witajcie
wczoraj dostalam sciage na papucie, wiec sie pobawie drutami w wolnym czasie
livastrid lubisz dziergac? ja bym chciala lubiec, ale nie mam cierpliwosci. Nie powiem, zrobilam kilka sztuk szalikow, nawet 1 sweter na spole z babcia ale ile przy tym bylo nerwow! Wiec sobie odpuscilam.
I masz racje, dla mnie w budowie tez najwazniejszy dach i przylacza, ale my mamy dopiero strop na parterze polozony
milego dnia
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja też kiedyś lubiłam robić na drutach, stare czasy :-)
Chyba sobie kupię jakiś gotowy szablon i mulinki to dla Juli jakiś fajny obrazek wyszyję.
Julka na reszcie zasnęła przez godzinę walała się po łóżeczku, ufff.
Chyba sobie kupię jakiś gotowy szablon i mulinki to dla Juli jakiś fajny obrazek wyszyję.
Julka na reszcie zasnęła przez godzinę walała się po łóżeczku, ufff.
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej hej
dziewczyny ale u mnie wieje szok normalnie,takie wiatry że strach z domu wychodzić a tu do pracy trzeba iść
dziewczyny ale u mnie wieje szok normalnie,takie wiatry że strach z domu wychodzić a tu do pracy trzeba iść
livastrid
2010 & 2012
Aga, to pewno od Ciebie taka pogoda do mnie przyszla
Wiecie, z drutami to tak troche smiesznie wyszlo, bo mnie one zawsze kojarzyly sie w sposob nastepujacy: okulary-brak zebow-fotel bujany Po jakims czasie jak do N przyjechalam, nie wyrobilam i kupilam jakies tam druty i pare kolorkow, bo... to mi sie moze kiedys przydac pewnie zgodnie z moim wyobrazeniem na pewno sie przyda kiedys. No i walnelam je w kat. Jak zaciazylam to w sklepie kupilam kolejne kolorki i zaczelam cos tam tworzyc.
Mama do mnie - na drutach robisz?A moze Ty w ciazy jestes!
Jasne mamo..... e, nie wiedzialam jeszcze, ze jestem. A ze w ciazy jakos bylam w gruncie rzeczy spokojna to z ta cierpliwoscia problemow nie mialam. Poza skarpetka. Lezy w kacie od roku i jakos na nia patrzec nie moge, a zostaly do zrobienia tylko paluchy;-)
Jedyne co mnie wkurza to brak wlasciwego druta, bo zawsze okazuje sie, ze potrzebuje inny rozmiar jak cos chce zrobic, albo, ze kolor wloczki mi nie pasuje.
No, kaamaa nie masz na co czekac, corcia pewnie bedzie ciekawa, co robisz Mi tez ten chrabaszcz w koncu zasnal, pewnie co najwyzej na pol godziny, ale zawsze cos
Fajnie wyglada taki maly, spiacy czlowieczek
Wiecie, z drutami to tak troche smiesznie wyszlo, bo mnie one zawsze kojarzyly sie w sposob nastepujacy: okulary-brak zebow-fotel bujany Po jakims czasie jak do N przyjechalam, nie wyrobilam i kupilam jakies tam druty i pare kolorkow, bo... to mi sie moze kiedys przydac pewnie zgodnie z moim wyobrazeniem na pewno sie przyda kiedys. No i walnelam je w kat. Jak zaciazylam to w sklepie kupilam kolejne kolorki i zaczelam cos tam tworzyc.
Mama do mnie - na drutach robisz?A moze Ty w ciazy jestes!
Jasne mamo..... e, nie wiedzialam jeszcze, ze jestem. A ze w ciazy jakos bylam w gruncie rzeczy spokojna to z ta cierpliwoscia problemow nie mialam. Poza skarpetka. Lezy w kacie od roku i jakos na nia patrzec nie moge, a zostaly do zrobienia tylko paluchy;-)
Jedyne co mnie wkurza to brak wlasciwego druta, bo zawsze okazuje sie, ze potrzebuje inny rozmiar jak cos chce zrobic, albo, ze kolor wloczki mi nie pasuje.
