reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

a ja sie boje kotow, nie lubie kotow i nie mam kota:-)

jakbylismy mali to zawsze jakis tam na podworku byl ale ja sie go balam bo lazil za mna i po pietach mnie drapal, pozniej jak juz duza pannica bylam to zgodzilam sie na przyjecie do domu persa. Jak byl malutki to nawet mi sie podobal i bylo ok ale jak juz wyrosl to poszedl do znajomych

reklama
Lelek koty nie, szczury nie to jakie zwierzatka lubisz?

ja poprzestawialam rupiecia w sypialni, sprzatnelam lazienke, walnelam nowym obrusem w pokoju i mysle co tu dalej porobic, bo gdzies nadmiar energii musze rozladowac. A moze pranie zrobie:-D

jestem z Wami ciagle, tylko nieaktywnie;-)

livastrid ogolnie nie jestem zwierzeca:-D podobaja mi sie malpki, male pieski- tez sie boje, i jakies konie- ale z daleka. Nie ma tak ze ich nienawidze. Podobaja mi sie i ciesze sie ze takie sa, oraz nie rozumiem bestii ktore sie nad nimi znecaja, jednak wiekszego serca nie mam

ja to dzis mam rece do ziemi i nic nie robie

ja mam tu wkolo konikow sporo a potem owiec i koziolkow, sarenki i losie tez, pewno jakies borsuki i inne lesne potwory:-D
tu jakos na wiosce lubia sie konikami wozic:eek: nie ma to jak byc trendy

a malpke mam w domu:-D, ktora zaraz bedzie pewno stekac:dry:chcesz?:-p:-pzartuje

Ostatnia edycja:
livastrid - samolot może być ?;)

Ja boję się i piesków i koników i resztę zwierzęcego świata, ale kot jakoś jest bliski memu sercu, ale myślę że wszystkie żyjątka da sie polubić :)
Dobrze Wam że w domku jesteście, też bym chętnie się zwinęła i pojechała , tym bardziej że sprzątanie , pranie , prasowanie i gotowanie mnie czeka ........ z tego wszsytkiego tylko prasowanie lubię , jakby coś służę pomocą ;)

e samolot to mam przesiadki min 1 na ogol w kopenhadze, za dlugo ;-)

anastazja Ty w pracy sie nudzisz, a ja w domu:laugh2: tak zle i tak niedobrze. Spoko, spoko, jak bejbe sie pojawi to dopiero bedzie sterta brudnych naczyn, prania i w ogole:-p:-p a wtedy to dopiero bedzie Ci sie chcialo...wynajac gosposie:-D
bee prasowanie to cos czego nie cierpie :-p juz nie mowie o tym, ile to pradu pozera:laugh2: ale moze masz drobnego meza? bo ja mam wielkiego i jak mam mu wyprasowac koszule to wole moje 4 bluzeczki wyprasowac. Mam tyle prasowania, ze mnie to bokiem wylazi:-p

Lelcia
, sloneczko co robisz?

juliana a Ty juz sie opalilas dawno temu gdzie jestes:-p
kaamaa Ty tez nie chcesz dzis gadac?

halo zmiana popoludniowa!!!

a ja niecierpie prasowania,to chetnie skorzystam .Porzadki w szafkach robie.Sloneczko swieci i troche sie ocieplilo wiec i energii mam wiecej.Wygrzalam sie na solarium i moge wziac sie za obiadek.Dzisiaj pulpety w sosie pieczarkowym.:-D

reklama
Do góry