reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Hi hi no bywa różnie :-)
widzisz moja Basia była pewna że przenosi i urodzi w lipcu a tu równo połowa czerwca, i ją synek zaskoczył :-)

Wisieńka trzymamy kciuki obyś się zbytnio nie przeterminowała:-)

a ja sie denerwuję i prosze też o kciuki bo za tydzien idziemy na usunięcie migdałka a ja mam jakieś dziwne lęki:-(, kurcze przy córci tez sie balam ale to był inny kaliber bez obciążeń
ale pewnie nerwy i po nerwach

pozdrawiam i tzrymam kciuki za rodzace;-)

Wisienka, ja też myślałam, że się przeterminuję,a tu tydzień przed wyznaczoną datą mi wody odeszły. Trzymam kciuki za Ciebie.

Feliade
, chciałąm obejrzeć te fotki Twoje na fb, ale masz zastrzeżone dla znajomych.

WIsienka, śpij ile wlezie. Ja bym chciałą tak przez 2 dni być znów 2 w 1, i się tak wyspać z Mateo w brzuszku.

reklama
Do góry