No, kaamaa nie masz na co czekac, corcia pewnie bedzie ciekawa, co robisz Mi tez ten chrabaszcz w koncu zasnal, pewnie co najwyzej na pol godziny, ale zawsze cos
Fajnie wyglada taki maly, spiacy czlowieczek
juliana
livastrid ostra jestem;-)
Kamiśka :)
Livastrid pewnie że fajnie wygląda, a jak błoga ciszaa w domu, tylko się delektować
Moj tez teraz nyna i tez pewnie niedlugo ale obiad juz mam, pranie zrobione wiec spoko
O i zapomnialabym sie pochwalic drogie panie
dzis zaliczylam pierwsze 7 minutowe cwiczenia na uda i posladki chce przez ten miesiec sie troche zdyscyplinowac ha ha zsapalam sie jak parowoz a moje dziecko bylo tak zafascynowane ze jak przestawalam ze zmeczenia to plakalo bo chcialo zebym dalej wywijala nogami
O i zapomnialabym sie pochwalic drogie panie
dzis zaliczylam pierwsze 7 minutowe cwiczenia na uda i posladki chce przez ten miesiec sie troche zdyscyplinowac ha ha zsapalam sie jak parowoz a moje dziecko bylo tak zafascynowane ze jak przestawalam ze zmeczenia to plakalo bo chcialo zebym dalej wywijala nogami
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
no to chyba w ogole pora na lulu
tez by sie przydalo jakies pranie wstawic...bo mi sie uzbierala kupa upacianych marchewka i ziemniakami bodziakow i sliniakow:-)
no to gratulere, Lelek mi tu fizjoterapeuta nakazal ciwiczenia na miesnie miednicy robic, ale jakos idzie mi to z marnym skutkiem. Brzuszek i udka przydaloby mi sie poprawic. Moge inne cwiczenia robic No parterek, powiadasz, to zawsze o jedno pieterko mniej do roboty!
wlasnie tak sobie pomyslalam, jeju jak cichoa jak błoga ciszaa w domu, tylko się delektować
no nie watpie Moze sobie dokupcie sprzet, wtedy Ty bedziesz miala czas na swoje sprawy, a m sobie tam dalej bedzie sie zbroic;-)ostra jestem;-)
tez by sie przydalo jakies pranie wstawic...bo mi sie uzbierala kupa upacianych marchewka i ziemniakami bodziakow i sliniakow:-)
no to gratulere, Lelek mi tu fizjoterapeuta nakazal ciwiczenia na miesnie miednicy robic, ale jakos idzie mi to z marnym skutkiem. Brzuszek i udka przydaloby mi sie poprawic. Moge inne cwiczenia robic No parterek, powiadasz, to zawsze o jedno pieterko mniej do roboty!
Ostatnia edycja:
juliana
A jakie sa cwiczenia na miesnie miednicy?????????????
reklama
livastrid
2010 & 2012
inaczej miesnie Kegla, juliana, po to bys pozniej jako starsza pani nie popuszczala pod siebie jak kichniesz albo jak bedziesz sie smiac. I rozrywki lozkowe sa milsze ponoc;-)
jak w google wpiszesz, to pelno stron Ci wyleci jak cwiczyc je
dzisiaj jakas zakrecona przez te pogode jestem, np. zobacz sobie tu
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/wzmocnij-miesnie-kegla_35123.html
http://www.youtube.com/watch?v=ahJjv4tggs8
jak w google wpiszesz, to pelno stron Ci wyleci jak cwiczyc je
dzisiaj jakas zakrecona przez te pogode jestem, np. zobacz sobie tu
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/porod/wzmocnij-miesnie-kegla_35123.html
http://www.youtube.com/watch?v=ahJjv4tggs8
Ostatnia edycja:
Podziel się: