dla Kamilka z okazji kolejnej miesięcznicy!!!! Udanego wyjazdu (pewnie juz jesteście na miejscu :-) )

Wklejam kilka wczorajszych fotek Karolci:

Justyś Liwcia jak zwykle :laugh2: urocza i Ty również :tak:

DZIEWCZYNY CHCIAŁAM WAS O COŚ PROSIĆ:sorry2: , ZBIERAM KODY Z OPAKOWAŃ PRODUKTÓW NESTLE (z niebieskim misiem):rolleyes2: MAM CZAS DO KOŃCA MAJA, BRAKUJE MI JESZCZE 14 KODÓW :hmm: (zbieram na torbę na wózek ;-) ), MOŻE KTÓRAŚ Z WAS KUPUJE TE PRODUKTY I NIE ZBIERA KODÓW:confused: :confused: :confused: MOŻE MACIE JAKIEŚ ZBĘDNE KODY I POMOŻECIE MI ZBIERAĆ:confused::confused: :confused: :confused: :sorry2: SZYKUJE SIĘ SPOTKANKO WIĘC NA NIM MOGŁABYM JE ODEBRAĆ.
BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC, SAMA TEGO NIE UZBIERAM :zawstydzona/y: :dry: :sick: :sorry2:

Czarnulka zapomniałam wcześniej GRATKI DLA EMILKI!!! Super zdolna z niej panienka, niedługo podrepta sama :tak:

Zaraz przyjedzie moja siostra z rodzinką, a potem idziemy na spacerek, byłam już dziś w sklepie i bardzo ciepło tam na dworku :-) Super pogoda, weekendowicze nie mogą narzekać :cool2:

.Hejka.

.Dzisiejszy dzień pędziliśmy z dziadkami na działce,było bardzo fajnie ale ja sie bardzo zmęczyłam ;-).Jakiś taki dzień dziś meczący:rolleyes:.

.Kobitki wszystkie fotki super:tak:.

.oliwka masz super brzusio,ach...super:tak:,się troszkę rozmarzyłam;-).

.czarnulka super Wiki ale czemu bez Emi wklejasz:confused: .

.kaśka76 już ostatnio ci mówiłam żePiotruś ostatnio zrobił się przystojniacha:-D.I w ogóle to bardzo do ciebie podobny na fotce nr. 2 i 4:cool2:.

.iza bardzo fajne fotki:-D. I muszę ci bardzo podziękować że poinformowałaś mnie o sklepiku Nestle:happy:,bo zastanawiałam się ostatnio kiedy znów ruszą:tak:.

.justyna Liwia robi się do ciebie bardzo podobna czyli jest bardzo ładna:-D.

.Dziękujemy za życzonka na 1 rok i 5 miesięcy!!!.

.Miłego wieczoru czwartkowego.

Witam Panie

dawno już nie pisałam... nawet jak weszłam na BB to dostałam wiadomość "że pora coś napisać"... hihihihihi....:-D

próbowałam nadrobić zaległości ale nie jestem w stanie więc nawet nie próbuję...:baffled:

iza.... niestety nie kupuję NESTLE bo one są wzbogacone w żelazo i Olek nie bardzo toleruje ich produkty.... więc przykro mi ale nie pomogę Ci w zbieraniu kodów....

Oliwka... brzucho imponujące.....

Justyna.... byliśmy dziś w fikolandzie w PLAZIE w Rybniku.... potem w PONYLANDZIE.... Olek jeździł zadowolony i dumny z siebie że sam trzyma się na koniku hihihihihi, potem chcieliśmy pojechać do Bielska na szyndzielnię ale od Żor zaczynały się takie korki że zrezygnowaliśmy i zawróciliśmy do domku.... potem poszliśmy jeszcze na spacerek.... i Olek.... padł... a ja też już powoli zasypiam....:-)

Karolinna... dołanczamy się do życzonek dla księżniczki:-)

reklama
dawno już nie pisałam... nawet jak weszłam na BB to dostałam wiadomość "że pora coś napisać"... hihihihihi....:-D

.hm,no niech zgadnę czy to justa do ciebie napisała tą wiadomość:confused::-p;-).Dzięki za gratki! i dla Olka, który jest tylko 9 dni starszy od Lenki też życzę wszystkiego naj:tak:.

Do góry