reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie w 2012

Witam nowe staraczki:) super wątek się pwoieksza:-) pieknie pieknie:)

Misia ja to razem z toba sie stresuje wynikiem bety! trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&!!!!!!

reklama
Cześć dziewczynki!!

Miło, że wątek coraz większy.

U mnie dzisiaj pogoda w kratkę. Jar słonko raz deszcz. I zmienia się z prędkością światła.

We wro też dziś zimno :( A ja to zmarzluch straszny jestem...juz w połowie sierpnia po mieszkaniu w grubych skarpetach latałam :) a teraz to najchetniej w grube swetry bym już wskoczyła....

Lece po goraca herbate i wracam do ksiegowania dokumentów

Ostatnia edycja:
ja tak samo, kołdra po czubek głowy :) Do tego w zimie ciepłe skarpetki.
Ja niestety mam kiepskie mieszkano jeśi chodzi o utrzymanie ciepła. Mieszkam na ostatnim piętrze i na rogu budynku wiec żaden sąsiad mnie specjalnie nie grzeje. Do tego na osiedlu bardzo wietrzne jest :( W zimie mieszkanie momentalnie się wychładza a w lecie upał straszliwy

reklama
witajcie
Misia jak wynik??
Kiedyś pisałyśmy, ze przyspieszenie staranek jest zaraźliwe. Otóż potwierdzam, my mielismy od maja 2011, a teraz mamy w palnie od lutego, musi minąć z pół roku pracy bym na macierzyńskie się załapala, własnie powiedzcie mi ja kto z tym jest ?? trzeba miec pół roku przepracowane przed ciąża?? czy ogólnie pół roku zusu?? ja mam teraz od 1 wrzesnia umowe i czy w lutym jak uda mi się zaciązyć, to załapie sie na macierzyńskie?? umowe mam na 24 miesiące. dodam, że w ciązy nie zamierzam od razu pędzić na zwolnienie:no: proszę o odp

a co do temp, to ja też zmarźluch niesamowity;-) czasem w dresach spie hehe po czubek kołdra zakryta

a tabletek to już 2 lata nie biorę:no: po Milence brałam rok i powiedzialam sobie ze po 2 dziecku dopiero zaczne brać

Do góry