reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Hej kochane.
Chciałabym napisac, że w końcu u nas wszystko się unormowało i mam czas na bb, ale niestety czasu u mnie jak na lekarstwo. Może jak zajdę w kolejna ciąże uda mi sie poklikac z wami. Cóż na razie wstaję o 6 , pracuje do 15-16 w porywach( jak dziś) do 19tej. Potem czas dla rodziny , kapiel Mili, obowiązki domowe czytajbiad, sprzatanie, pranie, około 22 siadam jeszcze do pracy i z godzinke walcze z papierami , potem szybki prysznic i szybki sen i o 6 pobudka...Weekend albo rodzinnie poza domkiem najczesciej albo walcze z zaległościami. Obłęd.........
Ogólnie u nas w porządku, Milusia dochodzi szybko po okropnej chorobie jaka nas dotknęła( w czerwcu miała sepse i praktycznie cały miesiąc leżałyśmy w szpitalu) do siebie i pieknie juz chodzi. Tyje ale do nadrobienia wagi sprzed choroby jeszcze sporo zostało. Na szczęście chorubsko już za nami i tylko lek przed kontrolą w poradni nefrologicznej, czy z nerkami wszystko ok...
Pozdrawiam was serdecznie i nie zapominajcie o starej Wisieńce
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Chciałabym napisac, że w końcu u nas wszystko się unormowało i mam czas na bb, ale niestety czasu u mnie jak na lekarstwo. Może jak zajdę w kolejna ciąże uda mi sie poklikac z wami. Cóż na razie wstaję o 6 , pracuje do 15-16 w porywach( jak dziś) do 19tej. Potem czas dla rodziny , kapiel Mili, obowiązki domowe czytajbiad, sprzatanie, pranie, około 22 siadam jeszcze do pracy i z godzinke walcze z papierami , potem szybki prysznic i szybki sen i o 6 pobudka...Weekend albo rodzinnie poza domkiem najczesciej albo walcze z zaległościami. Obłęd.........
Ogólnie u nas w porządku, Milusia dochodzi szybko po okropnej chorobie jaka nas dotknęła( w czerwcu miała sepse i praktycznie cały miesiąc leżałyśmy w szpitalu) do siebie i pieknie juz chodzi. Tyje ale do nadrobienia wagi sprzed choroby jeszcze sporo zostało. Na szczęście chorubsko już za nami i tylko lek przed kontrolą w poradni nefrologicznej, czy z nerkami wszystko ok...
Pozdrawiam was serdecznie i nie zapominajcie o starej Wisieńce
Lenuszka
Mamusia Gajusi
O matko az mnie zmroziło!!DUZO ZDRÓWKA...a co było przyczyną??Hej kochane.
Pozdrawiam was serdecznie i nie zapominajcie o starej WisieńceMiniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
Wisieńka Trzymajcie sie i zdrówka życzę...!
a tu LInK może jutro komuś będzie sie nudzić :-) Wroclaw.pl - Z dzieckiem w autobusie
a tu LInK może jutro komuś będzie sie nudzić :-) Wroclaw.pl - Z dzieckiem w autobusie
uświadomicie mnei gdzie we Wrocławiu można pooglądać łóżka dla dzieci - takie 160x70 cm?
bojakos nie kojarze...a te w Ikea mi nie paują bo są bez szuflady na dole...
jak coś wiecie to dajcie znaka-dzięki śliczne z góry
bojakos nie kojarze...a te w Ikea mi nie paują bo są bez szuflady na dole...
jak coś wiecie to dajcie znaka-dzięki śliczne z góry
stokrotka:)
Mama Madzi!
Zobacz w BABY MAXX
Baby-MaXX Sklep internetowy i supermarket zabawki i artykuły dla dzieci
Baby-MaXX Sklep internetowy i supermarket zabawki i artykuły dla dzieci
malbertka a może na ul. braniborskiej, tam dość duży dom handlowy w takimi rzeczami do domu...jest. i może w astrze na dole po lewej. Nasze meble jeszcze sie trzymają..nie są jakościowo łał ale jakość dostosowana do ceny, i oni tam zrobią wszystko co wymyślisz...możesz iśći porozmawiać.
reklama
LenaDTR - no ja tez wypatrzyłąm pare na allegro - ale męzu chce jednak pojeździc po Wrocku i podotykac w sklepach. Tez chętnei bym uzywane kupiła- ale nei dojrzałam takiego co by mi się spodobało...
Felidae - w której Astrze??
no, w Domarze te zmozna by oblookać.
Byliśmy w Meble Polonia itd. w tym ciągu co jest blisko Kromera - to dupcia nic nie ma...
Stokrotka- dzieki ale tam ni ma.
Ja chce drewniane i z szufladą. No i nie takie drewniane z lakierem tylko bardziej białe gładkie(bez słojów)
Felidae - w której Astrze??
no, w Domarze te zmozna by oblookać.
Byliśmy w Meble Polonia itd. w tym ciągu co jest blisko Kromera - to dupcia nic nie ma...
Stokrotka- dzieki ale tam ni ma.
Ja chce drewniane i z szufladą. No i nie takie drewniane z lakierem tylko bardziej białe gładkie(bez słojów)