reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Martadelka to Twój mąż nie jedzie?? Bo myślałam, że Sz.będzie miał towarzystwo, bo w końcu zdecydował się jechać z nami :-)
katamisz a więc tak: mój M ma co miesiąc dyżury telefoniczne (od piątku do piątku) i akurat dzisiaj zaczął, więc musi być cały czas pod tel i z dostępem do internetu, ale do rzeczy: mamy dwie propozycje -p) obydwie zakładają Waszą jazdę z nami:-) jak M pożyczy od kolegi przenośny internet to wtedy da radę i w zoo pracować (na wypadek jakby ktoś zadzwonił z problemem); jak nie pożyczy też jedziemy razem ale M nie pójdzie do zoo, tylko podjedzie obok Opola gdzie będzie mógł pracować.
To, co zabierasz się z nami?:-)
To, co zabierasz się z nami?:-)
katamisz
Fanka BB :)
martadelka oszsz kurde zaskoczyłaś mnie Jutro się ogarnę i dam Wam znać.Bardzo dziękuję za propozycję.A które z Was jadą jeszcze ze swoimi chłopami??(nie pytam o tych mniejszych )
kati asinka??
Wyjdzie na to ,że tylko my będziemy samotnie z Gracką??U mnie jeszcze Igor mój może w ostatniej chwili chcieć jechać bo był plan ,że miał iść do babci i tam się z koleżanką co niedzielę widzi(ulubiona koleżanka jeszcze z przedszkola;-))no ale pytałam go i chyba się z nami chętnie przejedzie do ZOO więc w takiej sytuacji martadelko my pojedziemy sami bo się nie pomieścimy.Ale jutro z nim pogadam i zobaczymy tak na 100%.Po za tym pogoda będzie??W telefonie widzę ,że sobota deszczowa a niedz nie pytanie jak będzie...
kati asinka??
Wyjdzie na to ,że tylko my będziemy samotnie z Gracką??U mnie jeszcze Igor mój może w ostatniej chwili chcieć jechać bo był plan ,że miał iść do babci i tam się z koleżanką co niedzielę widzi(ulubiona koleżanka jeszcze z przedszkola;-))no ale pytałam go i chyba się z nami chętnie przejedzie do ZOO więc w takiej sytuacji martadelko my pojedziemy sami bo się nie pomieścimy.Ale jutro z nim pogadam i zobaczymy tak na 100%.Po za tym pogoda będzie??W telefonie widzę ,że sobota deszczowa a niedz nie pytanie jak będzie...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Katamisz ja jadę z mężem, bo się nagle zdecydował Kati chyba nie. A pogoda ma być podobno znośna, niedeszczowa
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Miłego spotkania :-)
reklama
dziewczyny ja nie wiem czy dam rade przyjechać jutro - dziś czułam się fatalnie...zatoki mi tak napie*pszały, że myślałam, ze wyjde z siebie i stane obok...
do tego miałam przykurcz lewej strony, na szczęście masaże i ćwiczenia dały rade, choć jeszcze mnie boli...
zobacze jutro jak z zatokami i napisze sms-a do Asinki czy ma po mnie przyjeżdżać, bo jednak zoo - to chodzenie na świeżym powietrzu a jak będzie wiało - to duuuupa :---(
do tego miałam przykurcz lewej strony, na szczęście masaże i ćwiczenia dały rade, choć jeszcze mnie boli...
zobacze jutro jak z zatokami i napisze sms-a do Asinki czy ma po mnie przyjeżdżać, bo jednak zoo - to chodzenie na świeżym powietrzu a jak będzie wiało - to duuuupa :---(
Podziel się: