reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

wpadam na 5 sekund - Mirek ma zapalenie płuc i musimy jechać do szpitala. Pa
oj kurcze to trzymam kciuki za was i trzymajcie się !!!

a ja własnie niedawno wróciłam i było super , usmiałam się za wszystkie czasy , cały dzień zajęcia , nawet dzisiaj do 18 były kolacja i powrót , wieczorek wczoraszy tez super , sidzieliśmy sobie i się pośmialiśmy , i wreszcie się wyspałam i nie musiałm wstawać w nocy do małego

bella wczoraj dzieci były z dziadkami , a dzisiaj z tatusiem pierwszy raz!!!!!!!!:-);-)

pozdrawiam wszystkie

reklama

a ja własnie niedawno wróciłam i było super , usmiałam się za wszystkie czasy , cały dzień zajęcia , nawet dzisiaj do 18 były kolacja i powrót , wieczorek wczoraszy tez super , sidzieliśmy sobie i się pośmialiśmy , i wreszcie się wyspałam i nie musiałm wstawać w nocy do małego

bella wczoraj dzieci były z dziadkami , a dzisiaj z tatusiem pierwszy raz!!!!!!!!:-);-)

pozdrawiam wszystkie
No to świetnie że jesteś zadowolona, to najważniejsze :tak:

pozdrawiam wszystkie
Fajnie, że szkolenie się udało i że mogłaś trochę odpocząć. Domyślam się, że tatuś poradził sobie doskonale:-)

Gosiek współczuję choroby syneczka, zwłaszcza, że teraz już sama wiem, jak się przeżywa, gdy maluch choruje. Strasznie dużo dzieci ma teraz zapalenie płuc!

Witam się w niedzielny poranek :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBITKI

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

My zaraz po śniadanku jedziemy do teściów bo już nie mogę wytrzymać bez Oliwki,strasznie za nią tęsknię.
W nocy się budziłam i zastanawiałam się czy ona tam śpi.Wiem ze może za bardzo się przejmuję ale to jej pierwsza noc taka poza domem i bez nas.
Tak więc spędzimy sobie całą niedzielę u teściów.Będziemy w domku dopiero wieczorkiem.

który wózeczek się Wam bardziej podoba bo nie mogę się zdecydować:

ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj dla wszystkich kobietek - tych małych i tych dużych:-)
rosliny_03.gif

Witam!!!
U mnie już lepiej. Co prawda jeszcze nie rewelacja, ale już daję radę.
Pogoda do bani, więc spacerek krótki. Ale na szczęście szybko mi teraz Zu zasnęła.​

Hmmmm.... a nie Bebe Confort? O takim wcześniej pisałaś chyba? Mnie się podoba właśnie Bebe Confort, a z tych co teraz pokazałaś to ten pierwszy Hauck.

Gosiek daj znać jak u Mirka... Jak tylo będziesz mogła oczywiście. Kciuki nadal trzymamy...​

Witam się w niedzielny poranek :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBITKI

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

My zaraz po śniadanku jedziemy do teściów bo już nie mogę wytrzymać bez Oliwki,strasznie za nią tęsknię.
W nocy się budziłam i zastanawiałam się czy ona tam śpi.Wiem ze może za bardzo się przejmuję ale to jej pierwsza noc taka poza domem i bez nas.
Tak więc spędzimy sobie całą niedzielę u teściów.Będziemy w domku dopiero wieczorkiem.

który wózeczek się Wam bardziej podoba bo nie mogę się zdecydować:

ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-)

no własnie nie miał być Bebe Confort ??
Hmmm nie wiem który bym wybrała oba maja chyba bardzo malusieńkie koła :dry:. Ja jednak pozostaje przy Chicco Simplicity.

Halllllooooo:-)
Witam po samotniczym weekendzie (M byl w W-wie).
Dzis jestem zombi :no: Kuba ostatnio ciagle wstaje o 6...mam nadzieje ze mu tak nie zostanie:sorry2:
Problem w tym, ze ja polozylam sie spac o 2...czekalam az M wroci (rozwozil rodzince zaproszenia i dlatego tak pozno).........Ale za to poprasowalam sporo...Tylko tak jestem snieta, ze zaraz sie przewroce....:dry:

ANIELA - ciesze sie ze juz leiej z zabkiem.....:tak:

Kurcze ja tez musze zaczac do dentysty chodzic...w ciazy nie chcieli mnie leczyc.....a musze kilka zrobic i aparat potem chcialam zalozyc...(ja chodze do Lux Medu - zdaje sie ze padlo pytanie gdzie leczymy kielki ;-))

AGNES - moim zdaniem ten Hauck fajniejszy
GOSIEK - trzymam kciuki za szybki powrot Mirka do zdrowia
BELLA - ale sie nadenerwowaliscie w tym szpitalu :no: Mam nadzieje ze mala sie juz dobrze czuje?
KADIA - fajnie tak oderwac sie od rzeczywistosci, co? :-)
PUSIA - jak tam, humorek juz lepszy?

Halllllooooo:-)
Witam po samotniczym weekendzie (M byl w W-wie).
Dzis jestem zombi :no: Kuba ostatnio ciagle wstaje o 6...mam nadzieje ze mu tak nie zostanie:sorry2:
Problem w tym, ze ja polozylam sie spac o 2...czekalam az M wroci (rozwozil rodzince zaproszenia i dlatego tak pozno).........Ale za to poprasowalam sporo...Tylko tak jestem snieta, ze zaraz sie przewroce....:dry:

ANIELA - ciesze sie ze juz leiej z zabkiem.....:tak:

Kurcze ja tez musze zaczac do dentysty chodzic...w ciazy nie chcieli mnie leczyc.....a musze kilka zrobic i aparat potem chcialam zalozyc...(ja chodze do Lux Medu - zdaje sie ze padlo pytanie gdzie leczymy kielki ;-))

AGNES - moim zdaniem ten Hauck fajniejszy
GOSIEK - trzymam kciuki za szybki powrot Mirka do zdrowia
BELLA - ale sie nadenerwowaliscie w tym szpitalu :no: Mam nadzieje ze mala sie juz dobrze czuje?
KADIA - fajnie tak oderwac sie od rzeczywistosci, co? :-)
PUSIA - jak tam, humorek juz lepszy?
Z Izą już zdecydowanie lepiej, przede wszystkim dlatego, że nie ma gorączki. Wczoraj miała super humorek, usmiech nie znikał jej z buzi, ale dziś już trochę gorzej. chyba znów pobolewa ją brzuszek, bo marudzi niemiłosiernie. Ja też dzisiaj niewyspana, bo mała przez ten brzuch często się w nocy budziła.

reklama
Witam!
Ale zryta jestem:dry: Taki głupi plan mam, że prawie codziennie na rano do pracy, a siedzę do 13.30 albo dłużej, a okienek co nie miara:no: M jeszcze nie ma w domu, siedzi w pracy... Nic już chyba dzisiaj nie wymyślę. Miłej nocki życzę:tak:

Do góry