reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
jak dasz radę
stokrotka.af
Fanka BB :)
i coooooooooooo? urodziłaś w te święta? ;-)
Hej dziewczyny
Ja długi czas wynajmowałam mieszkanie na 700-lecia w 4 ale juz od roku przeniosłam sie na własne na os. KS Władysława czasem zaglądam na stare smieci jednak spedzilam tam troche zycia
Strokrotka a jak Tobie podoba się życie w Żorach z takiego wielkiego miasta przeniosłas sie na wies mozna powiedziec wogole jak Twoj maluszek dziewczyna chłopczyk?
Kasica urodzilas??
Ja długi czas wynajmowałam mieszkanie na 700-lecia w 4 ale juz od roku przeniosłam sie na własne na os. KS Władysława czasem zaglądam na stare smieci jednak spedzilam tam troche zycia
Strokrotka a jak Tobie podoba się życie w Żorach z takiego wielkiego miasta przeniosłas sie na wies mozna powiedziec wogole jak Twoj maluszek dziewczyna chłopczyk?
Kasica urodzilas??
Stokrotka, Stefaa chodzę od czwartku ze skurczami regularnymi co 7 minut czop już mi odszedł, wody się sączą byłam w szpitalu wczoraj mnie wypisali nie chciano mi pomóc w porodzie...
Jednym słowem męczę się już teraz....
Jednym słowem męczę się już teraz....
Cześc dziewczyny!
W koncu ktoś pomyslał o temacie dla Żorzanek :-)
Jak widzicie na suwaczkach jestem mamą dwóch szkrabów, Kacpra i Kingi. Mieszkam w domu na Kleszczówce (za PKP) ;-)
Kasica pewnie juz urodziłaś? Na pewno tak! Gratuluje! Pochwal sie jak było :-):-)
Stefa nie ma jak na swoim co nie ;-) ja póki co męcze sie jeszcze na wynajmie co prawda domku ale juz pewnie niedługo pomyslimy o kupnie
Stokrotka witamy w żorach mam nadzieje ze Ci sie u nas podoba!
Odezwijcie sie! Pozdrawiam
W koncu ktoś pomyslał o temacie dla Żorzanek :-)
Jak widzicie na suwaczkach jestem mamą dwóch szkrabów, Kacpra i Kingi. Mieszkam w domu na Kleszczówce (za PKP) ;-)
Kasica pewnie juz urodziłaś? Na pewno tak! Gratuluje! Pochwal sie jak było :-):-)
Stefa nie ma jak na swoim co nie ;-) ja póki co męcze sie jeszcze na wynajmie co prawda domku ale juz pewnie niedługo pomyslimy o kupnie
Stokrotka witamy w żorach mam nadzieje ze Ci sie u nas podoba!
Odezwijcie sie! Pozdrawiam
reklama