reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Maron !!!!! Czy ja dobrze widzę??!!!!!! O jaaaaaaaaaaa!!! GRATULUJĘ :-):-):-):-) Ale świetny poczatek dnia :-):-):-) Kiedy robiłaś teściora??
Kurczę, bb mi szwankuję. Każdą strronę otwieram 5 min Nie na moje nerwy takie czekanie
Kurczę, bb mi szwankuję. Każdą strronę otwieram 5 min Nie na moje nerwy takie czekanie
danao84
Fanka BB :)
Gratulacje Maron[/B]!!!!
A teraz przypomnij sobie kochana, co Ci przepowiadała wróżka Danao Wiedziałam, że tak będzie
Napisz nam tu wszystko! Miałaś jakiekolwiek przypuszczenia? Jakies objawy? W którym dniu cyklu robiłaś test?
Aaaa i bardzo bardzo proszę o porcję świeżuteńkich fluidków dla nas wszystkich
A teraz przypomnij sobie kochana, co Ci przepowiadała wróżka Danao Wiedziałam, że tak będzie
Napisz nam tu wszystko! Miałaś jakiekolwiek przypuszczenia? Jakies objawy? W którym dniu cyklu robiłaś test?
Aaaa i bardzo bardzo proszę o porcję świeżuteńkich fluidków dla nas wszystkich
rozczochrana.mama
MARON!!! GRATULACJE!!!!
kurcze czy forum tylko mi sie dzisiaj tak wiesza?
kurcze czy forum tylko mi sie dzisiaj tak wiesza?
rozczochrana.mama
dziewczyny tak mi się nudzi że masakra... jakbym sie troche lepiej czuła to bym rozłożyła sprzęt, zaprosiła jakąś znajomą i jej sesję pyknęła a tak to dupka zbita bo cały czas kaszle i mimo stabilizatora w aparacie zdjęcia byłyby ruszone nuda na potęgę... upławy zanikają... i modlę się żeby @ nie przyszła na razie to mnie zaczynają cyce boleć ... :| co Wy tak cicho dzisiaj!?
reklama
rozczochrana.mama
lazurowe to pewnie jeszcze z łóżka nie wyszła haha
Podziel się: