reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

he he kaamaa to szoruj do kuchni i piecz!:-D:-D

wika, oj to bedziesz miala do nadrabiania!:-D:-D ale najwazniejsze zeby imprezka sie udala;-)

reklama
Dla mnie to sporo..

Dziewczyny jutro rano mam wizyte u ginekologa, trzymajcie kciuki zeby nie bylo przeciwskazan do staranek:tak:

:tak:Oj, dziewczyny, zrobię... zrobię...:-) ale najwczesniej w weekend, ok?;-) O ile @ nie przyjdzie. Ale tak naprawdę obawiam się rozczarowania i tego, że to jednak jakieś wstrętne zapalenie.:baffled:

Lelek- a jak wygląda ten twój "pleśniak"? Bo szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o takim cieście :zawstydzona/y:
Wika- pewnie będziesz miała co poczytać jak wrócisz do nas... :tak:a dużo dzieciaków bedzie czy raczej sami dorośli?

Lelek- trzymam kciuki &&&&&&& za wizytę! Na pewno nie będzie żadnych przeciwskazań... zobaczysz!:-)

Ostatnia edycja:
A my roczku nie robilismy tylko pojechalismy sobie do Karpacza:-D co prawda tesciowa tydzien wczesniej przyjechala z tortem i prezentem ale imprezy nie robilismy.:-D:-D

Oj,Isana zrobilabys po cichu, jakby negatyw to bys nie mowila:)

Plesniak to wyrabiam ciasto z kostki margaryny, szkl cukru, cukru wanil, proszku do piecz, 3.5 szkl maki, 5 zoltek dzile na pol i do zamrazarki az stwardnieje. Jedna czesc starkowac na duza blache, polozyc dowolne owoce, na to ubic bialka z cukrem i dowolnym kisielem i na to druga starkowana czesc ciasta

Ostatnia edycja:
Sami dorośli będą: moi rodzice, rodzice M., moja babcia, dziadki M., chrzestna z mężem, chrzestny z żoną (bez dzieciaczków jeszcze), siostra M z mężem i my. Żadnych dzieci :( Ja nie lubię szykować takich imprez, Obiadu też nie robię, ale jakieś danie na ciepło będzie, jakaś sałatka, ciasto (robi teściówka) i coś do przegryzienia na przystawkę. I wsioooo

Postaram się do Was wpaść chociaż wieczorkiem co by poczytac co u Was :))

No, dziś aż tak wiele do doczytania tu nie mam ;-) Ale jak dla mnie to dobrze, bo mam zaganiania ciąg dalszy ;-)

Isana - lećże po ten test, bo my tu zwariujemy z ciekawości! :-D Pal licho Ty! :rofl2: Ja też żadnych objawów nie miałam, więc nic Ci podpowiedzieć nie mogę.. Ale wygląda mi to na ciązę, jak nic :-D Podziwiam ze wytrzymałaś tak długo bez testu - ja pewnia jak Lelek zrobiłabym do tej pory z 30 testów ;-)

Lelek - o pleśniaku ja tez nie słyszałam wczesniej, ale brzmi ciekawie - pewnie kiedyś się skuszę i zrobię :-D Póki co głównie podbijam serca gości piernikiem i ciastami cytrynowymi (drożdżowe albo ucierane) ;-) A co do roczku - też fajny sposób uczczenia taki wyjazd :-D Myśmy poszli na łatwiznę z braku czasu i możliwości pomieszczenia u nas takiej ilości gości (30 osób - i to najblizsza rodzina tylko!) i zaprosiliśmy wszystkich na weekend do takiego fajnego zameczku :-) ... Właśnie się zorientowałam, że to nie był roczek tylko chrzest Stasia ;-) A na roczek zaprosiliśmy Rodziców, Dziadziów i rodzeństwo do nas - jeju, pamięć już nie ta, a było to przeciez całkiem niedawno! ;-)
No i kciuki trzymam za jutrzejszą wizytę u ginekologa!

Wika - z tym pogrzebem strasznie smutno, zwłaszcza że wypadł (jeju, wiem, ze źle to brzmi w odniesieniu do pogrzebu, ale oczywiście chodzi o sam fakt, ze babcia od Was odeszła) tak zaraz w pobliżu Roczku.. Ale wierzę, że może nie hucznie, ale "impreza" się uda a Babcia będzie z Wami w serduchach :-)

Jeju, chciałam jeszcze wszystkim innym odpisać, ale już prawie północ, a ja musze dziś położyć się wczesnie spać, bo jutro idziemy sobie ze Stasiem zbadac krew (i On i ja) - bardzo proszę, trzymajcie bardzo bardzo bardzo mocno kciuki żeby było OK, bo mocno sie tym badaniem stresuję, zwłaszcza, ze ostatnio mielismy pewne przesunięcia.. No i musze zrobic przeciwciała na cytomegalię, to już pod kątem przyszłej ciąży. Tu trzymajcie kciuki, zeby były wysokie ;-) Dobranoc!

reklama
Hej z rańca :))

Phoenix- no właśnie, pogrzeb w piątek, a w niedzielę roczek :((( Tak wyszło :(( Przełożyć nie możemy, bo specjalnie na 20.02 przyleciała z Irl. chrzestna Małego :( No nic, takie jest życie. Hucznie nie będzie na pewno

Do góry