reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Dziewczynki-Wrocławianki piszcie z której części miasta jesteście, bo może się okazać, że jesteśmy sąsiadkami i mijamy się na spacerkach :-)

Ja rodziłam w klinice na Chałbińskiego - nie ma co obawiać się o studentów, przy porodzie (ja miałam cc) i przed nim nie dopuszczają byle kogo, a studentki bardzo pomagają. Opieka przed porodem (byłam tydzień na patologii) super, po porodzie też - m.in. dzięki studentom właśnie.

reklama
Ivka76 a Ty z ktorej czesci Wrocławia? Mamy wydedukowac ze moze Sepolno :-) skoro Chlabinskiego.... Ale to i tak nic nie znaczy....
My mieszkamy za PKSem kolo Akademii Ekonomicznej a rodzilam na Kaminskiego :-D

Tez mialam cc i byli studenci. Dzieki jednej czulam sie w szpitalu bardzo dobrze! O wszystkim mnie informowala, sprawdzala jak sie czuje, wpadala jak miala tylko wolna chwile... Jak czegos nie wiedziala to mowila, ze nie wie i ze sie dowie albo kogos spyta wiec wiedzialam ze mnie "nie wkreca". Bardzo sie zaprzyjaznilysmy! :-D Ale wiadomo roznie to bywa.....

Ja jestem z ul.Zielińskiego.IVKA76 ja jakos nie wyobrazam sobie gromadki studentow przy porodzie naturalnym gapiacych sie w moje krocze,a tak jest ponoć na Dyrekcyjnej.:wściekła/y:

Miałam cc na Brochowie. Jesli idzie o opieke na sali przedporodowej i samo cc wspominam b. dobrze.Natomiast nie specjalnie podobalo się mi juz po porodzie. Zbyt duzo dzieci, mało połoznych.

reklama
No właśnie z tymi studentami to masakra. Mój mąż powiedział "absolutnie nie zgadzam się na studentów" zresztą ja tez nie wyobrażam sobie, że mój M stoi koło mnie a tu kilku facetów zagląda mi jeden po drugim :dry::zawstydzona/y:
Dla tego jak początkowo chciałam rodzi na Dyrekcyjnej bo najbliżej to juz nie chcę. Zastanawiam się na Kamińskiego ale SECASIA piszesz, ze tam też są studenci-to gdzie ich nie ma???

Do góry