reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki z Żor

No widzisz ja do Ciebie mam tak z 10-15 minutek spacerkiem spokojnym :) więc jak wrócę po nowym roku do domu to możemy się spotkać o ile będę jeszcze w dwupaku :p

reklama
dać radę dam tylko żebym była w dwupaku jeszcze :) bo tak to nie bardzo wyjdę jeśli urodzę w święta :)
Ale to będziemy w kontakcie...

stokrotko jeszcze jestem w dwupaku :) choć już coraz bardziej doskwierają mi skurcze i inne dolegliwości więc może córeczka się na dniach urodzi... Chciałabym by było to w 2013 już, a nie jeszcze w 2012 :p

Hej dziewczyny :)

Ja długi czas wynajmowałam mieszkanie na 700-lecia w 4 :D ale juz od roku przeniosłam sie na własne na os. KS Władysława czasem zaglądam na stare smieci jednak spedzilam tam troche zycia ;)

Strokrotka a jak Tobie podoba się życie w Żorach z takiego wielkiego miasta przeniosłas sie na wies mozna powiedziec :) wogole jak Twoj maluszek dziewczyna chłopczyk?

Kasica urodzilas??

Stokrotka, Stefaa chodzę od czwartku ze skurczami regularnymi co 7 minut czop już mi odszedł, wody się sączą byłam w szpitalu wczoraj mnie wypisali nie chciano mi pomóc w porodzie...
Jednym słowem męczę się już teraz....

Cześc dziewczyny!
W koncu ktoś pomyslał o temacie dla Żorzanek :-)
Jak widzicie na suwaczkach jestem mamą dwóch szkrabów, Kacpra i Kingi. Mieszkam w domu na Kleszczówce (za PKP) ;-)

Kasica pewnie juz urodziłaś? Na pewno tak! Gratuluje! Pochwal sie jak było :-):-)

Stefa nie ma jak na swoim co nie ;-) ja póki co męcze sie jeszcze na wynajmie co prawda domku ale juz pewnie niedługo pomyslimy o kupnie

Stokrotka witamy w żorach mam nadzieje ze Ci sie u nas podoba!

Odezwijcie sie! Pozdrawiam

Hej dziewczyny :)
Zgadza się urodziłam już moją córeczkę :)
Wiktoria przyszła na świat 21 stycznia 2013 roku o godz. 21:50 w mikołowskim szpitalu. Poród odbył się siłami natury.
Moja kruszynka miała 52cm i 3080g :)

reklama
Do góry