reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Hejka.
Uffff...w końcu uśpiłam mojego diabełka:wściekła/y: dzisiaj przeszedł sam siebie od 14 tylko na rekach i ryk co chwila:no: do południa był grzeczny objechałam z nim i córcią ortopedę wybrałam pesel zrobiłam zakupki w biedronie a córci kupiłam adidaski.
KOCHANECZKA MADZIORKA zazdroszczę swoich domków ja niestety musze się zdać sie na gust teściowej bo to ona urzadzila kuchnię tzn meble kupiła 100 lat temu i muszą takie być hehe na szczęscie malowałam sama.
Mi na szczęście nic nie puchło w ciązy ale woda i tak się zatrzymała bo pod koniec tyłam na potegę.Ja urodziłam tylko dwa dni po terminie a pomogło masowanie brodawek bo M niestety w szpitalu niemialam.
W moje ciuchy z przed ciazy mieszczę sie w prawie wszystkie piszę prawie bo w spodnie rurki nawet nie prubowalam wchodzić niechcialam sie dołowac narazie:no: Co do porodów to pierwszy był dla mnie szokiem:no: że to tak wygląda:szok:a dwa nastepne to już luzik.

reklama
witam wieczornie!!!

ja padam juz spac.... najpierw spedzilam 1,5 godz w euro rtv agd z dwojka dzieci biegajacych po sklepie, wciskajacym wszelkie mozliwe guziki itd... i srednio zorientowanym sprzedawca, to sobie na necie poszukalam sprzetow.

trzymajcie sie i do jutra

Kochaneczka - kuchnia cudna :) I jak moja biała. A nad tymi blatami sie zastanawiałam. Ale ze względu na latające wszędzie futro mojej kudłatej kotki odpusciłam sobie :)

kochaneczke kuchnia przepiekna straszecznie mi sie podoba ale u mnie niestety nie da sie takiej zrobic bo u nas jest taka ze 2 osoby sie zmieszcza i ciasno :(((

Dziewczyny zaczyna sie robic ciepło moze jestes wspólne spacerki????

witajcie dzis

wlasnie zauwazylam ze teraz jest wielkie zainteresowanie kuchniami bialymi.
kuchnia biala wyglada tak czysto, ladnie, ale jednak postawilam na kolor hihi
dziewczyny, a w jakich rejonach rzeszowa mieszkacie? bardzo jestescie rozrzucone?

znacie sie wszystkie w realu?ktore z was sie spotykaja?

ja jestem chetna na spotkania i spacerki. i juz zapraszam do siebie
ale to jeszcze moze potrwac

a powiedzcie ktore z was pracuja? albo zamierzaja w najblizszym czasie wrocic do pracy?a ktore poswiecaja czas dzieciom jednak?

chodzicie na jakies zajecia dla maluszkow?
ja wyczytalam na necie ze jest szkola Yamaha organizujaca zajecia muzyczne juz od kilku miesiecy.fajna sprawa
i jest tez bawiarenka, ale obecnie zmieniaja miejsce i na razie zajecia zawieszone
korzystalyscie z tych miejsc moze?

my od rana zamieszanie. ale od godziny jestesmy w domu
olaf spi na szybko bo po 15stej jade z nim do rzeszowa

takze malo czasu, a jeszcze obiadek wczesniej powinien wciagnac

pozdrawiam wiosennie

Anek, z trójką dzieci i jeszcze mieszkając z teściami to Ty zrzucisz pozostałe kilogramy raz dwa :)
Rena, spokojnie - złość piękności szkodzi ;)
Aylin, no powiem Ci że z kudłaczem w domu to miałabys problem z tym blatem bo zostaje na nim wszystko, ale na szczescie łatwo się czyści i wygląda efektownie :)
Madziorka, ja od misiąca mieszkam w Głogowie - 15min drogi od Rzeszowa. Zapowiada mi się siedzenie w domku z moim szkrabem więc na jakies zajęcia czy cos pewnie będe chciała się zapisa cżeby w domu nie zwariować. A osobiście znam Iwcik (mój firankowy wirtuoz) i Aylin (razem na szkole rodzenia) :)))

Przed chwilą wróciłam z ktg bo gin kazał robic co 2 dzień, skurczy brak.

Podoba mi sie komentarz pod moim suwaczkiem :D musze pokazac męzowi :D

Ostatnia edycja:
Komentarz masz piekny :) Nic tylko korzystać skoro wolno :)

Wróciłam od Gina. I niestety cukrzyca ciazowa u mnie zapewne występuje. Kulturalnie napisal podejrzenie.
Umówiłam się na piątek do diabetologa. Jeden plus z tego ze na diecie cukrzycowej przytycie mi nie grozi...
Pa lody śmietankowe :(

hehe robie podejscie nr dwa:-D:-D:-D u nas spokojnie Milenka spi Piotrus grzecnie lezy w bujaczku i bawi sie zabawkami i gada do nich strasznie sie slini wklada cale raczki do buzi jak mu smoczek wypadnie to bach paluchy w gebule i caly mokry ale grzecniutki wiec nienarzekam przed poludniem zaliczylam skleop kupilam Milence adidaski i upatrzylam sobie buty na mega obcasie i grubej podeszwie teraz czekam na bony swiateczne i moge szalec:-D:-D:-D wczoraj bylam na kawusi i ploteczkach z dzieciakami u sasiadki jej maz jest kucharzem no jakie robi ciasta to finezja i poezja mniammmmmmmmmmmmmmm:-D:-D:-D do tego sprzata gotuje i dziecmi sie zajmuje maz idealny do tego jeszcze przystojny:-D:-D mysle ze jutro wybierzemy sie juz na spacerek rodzice wpadna pomoga mi z wozkiem i z dzieciakami moze uda sie kosmetyczke zaliczyc i przebic uszy bo ciagle sie dopytuje kiedy pojdziemy:tak::tak::tak:

Kochaneczka meble zajebiste!!!!!!!!!!ja mam standardowe z BRW...

mi zostalo jeszcze 3 na plusie kg nawet odkupilam spodnie rurki od tesciowej bo kupila i stwierdzila ze nie bedzie chodzic...a jak pojdziemy na spacerki to mam zamiar wrocic do kg sprzed pierwszej ciazy nawet wczoraj dziewczyny stwierdzily ze schudlam jeszcze fryzjera zalicze i bede sie juz czula zajefajnie tylko musze cos ekstra wymyslic:-D:-D:-D

madziorka ja mieszkam 25 km od rzeszowa do 20 maja urlop macierzynski a potem wychowawczy pewnie bo na przyjecie Mileny do przedszkola bym nie liczyla m zaniosl dzis podanie i jest 157 na liscie:szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny :) postanowiłam dołączyc do Waszego forum (jesli oczywiście mi na to pozwolicie ;-)) bo choć od jakiegoś czasu nie mieszkam w Rzeszowie, to tak całkiem daleko się nie wyprowadziłam, a mianowicie osiadłam z Mężem i córeczką w Boguchwale ;-)

Do góry