reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze śląska i okolic

reklama
Trasia czuję się zaproszona. A co do niedzieli, o ile w ogóle była w planach, to my odpadamy. Tymek zasmarkany, Sz.zresztą też, no i z racji Tymkowych gili Sz.idzie do pracy w niedzielę do 13. Eh :dry: my też w weekend sami.

traschka to nawet ja mimo odległosci czuje sie zaproszona :-)

ja tez bym was wszystkie zaprosiła tylko w ogrodzie siedzenie na trawie jak na dzień dzisiejszy zapropnowac moge :-p

Asinka też miałam pisac w sprawie niedzieli, bo ja jak najbardziej chciałam sie spotkać, ale na ten moment (kolejny dzień brzuszkowe sprawy u Emi) też nie jedziemy:no: zdrówka dla Was

martadelka biedna Emi mam nadzieję ,że przejściowe te dolegliwości są i jutro nie będzie po nich śladu&&&&&.Swoją drogą na zęby dziecko też może reagować w ten sposób ,że nie je pół dnia jest rozdrażnione ,wali bączki więc może to jednak te zęby co?Co do spotkania to przyszły tydzień u nas jest ok ale dopiero od środy jestem wolna.Najlepiej np czwartek bo w środę mam trochę latania.Co do spotkania w Opolu to my odpadamy ze względu na moją pracę:zawstydzona/y:Martadelka zgadamy się co do miejsca i godziny jeszcze ok??Ale wstępnie czwartek będzie Ci pasował?

trasiu &&& za szybkie wzbogacenie:-)Ja też czuję się zaproszona:-)

reklama
słusznie, ja zapraszam wszystkie! Wyobraźcie sobie weekendowy zlot w domu z ogrodem,mini żłobek w salonie i jeden pokój z 15 łóżeczkami turystycznymi:-D:-D:-D
a wieczorem grill. Ale nie mogę się bogacić za szybko, bo przez najblizszy rok nie będę mogła pić. To po co mi impreza?:-D

Do góry