czesc kobietki!!!
witam się w sobotę wieczorkiem
dawno mnie nie bylo na bb ale ostatnio czasu mi brakuje na wszystko.odkąd mój m zaczołą chodzić do pracy a ja na siłownie to brakuje mi czasu.mam nadzieje że mi wybaczycieobiecuję poprawę
dzis jak to w sobotę od rana na pełnych obrotach,sprzątanie,pranie,prasowanie,robienie obiadu itp.własnie znalazlam chwilke czasu dla siebie,umyłam glowę i pomalowałam paznokcie wiec jak mam mokre to nie mogę nic robić(hi hi więc ze wszystkim wyręcza mnie mąż)a ja spokojnie klikam w klawiaturę
a tak po za tym to u nas w miarę ok,było by lepiej jak by alan nie byl przeziębiony,ma katar i chrypkę jak na razie robię mu nebulizacje i mam nadzieje że to pomożei nic gorszego sie z tego nie rozwinie.
ja dalej na silownię chodzę,zakwasy jeszcze większe mam niż na początkuale nie odpuszczam,muszę zbić ten mój wredny brzuch.
jutro mój staruszek ma urodziny ja pierdziele wiecie że on juz konczy 36 latale na szczescie na tyle nie wygląda no i sprawny jest pod każdym względem
aha i jeszcze zapomniałam wam napisac że od poniedziałku składa sie podania do przedszkola,trzymajcie kciuki by moje małe raczki się dostali.
oni do przedszkola,ja do pracy w końcu będzie jak dawniej
pozdrawiam i życzę udanego weekendu.
iwicik-kochana ty moja,kiedy sie spotkamy???dalej jeteś na dukanie???
kochaneczka-współczuję tej wysypki na brzuszku,ale tak jak sama piszesz juz nie długo i będzie po wszystkim.
a tak po za tym jak sie czujesz???
rena-fajny wózek
dużo mniejszy od tego mojego???
madziora-witaj na naszym forum
pisz tu do nas często,im nas więceej tym lepiej.
a jeśli o przedszkole chodzi to ja też będe zapisywać moich w tym roku tylko że ja chcę ich zapisac do 35 albo 43 mam nadzieje że sie dostaną
na tematy tych twoich przedszkoli co napisałaś niestety Ci nic nie powiem bo ja na drugim końcu miasta mieszkam.
a twój mały na 100% sie dostanie bo mi pani dr.w przedszkolu powiedziała ze w pierwszej kolejności przyjmowane będą dzieci 5-6 letnie.
fajnie że do nas dołączyłaś mam nadzieje że kiedyś bedzie nam dane spotkać sie na żywo
paulina-wcale sie nie dziwię że zaczynasz być podejrzliwa i że to jest wszystko dla Ciebie dziwne:-(twój m na prawdę zachowuje sie bardzo dziwnie
a napisz czy był prz porodzie????bo u moich znajomych bylo cos takiego ze kolega nie uprawiał sexsu z moja koleżanką przez 6 miesięcy bo nie mógł dojsc do siebie po porodzie.
poprostu go to przeroslo,zraził sie ale na szczescie szczera rozmowa z żoną wyjasnienia,że wszystko jest ok pomogły i teraz dalej są szczęsliwym małżeństwem:-)
anek-ja myślę że dużo by dało jak byś przeszła na mleko sztucznetwoje mleko może jest mało syte dla synka i dla tego budzi sie częsciej.
to nic złego że odstawisz go od piersi ja wykarmiłam całą moją trójkę na sztucznym mleku i jest wszystko ok.
a m dalej Ci nic nie pomaga????