reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Hej kochane.
Chciałabym napisac, że w końcu u nas wszystko się unormowało i mam czas na bb, ale niestety czasu u mnie jak na lekarstwo. Może jak zajdę w kolejna ciąże uda mi sie poklikac z wami. Cóż na razie wstaję o 6 , pracuje do 15-16 w porywach( jak dziś) do 19tej. Potem czas dla rodziny , kapiel Mili, obowiązki domowe czytaj:obiad, sprzatanie, pranie, około 22 siadam jeszcze do pracy i z godzinke walcze z papierami , potem szybki prysznic i szybki sen i o 6 pobudka...Weekend albo rodzinnie poza domkiem najczesciej albo walcze z zaległościami. Obłęd.........
Ogólnie u nas w porządku, Milusia dochodzi szybko po okropnej chorobie jaka nas dotknęła( w czerwcu miała sepse i praktycznie cały miesiąc leżałyśmy w szpitalu) do siebie i pieknie juz chodzi. Tyje ale do nadrobienia wagi sprzed choroby jeszcze sporo zostało. Na szczęście chorubsko już za nami i tylko lek przed kontrolą w poradni nefrologicznej, czy z nerkami wszystko ok...
Pozdrawiam was serdecznie i nie zapominajcie o starej Wisieńce
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Hej kochane.
Chciałabym napisac, że w końcu u nas wszystko się unormowało i mam czas na bb, ale niestety czasu u mnie jak na lekarstwo. Może jak zajdę w kolejna ciąże uda mi sie poklikac z wami. Cóż na razie wstaję o 6 , pracuje do 15-16 w porywach( jak dziś) do 19tej. Potem czas dla rodziny , kapiel Mili, obowiązki domowe czytaj:obiad, sprzatanie, pranie, około 22 siadam jeszcze do pracy i z godzinke walcze z papierami , potem szybki prysznic i szybki sen i o 6 pobudka...Weekend albo rodzinnie poza domkiem najczesciej albo walcze z zaległościami. Obłęd.........
Ogólnie u nas w porządku, Milusia dochodzi szybko po okropnej chorobie jaka nas dotknęła( w czerwcu miała sepse i praktycznie cały miesiąc leżałyśmy w szpitalu) do siebie i pieknie juz chodzi. Tyje ale do nadrobienia wagi sprzed choroby jeszcze sporo zostało. Na szczęście chorubsko już za nami i tylko lek przed kontrolą w poradni nefrologicznej, czy z nerkami wszystko ok...
Pozdrawiam was serdecznie i nie zapominajcie o starej Wisieńce
paperclip.png
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
O matko az mnie zmroziło!!DUZO ZDRÓWKA...a co było przyczyną??

uświadomicie mnei gdzie we Wrocławiu można pooglądać łóżka dla dzieci - takie 160x70 cm?

bojakos nie kojarze...a te w Ikea mi nie paują bo są bez szuflady na dole...

jak coś wiecie to dajcie znaka-dzięki śliczne z góry:-p

malbertka a może na ul. braniborskiej, tam dość duży dom handlowy w takimi rzeczami do domu...jest. i może w astrze na dole po lewej. Nasze meble jeszcze sie trzymają..nie są jakościowo łał ale jakość dostosowana do ceny, i oni tam zrobią wszystko co wymyślisz...możesz iśći porozmawiać.

reklama
LenaDTR - no ja tez wypatrzyłąm pare na allegro - ale męzu chce jednak pojeździc po Wrocku i podotykac w sklepach. Tez chętnei bym uzywane kupiła- ale nei dojrzałam takiego co by mi się spodobało...

Felidae - w której Astrze??
no, w Domarze te zmozna by oblookać.
Byliśmy w Meble Polonia itd. w tym ciągu co jest blisko Kromera - to dupcia nic nie ma...

Stokrotka- dzieki ale tam ni ma.

Ja chce drewniane i z szufladą. No i nie takie drewniane z lakierem tylko bardziej białe gładkie(bez słojów)

Do góry