reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziewczyny, przenioslam posty o mleczkach na watek "opieka"
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Mnie dzisiaj naszla ochota na makaron z potartym zoltym serkiem i do tego kefir. :-) Mmnnniamm. Ale bedzie obiadek.
Mam juz dosyc miesa i ziemniakow, bllleee..
Mam juz dosyc miesa i ziemniakow, bllleee..
mój synek ma 4 misiące i cały czas nie wiem co powinnam jeść.Do tej pory jadłam wędliny i sr zółty ale okazało sie że ma skaze białkową i teraz już wogóle nie mam co jeść lekarz kazał wykluczyc nabiał i jajka .Warzyw i owoców niw wolno to co mi pozostało prosze o pomoc i jakies przepisy bb22@interia.eu
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
bb225 mamy juz watek na ten temat : "Mamusiu, co dziś dobrego zjemy ?" poszukaj sobie tam, a jak nie to napewno dziewczyny cos na tamtym watku Ci podpowiedza.
T
tynka
Gość
a dlazcego nie wolno ci jesc warzyw i owocow?
powinnas unikac mleka kroweigo i ego pochodnych oraz jajek kurzych ale mozesz jesc przepiorcze......z owocow nie wolno cytrusow( uczulaja) a z warzyw to kapusty fasolki i grochu musisz sparwdzic jak zareaguje dziecko na swiezy ogorek ale moze to tylko ojawic sie kolka i niczym wiecej....... no i miesa bardziej gotowane lub pieczone niz smazone.........a i przy skazie nie wolno cieleciny jesc i niektorych ryb
ja tez przechodzilam przez saze i da sie przezyc
powinnas unikac mleka kroweigo i ego pochodnych oraz jajek kurzych ale mozesz jesc przepiorcze......z owocow nie wolno cytrusow( uczulaja) a z warzyw to kapusty fasolki i grochu musisz sparwdzic jak zareaguje dziecko na swiezy ogorek ale moze to tylko ojawic sie kolka i niczym wiecej....... no i miesa bardziej gotowane lub pieczone niz smazone.........a i przy skazie nie wolno cieleciny jesc i niektorych ryb
ja tez przechodzilam przez saze i da sie przezyc
F
fogia
Gość
Ja mogłam jeść tylko: drób, królika, ziemniaki, marchew, dynię, ryż, kaszę, masło roślinne no i pieczywo pszenne albo żytnie. I tyle. Lekarz zabronił mi nawet dodać pietruszki do zupy o wegecie czy tym podobnych ulepszaczach nie wspominając. Być może trochę przesadzał ale stosowałam się do jego zaleceń.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny czy wasze maluszki tez mniej jedza w te upaly? bo moja ostatnio strajkuje z jedzeniem potrafi wciagnac 200 ml jakiegos dania obiadkowego ale mleka to tak jej nie za bardzo pasuje pic. Budzi sie w nocy i wypija 210 i po kolo 17 210 kaszki do etgo obiadek okolo 14 a tak to czasem zje 80 kolo 11 a na wieczorne karmienie o 20 to juz wogle nie dtrzymuje i przesypia, nawet probowalam ja obudzic i nie wuyszlo O_O
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no dzieciw upaly mniej jedza, tak jak doroslym tez sie jesc nie chce:-)
reklama
Podziel się: