reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Wika wszystko super się udało:tak::tak:Ala była bardzo , bardzo grzeczna. Czekam na fotki od chrzestnego to pokaże moją slicznotkę:tak:

ciekawe jak tam Bunny?

Wika dzielnego masz synka:tak:nas czeka kontrola za 3 msce - ma nadzieje , że wszystko ładnie w buzce.
Anastazja jak po weekendzie? balowałaś?:-p

reklama
Ufff dobiłam się do komputera z zamiarem przekazania najnowszych wiadomości a Bunny zebrała siły i sama napisała.
Trzymamy kciuki Aniu by wszystko poszło sprawnie i szczęśliwie.
Czekam na kolejne smsy. Gdy tylko coś będę więcej wiedziała od razu napiszę.

Wikuś z wesela wróciliśmy wczoraj w nocy. Nie tańczyłam, nogi nosić nie chciały ale za to chłopcy wyszaleli się za całe 3 lata a ja objadłam za pół życia. Po mieszance słodyczy obiadu, przekąsek i całej reszty pokutowałam wczoraj przez pół dnia na toalecie :-p ale warto było takich pyszności :-D

Dzięki za ciepłe powitanie :)
Bunny - trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wika- nie pracuję ciągle szukam ,ale lekko nie jest u nas z pracą ciężko niestety , tak poza tym to byłam w pracy owszem ,ale powiedzieli ,że jestem zbyt powolna i mnie wywalili ,a pracowałam w taki dość dużym sklepie ,ale tylko przez tydzień niestety.
Sowinko- no tak już w najbliższej przyszłości postaramy się o maluszka bardzo się na to cieszę.
Anastazja - i Ty tutaj ,ale fajnie same znajome nicki miło tak pogadać :)

Wiadomosc od Ani jest taka ze lezy w szpitalu na oddziale, podpisala papiery na cc. Skurcze co 3, 4 minuty i nie bola az tak bardzo. Po 14 miala rozwarcie na 2 palce w tej chwili nie wie jak wyglada.

SMS od BUNNY!!!

"Skurcze na KTG galante co 3,4 min. Aż tak bardzo nie bolą. Leże na sali połoznictwo- gin. Gin jakiś dziwny, zastanawia sie co ze mną zrobic, bo było już u mnie jedno cc. A dziecko wygląda na duże, pewności nie ma, bo usg nie miałam. "

Syneczki, jaka synchronizacja
:-D:-D

Kobietka, ja po macierzyńskim też zostaje na lodzie:-(

Martolinka, właśnie a jak u Ciebie?? ODezwali sie z jakiejś szkoły?? Supeer, ze Ala grzeczna:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć

Agnieszka, jakie rogaliki? Dasz przepis?
Mama Stacha ja kupuję gotowe ciasto w Lidlu takie francuskie,wycinam,nadziewam i zawijam rogaliki następnie piękę około 20 min i gotowe :tak:

Bunny i jak i jak??? powodzenia kochana :-)

A Ja dostałam od męża piękną bransoletkę :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry