reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

dziwna ta moja @.
brązowe upławy jakieś... powinnam dostac @ w poniedziałek a tymczasem w piątek jakieś upławy brązowe mnie dopadły :| rano byłam przekonana że małpa się zaczeła a teraz jak na to patrze to nie wiem co myśleć... bo byłam u gina 3 tygodnie temu i wszystko było w porządku hormonalnie i fizycznie a tu taki klopsik ... hmmm... może się rozkręci. dziwne to ...

reklama
livastrid oczywiscie, ze skuteczne, nie biore innej wersji pod uwage :-D
rozczochrana.mama jak masz za wczesnie @ tzn. te brazowe uplawy to pewnie w terminie sie rozkreci ;-)

Ja wlasnie wciagam buleczki :-)

llazurowe zazdroszczę Ci tych wakacji w Bułgarii :) Ty masz fajniutko bo wsiadasz pewno w autko chwila i w domq a my musimy duuużo wcześniej kupowac bilety itd
UDUSZĘ WAS TUTAJ!!!! PRZESTAŃCIE MÓWIĆ O JEDZENIU!!!!!!!!!!!!!PLEASE!!! :)
ja dziś tylko truskawki wciągłam i jedno jabłko:/
livastridzazdroszczę że nie możesz na jedzonko patrzeć.ohhh a ja mam tyle pomysłó co bym mogła zjeść ale niestety jedyne co to tylko zupa kapuściana
rozczochrana.mama mi sie śniło nie dawno że trojaczki nam sie urodizły :) fajnie by było gdyby sie spełniło:)
mmona mnie sie nie podaoba tutaj i chętnie bym wróciła do Pl:) a muszę troszkę zrzucić bo mam takie boczki i uda jak u hipopotamka:(

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny

Dawno mnie nie było wiem..... ledwo wyleźliśmy z jednego problemu to teraz następny.... :-(

Julka nawet przy upadku dostaje "krwotoku" z buzi, po prostu wylewa jej się czysta bordowa krew nie wiadomo skąd nie ma rozcięcia, nic.... w poniedziałek mamy wizytę u laryngologa, postaram się udzielać w miarę możliwości.

Pozdrawiam i ściskam Was mocno :*

Hej :)

Kaamaa- o Boże!!! Co się dzieje z Julka?? Krwotoki z buzi????:szok: Ciekawe jaka jest tego przyczyna?? Trzymaj sie i powodzenia na wizycie u laryngologa :)

Czytałam Was dzisiaj w południe, ale jak zamierzałam poodpisywać to Igor się przebudził... I teraz nie pamiętam już co pisałyście:-( looknęłam tylko na ostattnie wpisy

Pytała się któraś o zakończenie roku w tym roku :))) A więc kończymy w ŚRODĘ 22. 06!!:tak::tak: W czwartek (23.06) jest Boże Ciało i zawsze piatek po Bożym Ciele dla uczniów i nauczycieli juest ustawowo wolny więc w tym roku kończymy wcześniej.

Co do pytania o to gdzie jedziemy to tak... najpierw mieliśmy jechać do jakiejś małej miejscowości, ale trochę za późno zajęłam się szukaniem noclegu i w tych małych miejscowościach ciężko już jest z wolnymi pokojami na początku lipca. Potem zacząłam szukać pokoju w Rewalu. I znowu kaszanka, bo prawie wszystko pozajmowane! Znalazłam ze dwa wolne miejsca ale bardzo daleko od plaży.... w końcu poszukałam w Łebie i znalazłam. Blisko morza w pasującym dla nas terminie, tak więc wyruszamy do Łeby. :)\

Czekam teraz na M.., bo kończy mi myć samochód, bo już miałam tak zasyfiony, ze nawet ktoś (czyt. pewnie jakiś uczeń) napisał na nim BRUDAS!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y: TAk więc trochę wstyd i w końcu M. się za niego wział:tak:

kaamaa100 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Kurka jak mi sie dzisiaj nic nie chce.. a tyle sprzątania... ble...
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... wieczorkiem idziemy z misialem na festyn..
potańczymy.. rozluźnimy się troche :):)

Witam się weekendowo:))
U nas pogoda cudna-cały weekend mamy już zaplanowany!!!

Wpadłam na chwilę złożyć Livastrid życzenia urodzinowe-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
images

Pozdrawiam was i życzę miłego,ciepłego i słonecznego dnia!

reklama
Hej:)

Livastrid wszystkiego najlepszego :)

Chatka ogarnięta z grubsza, pranie sie suszy jeszcze tylko podłogi, ale to pod wieczór...

U mnie gorąco!!! Ufffff, jak gorąco :)))

Do góry