reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ale sie objadlam arbuzem... :zawstydzona/y: Az mi niedobrze, ble...
dana mam nadzieje, ze dobra z Ciebie wrozka i kolejna przepowiednia tez sie sprawdzi :-D Jak narazie tip top :-D
wika no tak mysle, ze moze przez te upaly, bo nic innego mi do glowy nie przychodzi :no: Kupilam dzis duzy wentylator, moze bedzie sie lepiej spalo zarowno Elvisowi jak i nam :tak: Ale chyba piesio juz sie lepiej czuje, bo juz byl na dunga dunga ze swoja zona czyli duzym pluszowym oslem :-D
baskaa widze na Twoim suwaczku, ze mamy w podobnym czasie owulacje ;-)
maron ja lapie fluidki, najchetniej dziewczece :-)

Cos dzis tak nas malo tutaj, hmm... Moze jutro frekwencja sie poprawi. UWAGA! Bede sprawdzac liste obecnosci :-D
Zbieram sie chyba tez powoli do lozeczka, bo jakies zmeczenie czuje. To pewnie przez tego arbuza :dry::-D
Spijcie dobrze kobitki. Aaaaa, no i pamietajcie. Jutro obecnosc obowiazkowa ;-):-) BAJ :*

reklama
wpadłam się przywitać :D w sumie to mogę powiedzieć dzień dobry bo podejrzewam że dzisiaj już nikt nie zaglądnie to na zapas na jutro napiszę :
DZIEŃ DOBRY :D
hehe
lazurowe będziemy celować na marzec razem gdyż ponieważ dzisiaj wywiało mnie nad Morze Czerwone z prędkością błyskawicy :) jak to powiedział mój w pół szczęśliwy mąż że NIE MA TEGO ZŁEGO... dunga dunga pełną parą cały miesiąc dłużej ( mam z góry zabronione dunga dunga w ciąży-stąd ta radość) czekam więc aż Morze Czerwone się rozstąpi i działam dalej :-D
W zeszłym roku zaskoczyłam w czerwcu i miałam być marcówką... może ten marzec mi pisany :D zobaczymy... miło byłoby się w lipcu w me ćwierćwiecze dowiedzieć że się nam rodzinka powiększy :D hehe a w sumie akurat wtedy mniej więcej mi @ ma wypaść w lipcu.
ale sie rozpisałam... w tym tygodniu pracuje na popołudnia... więc rano zabiegana sprzatanie gotowanie i inne przyjemności, do pracy i jak wracam to prysznic, forum i nyny :D
oooj dziewczynki tak mi Was brakowało cały dzień... :tak::tak::tak:

Melduję prof. Lazurowej swoją obecność :-D

I to narazie tyle, mykam si sszykować do pracy :)

Miłego dnia

Hej:-D
Lazurku Obecna! Ja Ci powiem tak: tez mam nadzieję, że moje wróżby się sprawdzą:-D Ale nie daję 100% gwarancji. Czasem trzecie oko widzi niewyraźnie:-D:-D:-D

Co do fluidków: ja chcę i jedne i drugie, zachłanna jestem:-D

jak zachlanna jestes dana to beda blizniaki:-D

arbuzy w poprzedniej ciazy moglam je jesc tonami, teraz na nie patrzec nie moge:-p maz mi wczoraj truskawki kupil, ale to tez mi nie podeszlo. Obzarlam sie za to orzeszkami solonymi.

wika
wiesz, nawet niezle znioslam, oprocz tego, ze nastepneggo dnia ciezko mi bylo bo zjadlam za duzo jaj

Hejo,

dawno mnie nie było i od razu na listę obecności trafiłam , ale dobrze :-D:-D
livastrid - spóźnione ale szczere , WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!
maron - wypierała się wypierała i proszę II kreseczki , GRATULUJE!!!!!!

przeczytałam wszystko ale jestem dzisiaj taka nie do życia, że wybaczcie że nie odpiszę nikomu :zawstydzona/y:
Ja po 2 dniowym weselu nie żywa, wybawiłam się , czekam teraz na kolejne, fajnie było nie powiem nic złego :-)

reklama
I ja melduję swoją obecność :)
Maron nie miałam okazji więc serdecznie Ci gratuluję :)
Antek pierwszy raz zbił sobie kolano . Było mi przykro , ale tak sobie pomyślałam " Mój mały męźczyzna :p"

Wsadze kij w mrowisko i zapytam : KIEDY BĘDZIE ZIMA? :)
ja jestem z tych zimnolubnych i teraz mecze sie okrutnie!!!

Do góry