reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

dziwna ta moja @.
brązowe upławy jakieś... powinnam dostac @ w poniedziałek a tymczasem w piątek jakieś upławy brązowe mnie dopadły :| rano byłam przekonana że małpa się zaczeła a teraz jak na to patrze to nie wiem co myśleć... bo byłam u gina 3 tygodnie temu i wszystko było w porządku hormonalnie i fizycznie a tu taki klopsik ... hmmm... może się rozkręci. dziwne to ...

reklama
livastrid oczywiscie, ze skuteczne, nie biore innej wersji pod uwage :-D
rozczochrana.mama jak masz za wczesnie @ tzn. te brazowe uplawy to pewnie w terminie sie rozkreci ;-)

Ja wlasnie wciagam buleczki :-)

llazurowe zazdroszczę Ci tych wakacji w Bułgarii :) Ty masz fajniutko bo wsiadasz pewno w autko chwila i w domq a my musimy duuużo wcześniej kupowac bilety itd
UDUSZĘ WAS TUTAJ!!!! PRZESTAŃCIE MÓWIĆ O JEDZENIU!!!!!!!!!!!!!PLEASE!!! :)
ja dziś tylko truskawki wciągłam i jedno jabłko:/
livastridzazdroszczę że nie możesz na jedzonko patrzeć.ohhh a ja mam tyle pomysłó co bym mogła zjeść ale niestety jedyne co to tylko zupa kapuściana
rozczochrana.mama mi sie śniło nie dawno że trojaczki nam sie urodizły :) fajnie by było gdyby sie spełniło:)
mmona mnie sie nie podaoba tutaj i chętnie bym wróciła do Pl:) a muszę troszkę zrzucić bo mam takie boczki i uda jak u hipopotamka:(

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny

Dawno mnie nie było wiem..... ledwo wyleźliśmy z jednego problemu to teraz następny.... :-(

Julka nawet przy upadku dostaje "krwotoku" z buzi, po prostu wylewa jej się czysta bordowa krew nie wiadomo skąd nie ma rozcięcia, nic.... w poniedziałek mamy wizytę u laryngologa, postaram się udzielać w miarę możliwości.

Pozdrawiam i ściskam Was mocno :*

Hej :)

Kaamaa- o Boże!!! Co się dzieje z Julka?? Krwotoki z buzi????:szok: Ciekawe jaka jest tego przyczyna?? Trzymaj sie i powodzenia na wizycie u laryngologa :)

Czytałam Was dzisiaj w południe, ale jak zamierzałam poodpisywać to Igor się przebudził... I teraz nie pamiętam już co pisałyście:-( looknęłam tylko na ostattnie wpisy

Pytała się któraś o zakończenie roku w tym roku :))) A więc kończymy w ŚRODĘ 22. 06!!:tak::tak: W czwartek (23.06) jest Boże Ciało i zawsze piatek po Bożym Ciele dla uczniów i nauczycieli juest ustawowo wolny więc w tym roku kończymy wcześniej.

Co do pytania o to gdzie jedziemy to tak... najpierw mieliśmy jechać do jakiejś małej miejscowości, ale trochę za późno zajęłam się szukaniem noclegu i w tych małych miejscowościach ciężko już jest z wolnymi pokojami na początku lipca. Potem zacząłam szukać pokoju w Rewalu. I znowu kaszanka, bo prawie wszystko pozajmowane! Znalazłam ze dwa wolne miejsca ale bardzo daleko od plaży.... w końcu poszukałam w Łebie i znalazłam. Blisko morza w pasującym dla nas terminie, tak więc wyruszamy do Łeby. :)\

Czekam teraz na M.., bo kończy mi myć samochód, bo już miałam tak zasyfiony, ze nawet ktoś (czyt. pewnie jakiś uczeń) napisał na nim BRUDAS!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y: TAk więc trochę wstyd i w końcu M. się za niego wział:tak:

kaamaa100 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Kurka jak mi sie dzisiaj nic nie chce.. a tyle sprzątania... ble...
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... wieczorkiem idziemy z misialem na festyn..
potańczymy.. rozluźnimy się troche :):)

Witam się weekendowo:))
U nas pogoda cudna-cały weekend mamy już zaplanowany!!!

Wpadłam na chwilę złożyć Livastrid życzenia urodzinowe-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
images

Pozdrawiam was i życzę miłego,ciepłego i słonecznego dnia!

reklama
Hej:)

Livastrid wszystkiego najlepszego :)

Chatka ogarnięta z grubsza, pranie sie suszy jeszcze tylko podłogi, ale to pod wieczór...

U mnie gorąco!!! Ufffff, jak gorąco :)))

Do góry