reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hej laski!!!

witam w srodowy dzien.
no i nici z moich obietnic mialam pisac częsciej a tu nic z tego nie wyszło,nie mam doslownie na nic czasu masakra jakas.
ale dzis nie idę na siłownię więc nadrabiam wszystkie zaległosci na bb,i nie tylko.
dzieciaki mi wlaśnie wstaly w takim chumorku że masakra,krystian się bawi a m jeszcze w pracy.

wczoraj zlozyłam podanie do przedszkola,mam nadzieje że moje małe raczki sie dostaną
a tak po za tym to u nas wszystko ok,alanowi i mikołajowi przeszlo to przeziębienie(nebulizacja pomogła)moja kondycja co raz to lepsza tylko moj m ma jakieś problemy z krzyżami,bolą go strasznie wyganiam go do lekarza ale to uparciuchnie mam siły do niego no ale ja sie śmieje do niego że "starość nie radośc"

pozdrawiam

madziorka-a wiec tak trzymaj kciuki za jednego ale też trzymaj za drugiego;-)bo ja mam blizniaki:tak: podanie już złozyłam wiec teraz tylko czekanie zostało.
pracę to ja będe dopiero szukać,już mam dosyc siedzenia w domu i tej ciągłej rutyny-zobaczymy jak to będzie......

a ty sie nie martw twój maly na pewno sie dostanie:tak:
sciemnic z pracą sie nie da bo zaswiadczenie wołają,ja wbiłam pieczątkę firmy mojego m że u niego pracuję:-p:zawstydzona/y:

ps.a kiedy macie w planach sie przeprowadzić do rzeszowa???

rena-spóznione ale szczere życzenia dla milenki:tak::tak:dużo radości,zdrówka i samych radosnych dni życzy e-ciocia:-)

iwicik-kochana ty moja ty jak już zasiądziesz przy tych firanach to masakra.zero kontaktu z tobą;-)ale teraz jak lenki nie masz to moze wpadniecie z krzyskiem i maksiem do nas np.w sobotę wieczoram????chyba że macie jakieś inne plany?
a i może oderwij sie od tego szycia i wybierz sie ze mną na silownie;-):tak:

paulina-tu na bb jest wątek sprzedam i tam sobie coś poszukaj albo wklej zdięcie wózka to może uda Ci sie go sprzedac:tak: a jaka kurtka Cię interesuje????i jaki rozmiar???

a jesli o twojego M chodzi to mam nadzieje że niczego złego sie nie dowiesz,a próbowałaś go tak przycisnąć ostro by z tobą porozmawiał co sie z nim dzieje?????
powiedz mu że nie jest już tak miedzy wami jak dawniej,że czujesz że cos sie zmieniło?itp.
a ja bede mocno trzymac kciuki za was żeby wszystko sie ułożyło dobrze.

kochaneczka-laska jeszcze troszkę i bedziesz tulić synka w ramionach:tak::tak:wytrzymasz i dasz radę!!!!!!!!

hej laski

no takl szyje i szyje godziny leca ze nawet nie wiem kiedy , musze budzik nastawiac zeby nie przegapic godziny kiedy maksiu konczy lekcje heeeeeeee

Kasiu z miska lodów heeeee skad ja to znam tez wcinałam prosto z wiadra haaaaaaaaaaa no ty to juz na bacznosc ewnie stoisz lada dzien i czeka cie porodówka , trzymam kciuki zeby szybko i gładko wszystko poszło:)

Lidka chetnie poszłabym, na siłowinie ale kochana ja jestem na dukanie a przy tym wysiłek fizyczny nie wskazany , a mam juz 4 kg mniej na wadze heeeeeeeee wiec chyba tak szybko nie zrezygnuje :))))) a co do weekendu to nie wiem ale to wy mieliscie przeciez przyjechac ? a w niedziele to ja mysle jechac na dołowa bo ma byc cieplutko a mój maks nie ma juz zadnych spodni dresowych wszystko krótkie :((((a krzysiek chyba do sacza pojedzie bo nachodzi go kupic auto :( i chyba w niedziele zostane sama heeeeeee bo maks pewnie bedzie chcial z tatą pojechać :)

Moja mama była na dołowej w zeszła niedziele i stwierdziła ze podurnieli z cenami.
2-3 pack body w sklepie kosztuje około 20 zł na dołowej 1 sztuka tyle. Spodenki ogrodniczki - 35 zł. Ceny ubranek niemowlęcych. Szok.
Więc mi moja kluske w Tanim armanim zaopatruje a ja do tego allegro dokładam :)

Lidka, w życiu trzeba sobie jakoś radzić, prawda? hehe więc z tą pieczątką z firmy męża to dobry pomysł :-) a po siłowni to już na pewno wzmocniona sporo jesteś to jak taka szprycha będzie pracy szukała to inne kandydatki szans nie mają ;-)

Iwcik, mój zestaw nr 1 ostatniego trymestru ciąży to lody, jabłka i marchewka, z naciskiem na to pierwsze oczywiście :-D A dla Ciebie gratulacje za 4 utracone kilogramy. Ja bym na Dukanie nie dała rady - wolałabym chodzić na siłownię codziennie niż rezygnować z jedzenia, łasuch ze mnie za duży.

Ale ślicznie dzisiaj słoneczko świeci :)

Kochaneczka teraz dzień bez wpisu od Ciebie będzie dla nas sygnałem "TO JUŻ" :laugh2:

Ja miałam parcie na owoce. Teraz nie mogę na nie patrzeć. Tak mnie zgaga meczy. Ratuje się mlekiem które na szczęście pomaga.

Hejka.
Słoneczko u nas tez fajnie swieci ale troszkę wiatr wieje ale i tak bylismy na spacerku bo wtedy mały grzecznie śpi a tak to strasznie rozrabia i marudzi.
KOCHANECZKA cierpliwosci synek juz niedługo bedzie z Wami mi tez ostatnie tyg strasznie się dłużyły a teraz mały jutro skończy 5 tyg czas szybko leci od przewijania do karmienia i tak w kółko he he A o kilogramy się niemartw ja przytyłam 20:szok: a zostało 5 także żle nie jest.Ja pod koniec ciąży to strasznie żarłam mandarynki i cukierki czekoladowe to chyba po nich synek tak urósł he he
LIDKA wygoń swojego M do lekarza kregosłup to nie zarty mój niestety nabawił się przepukliny i teraz cierpi.
Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
Koachaneczka nie wiem gdzie te 18 przytyła bo po niej nic nie widać. Albo raczej zastanawia mnie jak wyglądałaś wcześniej?? Skóra i kości?? Teraz wyglada naprawę ładnie. Taka leseczka z piłeczką z przodu :)

reklama
Czesc mamuski :)) własnie dopadłam na chwile kompa bo mój oczywiscie sie zepsół :(((

LidkA co do majego M to juz próbowałam i proźba i groźba ale cały czas to samo :(( ale przez ostatnie 2 dni zaczełam go olewac tak jak on mnie olewał i cos chyba załapał. Wczoraj był teks ze czemu dla niego jestem taka bezuczuciowa to mu wytłumaczyłam, później zaczoł sie kiziac-miziac to go olałam jak on wczesniej mnie a dzisiaj to jest juz rewelacja :)) Mam nadzieje ze tak zostanie :))

A co do kurteczki to potrzebuje taka na teraz dla Chłopaka na rozmiar 72 jakos tak :))

Do góry