reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Isana i co i co i co?? :-) trzymamk kciuki :-)
wika wiem co czujesz :-( moj ukochany dziadek zmarl na drugi dzien po moim weselu :-( straszne to.
A ja wstalam dzis o 5:45 z mezem :-) ale pozniej znow poszlam spac :-D u mnie chyba znow zime robi :szok: troszke nasypalo.

P.S a galaretki wyszly :tak:

reklama
Dzień dobry :-)
...nadrobiłam was,ale naskrobałyście ;-)

Isana myślę że w weenekd spokojnie możesz robisz test,jeżeli jest ciąża to pojawi się jasna kreseczka,później za 2 lub 3,4 dni możesz test powtórzyć i wtedy na pewno ujrzysz gruba krechę:)Kciuki zaciśnięte i powodzenia &&&

U mnie dzień sprzątania,ostatni pracujący dzień przed wolnym weekendem:)
Jutro z rańca czekam na mój prezent,kurier ma dostaczyć :happy:
Dziś przed pracą idę ze znajomymi na wielkie żarło :-D:-D należy się heh:)

dzien dobry babelki

dobrze, ze tyle nie nabazgralyscie:-p

w odpowiednim czasie przypomne kiedy to dzien szczura wypada, tak odnosnie dnia kota;-):-p:-p

lelek, phoenix, wszystko bedzie gicio:tak:

a Ty na ten swoj telefon doczekac sie nie mozesz, hmm Agnieszka. Jeszcze przez nzas robote stracisz, jak bedziesz tu bez opamietania wypisywac z nami w godzinach pracy;-)

wika, wiesz takie zycie czasem jest. Moj brat sie urodzil a dzien pozniej dziadek zmarl, tylko dowiedzial sie co przyszlo na swiat i tyle.

wez Isana nie drecz siebie i nas i zrob jakis test, po co czekac:-p

he, widze, ze na ciasto sie nie zalapalam:-(;-)

wszystkim przyszlym brzuszkom zycze udanego dnia

a u mnie zapracowana jestem tak, tak czasem jestem. Zmeczona po wczorajszej wyprawie, sniegu nawalilo a przez to droga do stolicy byla jeszcze bardziej be niz mogla byc. Ale papiery stety-niestety zlozone i sobie czekam. Maz mi powiedzial, a co ty sie dziwisz, ze udalo nam sie to tak sprawnie zalatwic, skoro ty masz taka postawe jakbys chciala komus przyfasolic. Pani sie po prostu bala:-D:-p Jak sie mnie mozna bac w ogole skoro wlasne dziecko ma zero respektu :-DDobra, a potem do muzeum skoczylismy. No i wracalismy znowu w sniegu.

rozmowna raczej dzis nie bede

livastrid a czekam z niecierpliwością na prezent a w pracy będę pisać jak na prawdę będę miała na to czas a jak nie to trudno,internet wykorzystuję także do innych celów niż bb ;-)

livastrid nie bądź taka jedzą dla Pani :-D:-D

...właśnie paluję pazury,nie długo wychodzę na wielkie żarło z ludźmi z pracy :tak:

Agnieszka Ty jestes pewna, ze idziesz konsumowac jedzenie:-D moze jakies balety z m sie szykuja;-)

żadne tam balety...mąż mój w pracy,Alana za chwilę zaprowadzam do przedszkola potem kierunek bankomat i kawiarnia :tak:
na konsumkcje mamy tylko jakieś 40-50 min więc nie wiele ale wystarczająco aby zapach głodne żołądki:)

reklama
:-D
Dla mnie to sporo..

Dziewczyny jutro rano mam wizyte u ginekologa, trzymajcie kciuki zeby nie bylo przeciwskazan do staranek:tak:

LELEK % mocno zacisniete:tak:

:tak:Oj, dziewczyny, zrobię... zrobię...:-) ale najwczesniej w weekend, ok?;-) O ile @ nie przyjdzie. Ale tak naprawdę obawiam się rozczarowania i tego, że to jednak jakieś wstrętne zapalenie.:baffled:
:-)

Isana predzej czy pozniej bedziesz musiala zrobic test:tak: my tu umrzemy z ciekawosci:tak:

U mnie dzień sprzątania,ostatni pracujący dzień przed wolnym weekendem:)
Jutro z rańca czekam na mój prezent,kurier ma dostaczyć :happy:
Dziś przed pracą idę ze znajomymi na wielkie żarło :-D:-D należy się heh:)

Agnieszka ja juz tez posprzatałam :tak: i czekam na weekend. Teraz przygotowuje materiały na korepetycje , Antek spi

laseczki u Was tez zima? u mnie na całego

Do góry