reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Maron !!!!! Czy ja dobrze widzę??!!!!!! O jaaaaaaaaaaa!!! GRATULUJĘ :-):-):-):-) Ale świetny poczatek dnia :-):-):-) Kiedy robiłaś teściora??

Kurczę, bb mi szwankuję. Każdą strronę otwieram 5 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie na moje nerwy takie czekanie:wściekła/y:

:-D mi tez szwankuje :wściekła/y:
tesciora zrobilam wczoraj, ale nie mialam neta caly dzien :-D a tak chcialam Wam pokazac tescik :-D
DZIEKUJE :-)

maron MEGA GRATKI!!!!!! SUPERAŚNIE ŻE CI SIĘ UDAŁO!!! MOŻE ZACZNIESZ DOBRĄ PASSĘ I NIE BAWEM BEDZIEMY WSZYSTKIE MIAŁY TE UPRAGNIONE II KRESECZKI

Gratulacje Maron[/B]!!!!:-D
A teraz przypomnij sobie kochana, co Ci przepowiadała wróżka Danao:-D Wiedziałam, że tak będzie:-D
Napisz nam tu wszystko! Miałaś jakiekolwiek przypuszczenia? Jakies objawy? W którym dniu cyklu robiłaś test?
Aaaa i bardzo bardzo proszę o porcję świeżuteńkich fluidków dla nas wszystkich:-D

I bb zaczeło w końcu normalnie chodzić :)

Maron- zdawj relacje :)) Jak się czujesz?? M. już wie??

dziewczyny tak mi się nudzi że masakra... jakbym sie troche lepiej czuła to bym rozłożyła sprzęt, zaprosiła jakąś znajomą i jej sesję pyknęła a tak to dupka zbita bo cały czas kaszle i mimo stabilizatora w aparacie zdjęcia byłyby ruszone :D nuda na potęgę... upławy zanikają... i modlę się żeby @ nie przyszła :D na razie to mnie zaczynają cyce boleć ... :| co Wy tak cicho dzisiaj!?

reklama
Do góry