reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Dzieki dziewczyny;-)

Isana, Ty łobuzie! Rob, rob ten test!!!!!!

kaamaa, niech no stary najpierw wroci:-D:-D

maron, ale jaja z Toba:szok::szok: zabaw sie z mezem moze ten wisielczy humor przejdzie...

a swoja droga dzis chyba jest jakies wyladowanie atmosferyczne bo ja tez kiepsko sie czuje:-(

livastrid a co u Ciebie? Co te nasze smyki takie pyskate dzisiaj? Milosz ze zlosci jak sie wygial do tylu tak cala glowa uderzyl w stol:-(

phoenix, martolinka, agnieszka i inne staraczki, ktore akurat do glowy mi nie przychodza- milego wieczoru!

wika- przytulam mocno i zycze duzo sily

reklama
wiesz u mnie podobnie jest, najpierw mam ochotke na male co nieco, nakrecam meza, a jak juz przyloze glowe do poduszki to nie marze o niczym innym jak o snie :-) a dzis wstalam przed 6 w sumie wiec chyba bede zmeczona :-p ale postaram sie cos przygotowac, mam szampana nawet ;-)

Szampan.... ja go nienawidze, a pamietam jak spedzalam sylwestra wtedy jeszcze u chlopaka i obecny maz wciskal we mnie tego szampana a ja wstydzilam sie odmowic i pilam ta ohyde:-D:-D:-D

Dzisiaj ubezpieczylam sie na zycie:-D tzn glownie ze wzgledu na urodzenie dziecka;-)
jakpracowalam to placilam grupowe w pracy i maz u mni tez, ale teraz na wychowawczym nie chce robic szefowej problemow i wzielam paiery(tzn po porodzie) i myslalam ze u meza bedziemy mogli oplacac ale okazalo sie ze oni maja zamknieta grupe tylko dla pracownikow:wściekła/y: wiec przez rok tylko maz oplacal sobie a ja nie, no ale teraz zmobilizowalam sie i poszlam na indywidualne. W sumie 10zl za miesiac skladka wiec malutko, a moze sie przydac...

Ostatnia edycja:
a ja szampanka bym mogla pic i pic :-) po jednej lampce mam straszna smiechawe :-) babelki na mnie mocno dzialaja :-)
Najbardziej rozwala mnie jak moj maz proponuje mi winko w lozeczku przy jakims filmie :-p krzywi sie jak cholera ale twardo pije :-p

Szampan.... ja go nienawidze, a pamietam jak spedzalam sylwestra wtedy jeszcze u chlopaka i obecny maz wciskal we mnie tego szampana a ja wstydzilam sie odmowic i pilam ta ohyde:-D:-D:-D

Dzisiaj ubezpieczylam sie na zycie:-D tzn glownie ze wzgledu na urodzenie dziecka;-)
jakpracowalam to placilam grupowe w pracy i maz u mni tez, ale teraz na wychowawczym nie chce robic szefowej problemow i wzielam paiery(tzn po porodzie) i myslalam ze u meza bedziemy mogli oplacac ale okazalo sie ze oni maja zamknieta grupe tylko dla pracownikow:wściekła/y: wiec przez rok tylko maz oplacal sobie a ja nie, no ale teraz zmobilizowalam sie i poszlam na indywidualne. W sumie 10zl za miesiac skladka wiec malutko, a moze sie przydac...

A co to za ubezpieczalnia i na jaka kwote sie ubezpieczyłas bo tez mysle o tym

reklama
Ja akurat w najtanszej w Interisk. Ubezp na 10tys w razie smierci, za urodzenie dziecka 1tysiac itd. Ale mozna sobie wziac np pakiet rodzinny i tez wykupic ubezp za pobyt w szpitalu, dzieci, swoje itd. Mozliwosci sa rozne i rozne kwoty a naprawde warto.

Ufff... wyszlam w koncu z kuchni... podszykowalam sobie na jutro bo robie na obiad zapiekana karkowke mniam mniam:-D:-D

Mezulo mi niespodzianke zrobil bo mial przyjechac jutro po poludniu a juz teraz wjechal do Pl i moze za 2 godziny bedzie(moze bo jest korek)

Powiedzialam mu ze super iz mnie uprzedzil bo zdaze kochanka do szafy schowac:-D:-D:-D

Do góry