reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

stokrotka a Tyniedługo masz roziwązanie:)gzie będziesz rodzić??
Planuje na Kamieńskiego ale za tydzień mam wizyte i sie okaze czy nie bede miala cesarki jesli tak to na Borowskiej bo tam jest moj lekarz prowadzacy ciaze i ona mi zrobi. Mój dzidzius sie obrucil i tydzień temu byl pupa do dolu no wiec kazala mi przyjsc pod koniec 35 tyg i zobaczymy. Podobno chwala ten szpital w Trzebnicy ale niewiele wiem na temat tego szpitala. A ktory byscie polecaly?

reklama
trudno powiedzieć ja rodziłam w Trzebnicy i nie była to dobra decyzja , ale ze względu na pewne przeżycia wtedy i sytuację jaka mnie spotkała, natomiast na Kamińskiego było ok ,

Planuje na Kamieńskiego ale za tydzień mam wizyte i sie okaze czy nie bede miala cesarki jesli tak to na Borowskiej bo tam jest moj lekarz prowadzacy ciaze i ona mi zrobi. Mój dzidzius sie obrucil i tydzień temu byl pupa do dolu no wiec kazala mi przyjsc pod koniec 35 tyg i zobaczymy. Podobno chwala ten szpital w Trzebnicy ale niewiele wiem na temat tego szpitala. A ktory byscie polecaly?
Ja i moje znajome rodziłysmy w Trzebnicy i jak dla mnie rewelacja!Połozne boskie a warunki super, czysto, miła opieka ja szczertze POLECAM i nie zmieniałbym decyzji mimo iz mam do szpitala 100 m;)

wiesz wydaje mi się że teraz każdy szpital jest ok tyle że wszytko zależy kto akurat jest na dyżurze, jaki maja Ci ludzie nastroje bo to też tylko ludzie:)

a dla mnie niestety nie i nic na to nie poradzę ale wtedy nie tylko ja tak uważałam , tak prowadzili poród ciąży bliźniaczej że skończyło się to prawie tragedią

a dla mnie niestety nie i nic na to nie poradzę ale wtedy nie tylko ja tak uważałam , tak prowadzili poród ciąży bliźniaczej że skończyło się to prawie tragedią

no to nie ciekawie ale ile ludzi tyle opini!
ja miałąm do wyboru jeszcze Milicz bo kolezanka rodziła, ale przewazyło to ze Trzebnicki szpital mam 100 m od domu a Milicz 30 km wiec wiadomo ze odwiedzin mniej i chyba większy strach, że mi nikt nie pomoze a tutaj znajome położne i lekarka!Czułam się bardziej bezpiecznie!

i sie nie dziwie tez bym wybrała szpital 100 m od siebie który generalnie ma dobra opinie , a widocznie na mnie trafiło całe zło:), tak bywa , ja byłam zadowolona z kamińskiego a moja koleżanka posłala by ich do diabła:tak:

Sorki, za to, że was zaniedbuję :-(
Zaczytałam sie, najpierw cała saga zmierzch, potem igrzyska śmierci mie wciągnęły...już myślałam, że to koniec...z zaczytaniem, ale przypadkiem trafiłam na książkę Cecelii Ahern (chyba tak to można napisać?) tak świetnie mi sie czytało pierwszą, że zaczęłam przetrząsać internet za innymi, a teraz o zgrozo muszę lecieć do księgarni żeby dorwać coś jeszcze jej autorstwa...:-) ha ha ha nadrabiam chyba 5 lat nie czytania :-) weekend i połknęłam knigi* które kiedyś by mnie o zawrót głowy przyprawiały.

reklama
Do góry