reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Cześć. Nareszcie wybił nam się pierwszy ząbek...prawa, dolna jedynka:) jestem ogromnie szczęśliwa,że doczekaliśmy się...:)

Szukam miejsca na zorganizowanie tanio obiadu i jakiegoś deseru po chrzcinach...znacie takie miejsce? Niestety czasu mam bardzo mało...

Cześć. Nareszcie wybił nam się pierwszy ząbek...prawa, dolna jedynka:) jestem ogromnie szczęśliwa,że doczekaliśmy się...:)

Szukam miejsca na zorganizowanie tanio obiadu i jakiegoś deseru po chrzcinach...znacie takie miejsce? Niestety czasu mam bardzo mało...

gratuluje pierwszego ząbka:tak::tak: mnie też czekają chrzciny 19 września, ale robimy je w Legnicy, więc z Wrockiem nie pomogę niestety

Laurana co to znaczy tanio ....?? z tego co wiem jak mówisz chrzciny to stawka rośnie....i szacuje sie koló 100 za głowe, taniej zamówić jedzenie i ugościć w domu....

Cześć. Nareszcie wybił nam się pierwszy ząbek...prawa, dolna jedynka:)
gratulacje ząbka :-D

A co do chrzcin to ostatnio szukałam w necie bo też szukam miejsca do zorganizowania przyjęcia i na Osobowickiej jest jakaś restauracja rodzinna, ale żebym mogła napisać coś więcej to musiałabym zajrzeć na zapisaną stronkę żeby nie wprowadzić Cię w błąd...

Laurana co to znaczy tanio ....?? z tego co wiem jak mówisz chrzciny to stawka rośnie....i szacuje sie koló 100 za głowe, taniej zamówić jedzenie i ugościć w domu....
jak szukałam to znalazłam już od 70 zł więc chyba nie jest tak źle...ja mam za mało miejsca żeby móc zrobić poczęstunek w domu więc jedyną alternatywą dla mnie jest restauracja...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi:) Znalazłam już miejsce na obiad...50zł za osobę kosztuje zupa, drugie danie, surówki, sok, woda, kawa, herbata i lody na deser:)
Teraz szukam tortu...kiedyś był wklejany link do aukcji,ale już tego nie ma na allegro...któraś może polecić coś z okolic starego miasta?

Gratuluje pierwszego ząbeczka:-)
Ja niestety nie pomoge bo chrzciny robiliśmy w domu

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi:) Znalazłam już miejsce na obiad...50zł za osobę kosztuje zupa, drugie danie, surówki, sok, woda, kawa, herbata i lody na deser:)
Teraz szukam tortu...kiedyś był wklejany link do aukcji,ale już tego nie ma na allegro...któraś może polecić coś z okolic starego miasta?
To super:-)

reklama
Do góry