reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witajcie:-D

Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale ostatnio chodziłam zdołowana, bo Wacek miał przyjechać 22-go maja na weekend, ale w ostatniej chwili okazało się, że jednak nie przyjedzie:-( jednak wielką niespodziewankę mi zrobił, bo ja wróciłam we wtorek z pracy to czekał na mnie z bukietem kwiatów:-D teraz cieszymy się sobą, bo w niedziele jedzie zaś no i zobaczymy się dopiero jak pojadę po niego i będziemy jechać na wakacje:tak:

O 11:00 kończę pracę, Wacek z Bartusiem przyjeżdżają po mnie i jedziemy na zakupy, potem na grilla, a na 18:00 na basen:-)

Buziaczki:-D

reklama
maron ja na poczatku tez nie czailam za bardzo o co chodzi z tymi cyklami, ale jak na BB sie znalazlam to od razu wiedza mnie dopadla :-D
mmona no nawet nie chce myslec o pozniejszym sprzataniu :cool: Ale potem ladniutko bedzie :tak:
agnieszka jak najbardziej &&&&&& zacisniete, zeby malpiszon nie przylazl ;-) Na pewno sie uda :tak:
rozczochrana.mama to nad Morzem tez jestes, co?? No ja jeszcze tez :-) Za jakies 2 dni wracam :-D W takim razie wypoczywaj kochana i mysl, ze to juz ostatnie wczasy nad Morzem Czerwonym ;-) Nie moze byc inaczej ;-)
Mama Sowka w takim razie milego dnia. Cieszcie sie soba :-)

Ostatnia edycja:
Hej!
To w takim razie Agnieszka trzymam mocno kciuki:-)
Ja tam też nie cierpię remontów, a ciągle remont w domu mam:-) I nie chce się skończyć:-) A jak sobie pomyślę o tej planowanej rozbudowie domku, to dopiero będzie niezła jazda:-D
Wiecie co dziewczyny chyba mi się zaczyna obsesja na punkcie zaciążenia. Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam... bliźnięta:-D Dwie dziewczynki:-D A może to przez to Wasze gadanie o bliźniakach?
Hmm... nad Morzem Czerwonym pięknie jest, ale ja nie chcę już tam jechać.:-( Nie chcę:-(

lazurek ja wiem o co cho :-D bo prowadze obserwacje ;-) tylko o to chodzi, ze majac tylko 3 zaobserwowane cykle, niezbyt wiele mozna jeszcze powiedziec, gdy juz masz za soba 12 cykli, to juz cos :tak:

Hej!

Wiecie co dziewczyny chyba mi się zaczyna obsesja na punkcie zaciążenia. Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam... bliźnięta:-D Dwie dziewczynki:-D A może to przez to Wasze gadanie o bliźniakach?
Hmm... nad Morzem Czerwonym pięknie jest, ale ja nie chcę już tam jechać.:-( Nie chcę:-(
ze snami nie ma żartów. jak byłam w pierwszej ciąży na pierwszym usg nie było widać nóżek dziecka... przez kilka dobrych nocy śnil mi sie chłopiec w wózku (wtedy nie znalam jeszcze ppłci dziecka) a nogi mu wisialy takie długie że prawie wpadały pod koła... na następnym usg nóżki już było widać i jak sie później okazało faktycznie był synek :) także chyba coś w tym jest ;D:D:D;D

Agnieszka to za fasole bede trzymac

lazurowe nic mi o remontach nie mow. Cale zycie na remoncie, to jest dopiero demotywujace:-p

mmona e nie przesadzaj, co to jest troche chipsow i 2 kostki czekolady:laugh2::-p ja normalnie potrafie wchlonac 2 czekolady i mega pake chipsow a potem giga obiad

cos chcialam jeszcze napisac, ale jest tak goraco, ze mi niedobrze:-p

e-
co do snow, nie mam ich w ogole, chyba, ze chora jestem

Ja tez w miare czesto mam sny. Ostatnio, ze karmilam piersia swojego wlasnego synka :-) Wspanialy to byl sen, ach... :rolleyes:
livastrid wspolczuje z tym gotowaniem skoro masz az taki wstret do samej lodowki :no: Dla kaamaa tez pozdrowki. Gdzie ona sie podziewa, hmm? :eek:

A ja siedze z farba na lbie, bo juz takie odrosty mialam, ze wstyd bylo na ulice wyjsc :-D

reklama
Do góry