reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Juz jestem :-)
Ale mnie nowina ominela :szok: maron gratki kochana :-) Tak bardzo sie ciesze z kolejnej mamusi 2012 :tak: Oby tak dalej ;-)
rozczochrana.mama wstalam dzis ok. 11:00 :-D Plan wykonany, dzisiaj powtarzamy :-D A jak tam Twoj maz, z nocki wrocil? :-)
Ale mialam koszmar nad ranem, ze ktos ukradl mojego pieska. Na szczescie jak sie obudzilam to okazalo sie to nieprawda :-)
U nas dzis tak goraco i duszno, ze szok :no: Burza chyba nadchodzi.

reklama
oj wrócił mąż wrócił... grzecznie wziął prysznic dał buziaka i położył się spać :D wstał poszedł po udka do sklepu i poprosił o rosołek :D haha
u nas pochmurno i chłodno... mi to wisi i powiewa bo i tak w domu siedze :D hehe działaj działaj może niedługo będziemy i Tobie gratulować :D :p

Dobra, dobra specjalistko od fotografii :-) Wlasnie sobie cyknelam na szybko takie cus :-D Jak oceniasz moj talent? :-D

DSC01253.jpg

ładne :D troszke prześwietlona buzia ale taki urok niektórych zdjęć :D a jak modelka ładna to i zdjęcia ładne :D ale wazelina nie? :-)
nie jestem specjalistką :D lubie robić zdjęcia :D hehe a znajomi nie mają mi tego za złe :cool2:

YouTube - &#x202a;sunrise&#x202c;&rlm; <-- sesja z Martą (1)
YouTube - &#x202a;you are so crazy&#x202c;&rlm; <-- sesja z Martą (2)
YouTube - &#x202a;She is ...&#x202c;&rlm; <-- sesja z Aleksandrą
YouTube - &#x202a;Ola, Madzia, Andrzej - Photoshoot&#x202c;&rlm; <-- Ola i jej rodzice :)
http://www.youtube.com/watch?v=1RAODcnp7JI <--- ślubna
http://www.youtube.com/watch?v=1RAODcnp7JI <--- CIĄŻOWA w brzuszku Olcia :D
YouTube - &#x202a;niespodzianie niespodzianka.wmv&#x202c;&rlm; <--- ciążowa cz.2

:D

Ostatnia edycja:
Ja mam do dyspozycji zwykla cyfrowke niestety :-D Ale jak dla mnie to w zupelnosci wystarcza :-D A Twoje foty bomba :tak: Bardzo ladne i mysle, ze masz talent :tak:

jak gdzieś jadę na wycieczkę to nie biorę lustrzanki tylko małą podręczną cyfrówkę, ale zdjęcia w domu staram się robić lustrzanką :)
poza tym nie ważne jaki masz sprzęt... ciekawe zdjęcie można zrobić byle czym wystarczy odrobina wyobraźni :D

reklama
oj kochane jak ja Wam zazdroszczę tego słoneczka!!! u nas dziś moze z 10stopni:( do miasta pojechałam w mega grubasnej polarowej bluzie w bluzce z długim i grubszej kurtce i tak zmarzłam że do teraz leże z termoforkiem pod kocykiem:(((
ale jeszcze tylko 4dni i będziemy mieli takie ciepełko:)))
a powiem wam że sie bardzo ciesze bo normalnie tak schudłam przez te pare dni dietki że już mnie nie złamie dziś nic,dziś siedziałam w Mcdonaldzie bo mój poszedł coś przekąsić a ja wodę piłam i happy byłam bo taka chudziutka jestem:)))) ale mam nadzieję że niebawem przytyję szczególnie w jeeednym miejscu:)))) mama właśnie oświadczyła że jedzie do Lichenia pomodlić sie żeby wkońcu wnusia była:)))

Do góry