K
kobietka22
Gość
Ja nauczyłam sie gotować kiedy poznałam mojego męża było to 5 lat temu bo stwierdziłam ,że jak już coś ma z tego być to głodny nie może chodzić ,pierwsza była zupa grochowa była gęsta,że łyżka stawała ,ale dzielnie zjadł i pochwalił, potem inne zupki zaczęłam pichcić ,a jak już byliśmy po ślubie to chciałam sie popisać i wymyślałam różne wynalazki spaghetti uwielbiam więc zaczęłam ulepszać i wymyślać inne sosy np z dodatkiem serków topionych wyszedł sos serowy itd , robiłam zapiekanki z makaronów, potem pizze , potem wymyśliłam zapiekane parówki , nie każde danie było udane ,ale jeśli coś sie nie udało to razem robiliśmy coś na szybko , małymi kroczkami nauczyłam sie gotować i też mam klika sprawdzonych przepisów , ale najbardziej lubie sałatki do obiadu z tymi sosami w saszetach np ziołowo-paprykowy, albo koperkowo ziołowy, mój mąż też nie jest wybredny,a ja i mama co drugi weekend pracujemy i wtedy on robi obiadek, pomaga mi sprzątać i robi mi zakupy no żyć nie umierać,ale długo o to walczyłam to był typ mężczyzny ,któremu trzeba pod nos podstawić , moja teściowa mówi ,że go nie poznaje bo on to jej nigdy ciasta nie upiekł no chyba,że z pracy przynosił jak jeszcze pracował w cukierni
To prababcia wiekowa kobieta, kurcze babcie i prababcie sie naprawde trzymają , silne pokolenie ja mam drugą babcie 85 letnią ,która od czasów mojej komunii powtarzała ,że mojego ślubu to już nie dożyje ,a teraz jak już na ślubie moim była to mówi ,że prawnuków nie dożyje, moja mama sie śmieje,że do 100 albo i dalej pociągnie
O Ilonka super nawet nie wiedziałam ,że tutaj jesteś cieszę się bardzo a staranka w toku czy dopiero na 2012 sie szykujecie?A teraz doczytałam ,że nie pogniewasz sie na II kreseczki więc trzymam kciuki mocno.
To prababcia wiekowa kobieta, kurcze babcie i prababcie sie naprawde trzymają , silne pokolenie ja mam drugą babcie 85 letnią ,która od czasów mojej komunii powtarzała ,że mojego ślubu to już nie dożyje ,a teraz jak już na ślubie moim była to mówi ,że prawnuków nie dożyje, moja mama sie śmieje,że do 100 albo i dalej pociągnie
O Ilonka super nawet nie wiedziałam ,że tutaj jesteś cieszę się bardzo a staranka w toku czy dopiero na 2012 sie szykujecie?A teraz doczytałam ,że nie pogniewasz sie na II kreseczki więc trzymam kciuki mocno.
Ostatnio edytowane przez moderatora: