reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

a wiesz, ze termin, metoda Nawegelego wyliczylam sobie rowny miesiac po Tobie :-D 15 lutego :tak:

znaczy, ze broiliscie kolo 20-24:-D:-p
u mnie licza inaczej niz normalnie. Wg who termin mam 12, co usg zreszta potwierdzilo, ale trzymam sie ich wyliczen, mala przyszla dokladnie jak wyliczyli

no ja spie i mam lenia od poczatku, brzuch tez boli i krzyz zreszta tez, glowa tez raz na jakis czas itd

reklama
A u mnie słoneczko i upał na sto dwa :-D dobrze, że wiaterek wieje, bo gdyby nie to, to chyba bym padła :-) aaaaahhaaa… w totka nie wygrałam ;-( :-p pewnie to nie był mój dzień ;-)
Poza tym mi jeszcze trzy dni zostało do terminu @ co prawda nie czuję się jak bym miała dostać, choć wydaje mi się, że i tak dostanę i z dzidzi w tym miesiącu nici :-( Właściwie się już z tym pogodziłam, po płakałam kapuńke i godzę się z tym, że za kilka dni dostanę @ co prawda mój organizm troszkę dziwnie się zachowuje, ale to (chyba) bardziej przez upał :-)
A na obiadek miałam młode ziemniaczki z koperkiem i młodą kapstkę „haczykiem kroszoną” :-D mniam, mniam :-D

Mmona :-D oooo mam nadzieję, że będzie imprezka :-D właściwie dwie, bo moja bratowa też ma ćwierćwiecze, tylko tydzień później i myślimy, żeby zrobić razem :-D

Mama Sówka- Oooo to Ci mężuś niespodziankę zrobił ;-) cieszcie się sobą, cieszcie :-)

Lazurku- widzę zmiany w suwaczkach :-D czyli już coś, coś się dzieje :-)

Baskaa- witaj :-) ja mam teraz 2 cykl (pewnie niedługo się skończy :-( ) i też się czuję jakbym jakieś pół roku już czekała :-p tak mi jakoś wolno ten czas leci ;-)

Kaamaa- jejjj :-( Mam nadzieję, że córci nic nie jest :-) trzymam &&&& żeby wszystko było dobrze :-) Napisz jaki wynik wizyty u lekarza był

Livastrid – miałam urodzinki??? :-D ooojjj nie wiedziałam :-( zatem życzę wszystkiego najlepszego! :-D spełnienia marzeń :-D

Maron – GRATULACJE!!! :-D jej ale się cieszę, że Ci się udało :-D jaaaa chcę fluidki… też chcę II kreseczki :-D

Dana- mi możesz wywróżyć kiedy będę miała II kreseczki!!! :-D

Hejka! ;-)
Jak tam u was babeczki??? :-) U nas dzis taki dzien jak wczoraj, czyli od rana upaly, a potem deszcz i burza :dry:
maron no to jak broiliscie to teraz macie :-D
livastrid chcialabym uslyszec te 100 lat w 3-jezycznym wykonaniu :-D
Truskawcia no cosik tam sie dzieje. Zobaczymy jakie beda tego skutki ;-) A Ty nie smutaj, przezciez poki @ nie ma jest nadzieja. Zapomnialas? :tak:
dana wrozko dobra, powroz i mnie :-D Cos chyba kiedys pisalas, ze tez mi sie szybko uda. Dobrze pamietam? :-D

Gdzie jest Lelek, wika, anastazja? Wylazic z krzakow, ale juz!!! :-D

Mojego pieska znow cos dopadlo :-( Wymiotowal nad ranem i dzisiaj taki cichutki znow jest... :-( Moze to przez upal... Hmm...

No hej no, jakiś czas temu wróżyłam przecież.:-D Ty, Lazurku, Maron i Truskawcia pójdziecie na pierwszy ogień:-D:-D
No i Maron jest pierwsza z wytypowanej przeze mnie trójeczki:-D

Ostatnia edycja:
Hej :)

Spędziłam dzisiaj pół dnia w samochodzie!!! Igor był ze mną i był mega grzeczny przez całą drogę!!!

Czekam teraz na M. i idę nyny... padam z nóg!

Truskawica- póki nie ma @@ jest nadzieja!!! Ja trzymam kciuki za ten cykl :)) I w sobotę miałam ten sam zestaw obiadowy co TY :))))

Livastrid- czyli imprezka udana?? Ale pewnie padałaś z nóg!!

lazurowe- beidny ten Twój piesek :( Może to rzeczywiście przez upały!

Truskawcia witaj kochana :)

lazurowe_wybrzeze ta pogoda jest na prawdę męcząca.. ja dzisiaj zrobiłam pranie, powiesiłam na zewnątrz i co może z 2 godzinki powisiało i zaczęło padać no to poleciałam pozbierać i co .. może z 5 minut takiego mega deszczu i za chwile znowu +30... masakra..

reklama
Do góry