Witam :-) Mi tez zaległości sie narobiło, ale badź co bądź dzieje sie tyle, że na nic czasu nie znajduję (widzę, że nie tylko u mnie :-)) ;-) No i jeszcze laptop słuzący nam za stacjonarny nam padł i w wolnych chwilach przegladam jakiego by kupić w zamian. Teoretycznie mam urlop aż miesięczny, ale przed urlopem sporo dyżurowałam, a teraz odkrywam na nowo jak bardzo fizycznie męczące jest zajmowanie sie maluszkiem 24/24 - efekt jest taki, że wszystkie drzemki Stasia przesypiamy razem
Ale ani troszkę nie narzekam :-)
Powiem Wam, ze mam to samo - wszedzie widzę kobiety w ciaży i az łezka w oku się świeci.. Z reszta pamietam jak byłam 2 miesiące po porodzie i pojechałam odwiedzic Kuzynkę na porodówce to taaaaak strasznie zazdrościłam tym paniom, które przychodziły do rejestracji "bo chyba zaczął sie poród" :-)
Mama Sówka
- permanentnie jestem pod wrażeniem jak intensywnie żyjesz :-)
agnieszka.kk - skoro zaczynacie starac sie o Maleństwo w maju to jest nas coraz wiecej! :-) Powodzenia! My w sumie czekamy tylko po to, żeby dzieciątko nie urodziło nam sie przed październikiem 2011, ale najbardziej chciałabym własnie zajść w ciążę w maju :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Powiem Wam, ze mam to samo - wszedzie widzę kobiety w ciaży i az łezka w oku się świeci.. Z reszta pamietam jak byłam 2 miesiące po porodzie i pojechałam odwiedzic Kuzynkę na porodówce to taaaaak strasznie zazdrościłam tym paniom, które przychodziły do rejestracji "bo chyba zaczął sie poród" :-)
Mama Sówka
agnieszka.kk - skoro zaczynacie starac sie o Maleństwo w maju to jest nas coraz wiecej! :-) Powodzenia! My w sumie czekamy tylko po to, żeby dzieciątko nie urodziło nam sie przed październikiem 2011, ale najbardziej chciałabym własnie zajść w ciążę w maju :-)