reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawka do snu - polecajka

Mamuśki, poszukuję zabawki, która niezawodnie sprawdzi się podczas usypiania malucha! Oprócz przytulasów i głaskania po pleckach, lubię jak w tle słychać kołysankę. Zależy mi na tym, aby melodie były delikatne, łagodne. Generalnie, żeby ta zabawka była przyjazna dla oczu i ucha 🙏😀😀 o zgrozo, mam w tym temacie niezbyt dobre doświadczenia 🤷 - zdarzyło się już kilka razy, że zamiast uspokoić, ukołysać to te melodie jakby wybudzały moje bobo🙄🤔
Co się u Was sprawdza? Co polecacie?
Dzięki za rady 👌🙂
U nas sprawdzał się jeżyk z FP ma delikatne i przyjemne dla ucha melodie.
Tryb wibracje + melodia
Same wibracje
Melodie dłuższe
Krótkie melodie
Po wyjęciu mechanizmu bez problemu można wyprać maskotkę
Screenshot_2022-11-04-13-23-46-57_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg

reklama
A ja również polecam Misia z projektorem! jest super, bo gra delikatne melodie, sam się wylacza po zagraniu wszystkiego i ma te gwiazdki ktore robią robotę :) no i fajne jest to, ze mozesz zmieniac natężenie światła lub też calkowicie je wyłączyć i zostawić muzyczkę.
Moj synek raz chce zasnąć przy muzyce, raz w ciszy i wtedy fajnie się to sprawdza, bo mozesz włączyć same gwiazdki tez bez melodii, jezeli też Ci sie trafi taki wybredny krolewicz😄
A co do dźwięku, to jest bardzo delikatny, jak czasem coś robię w pokoju i ten miś sobie gra to sama się uspokajam 🙂 nawet teściowa stwierdzila, ze gra przyjemnie, a z teściową się nie dyskutuje 😀😀

Załączniki

• 823ff6dc-e68f-4ee4-b5cd-f560b6581e5d.jpeg
    823ff6dc-e68f-4ee4-b5cd-f560b6581e5d.jpeg
    26,2 KB · Wyświetleń: 31
A moze króliczek alilo. Ma możliwość wgrywania wlasnych utworów. Ma kolysanki , szybsze piosenki i audiobooki. Dla starszego dziecka tez super sprawa.

Dziewczyny, dziękuję jeszcze raz za pomoc 💪 od kilku dni jest u nas ten miś z projektorem z chicco. Tak jak pisalyscie, melodie są wyciszające, uspokajające. Zabawka rzeczywiście nie należy do tych głośnych, co jest dla mnie dużym plusem! Sama lubię ich posłuchać i nie rzadko ponucic :) a mała księżniczka potrafi przez bardzo długo obserwować gwiazdki. Warto kupić, polecam 👍🙂

Dziewczyny, dziękuję jeszcze raz za pomoc 💪 od kilku dni jest u nas ten miś z projektorem z chicco. Tak jak pisalyscie, melodie są wyciszające, uspokajające. Zabawka rzeczywiście nie należy do tych głośnych, co jest dla mnie dużym plusem! Sama lubię ich posłuchać i nie rzadko ponucic :) a mała księżniczka potrafi przez bardzo długo obserwować gwiazdki. Warto kupić, polecam 🤣🙂

Załączniki

• inbound7439318905649448691.jpg
    inbound7439318905649448691.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 21
Do góry