reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

witajcie

wczoraj dostalam sciage na papucie, wiec sie pobawie drutami w wolnym czasie

livastrid lubisz dziergac? ja bym chciala lubiec, ale nie mam cierpliwosci. Nie powiem, zrobilam kilka sztuk szalikow, nawet 1 sweter na spole z babcia ale ile przy tym bylo nerwow! Wiec sobie odpuscilam.

I masz racje, dla mnie w budowie tez najwazniejszy dach i przylacza, ale my mamy dopiero strop na parterze polozony

milego dnia

reklama
Ja też kiedyś lubiłam robić na drutach, stare czasy :-)

Chyba sobie kupię jakiś gotowy szablon i mulinki to dla Juli jakiś fajny obrazek wyszyję.

Julka na reszcie zasnęła przez godzinę walała się po łóżeczku, ufff.

Aga, to pewno od Ciebie taka pogoda do mnie przyszla:-p

Wiecie, z drutami to tak troche smiesznie wyszlo, bo mnie one zawsze kojarzyly sie w sposob nastepujacy: okulary-brak zebow-fotel bujany:blink: Po jakims czasie jak do N przyjechalam, nie wyrobilam i kupilam jakies tam druty i pare kolorkow, bo... to mi sie moze kiedys przydac:rolleyes: pewnie zgodnie z moim wyobrazeniem na pewno sie przyda kiedys. No i walnelam je w kat. Jak zaciazylam to w sklepie kupilam kolejne kolorki i zaczelam cos tam tworzyc.
Mama do mnie - na drutach robisz?A moze Ty w ciazy jestes!
Jasne mamo.....:eek::oo::huh::-D:-D:-D e, nie wiedzialam jeszcze, ze jestem. A ze w ciazy jakos bylam w gruncie rzeczy spokojna to z ta cierpliwoscia problemow nie mialam. Poza skarpetka. Lezy w kacie od roku i jakos na nia patrzec nie moge, a zostaly do zrobienia tylko paluchy;-)
Jedyne co mnie wkurza to brak wlasciwego druta, bo zawsze okazuje sie, ze potrzebuje inny rozmiar jak cos chce zrobic, albo, ze kolor wloczki mi nie pasuje.

No, kaamaa nie masz na co czekac, corcia pewnie bedzie ciekawa, co robisz:-D Mi tez ten chrabaszcz w koncu zasnal, pewnie co najwyzej na pol godziny, ale zawsze cos:tak:
Fajnie wyglada taki maly, spiacy czlowieczek:laugh2:

Moj tez teraz nyna i tez pewnie niedlugo ale obiad juz mam, pranie zrobione wiec spoko

O i zapomnialabym sie pochwalic drogie panie:)

dzis zaliczylam pierwsze 7 minutowe cwiczenia na uda i posladki:) chce przez ten miesiec sie troche zdyscyplinowac ha ha:-D zsapalam sie jak parowoz a moje dziecko bylo tak zafascynowane ze jak przestawalam ze zmeczenia to plakalo bo chcialo zebym dalej wywijala nogami:-D

Ostatnia edycja:
no to chyba w ogole pora na lulu

a jak błoga ciszaa w domu, tylko się delektować :-D
wlasnie tak sobie pomyslalam, jeju jak cicho:blink:

ostra jestem;-)
no nie watpie:-p Moze sobie dokupcie sprzet, wtedy Ty bedziesz miala czas na swoje sprawy, a m sobie tam dalej bedzie sie zbroic;-)

tez by sie przydalo jakies pranie wstawic...bo mi sie uzbierala kupa upacianych marchewka i ziemniakami bodziakow i sliniakow:-)

no to gratulere, Lelek mi tu fizjoterapeuta nakazal ciwiczenia na miesnie miednicy robic, ale jakos idzie mi to z marnym skutkiem. Brzuszek i udka przydaloby mi sie poprawic. Moge inne cwiczenia robic:-p No parterek, powiadasz, to zawsze o jedno pieterko mniej do roboty!

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry