reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Juz jestem :-)
Ale mnie nowina ominela :szok: maron gratki kochana :-) Tak bardzo sie ciesze z kolejnej mamusi 2012 :tak: Oby tak dalej ;-)
rozczochrana.mama wstalam dzis ok. 11:00 :-D Plan wykonany, dzisiaj powtarzamy :-D A jak tam Twoj maz, z nocki wrocil? :-)
Ale mialam koszmar nad ranem, ze ktos ukradl mojego pieska. Na szczescie jak sie obudzilam to okazalo sie to nieprawda :-)
U nas dzis tak goraco i duszno, ze szok :no: Burza chyba nadchodzi.

reklama
oj wrócił mąż wrócił... grzecznie wziął prysznic dał buziaka i położył się spać :D wstał poszedł po udka do sklepu i poprosił o rosołek :D haha
u nas pochmurno i chłodno... mi to wisi i powiewa bo i tak w domu siedze :D hehe działaj działaj może niedługo będziemy i Tobie gratulować :D :p

Dobra, dobra specjalistko od fotografii :-) Wlasnie sobie cyknelam na szybko takie cus :-D Jak oceniasz moj talent? :-D

DSC01253.jpg

ładne :D troszke prześwietlona buzia ale taki urok niektórych zdjęć :D a jak modelka ładna to i zdjęcia ładne :D ale wazelina nie? :-)
nie jestem specjalistką :D lubie robić zdjęcia :D hehe a znajomi nie mają mi tego za złe :cool2:

YouTube - &#x202a;sunrise&#x202c;&rlm; <-- sesja z Martą (1)
YouTube - &#x202a;you are so crazy&#x202c;&rlm; <-- sesja z Martą (2)
YouTube - &#x202a;She is ...&#x202c;&rlm; <-- sesja z Aleksandrą
YouTube - &#x202a;Ola, Madzia, Andrzej - Photoshoot&#x202c;&rlm; <-- Ola i jej rodzice :)
http://www.youtube.com/watch?v=1RAODcnp7JI <--- ślubna
http://www.youtube.com/watch?v=1RAODcnp7JI <--- CIĄŻOWA w brzuszku Olcia :D
YouTube - &#x202a;niespodzianie niespodzianka.wmv&#x202c;&rlm; <--- ciążowa cz.2

:D

Ostatnia edycja:
Ja mam do dyspozycji zwykla cyfrowke niestety :-D Ale jak dla mnie to w zupelnosci wystarcza :-D A Twoje foty bomba :tak: Bardzo ladne i mysle, ze masz talent :tak:

jak gdzieś jadę na wycieczkę to nie biorę lustrzanki tylko małą podręczną cyfrówkę, ale zdjęcia w domu staram się robić lustrzanką :)
poza tym nie ważne jaki masz sprzęt... ciekawe zdjęcie można zrobić byle czym wystarczy odrobina wyobraźni :D

reklama
oj kochane jak ja Wam zazdroszczę tego słoneczka!!! u nas dziś moze z 10stopni:( do miasta pojechałam w mega grubasnej polarowej bluzie w bluzce z długim i grubszej kurtce i tak zmarzłam że do teraz leże z termoforkiem pod kocykiem:(((
ale jeszcze tylko 4dni i będziemy mieli takie ciepełko:)))
a powiem wam że sie bardzo ciesze bo normalnie tak schudłam przez te pare dni dietki że już mnie nie złamie dziś nic,dziś siedziałam w Mcdonaldzie bo mój poszedł coś przekąsić a ja wodę piłam i happy byłam bo taka chudziutka jestem:)))) ale mam nadzieję że niebawem przytyję szczególnie w jeeednym miejscu:)))) mama właśnie oświadczyła że jedzie do Lichenia pomodlić sie żeby wkońcu wnusia była:)))

Do góry