reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dziewczyny kolejny test negatywny. Dzis.stracilam cierpliwosc 24 lutego lece do pl. To postanowione. Na tydzien. Powtorzyc badania. I czekam na @.
Liv a jak mialas przy pierwszym dziecku? Mialam mysli ze to od nadzerki ale az tak ? Chyba nie mozliwe. Tu maja wyrabane. Moze w pl cos poradza.

bolaly mnie cycki, mialam podwyzszona tempe - logiczne, bylam wykonczona, bolalo podbrzusze - fakt okres mial przyjsc, ale bylo gorzej niz zwykle. Pomyslalam, moze to przez torbiel, bo za miesiac mialam isc do kontroli, by zobaczyc czy jeszcze jest, czy sie zmniejsza takie tam. Cos mnie tknelo i kupilam test byl tak pozytywnie wyrazny, ze szok, tylko, ze w ulotce bylo napisane, ze rowniesz moze byc falszywie dodatni przy torbieli, poszlam po 10 dniach do gina. zero torbieli, ciaza 7 tygodniowa.

zobaczysz w polsce, zycze jednak by fasola juz byla

Dziewczyny kolejny test negatywny. Dzis.stracilam cierpliwosc 24 lutego lece do pl. To postanowione. Na tydzien. Powtorzyc badania. I czekam na @.
Liv a jak mialas przy pierwszym dziecku? Mialam mysli ze to od nadzerki ale az tak ? Chyba nie mozliwe. Tu maja wyrabane. Moze w pl cos poradza.

Rozczochrana, a byłaś u GP? Nie wysłał Cię nigdzie dalej? Fakt faktem, że jak ja miałam problem z progesteronem i poszłam się skonsultować, to dostałam tylko Femoden, czyli zwykłe anty niby na wyrównanie cyklu. Oczywiście g to dało.

rozczochrana wiesz w PL wystarczy dobrze zapłacić a lekarze pomogą i cuda czasem się dzieją:tak: czasem i państwowo dobrze można trafić. Życzę Ci zeby to już była fasola:tak:

Wpadłam powiedzieć że żyję, ...chyba :baffled:
Przeziębienie zaatakowało do tego stopnia że nos przestał funkcjonować a głowa bez przerwy boli. Na dodatek chłopcy po tygodniu siedzenia w domu postanowili pokazać jak im się nudzi i wymyślają co raz to nowsze i bardziej krzykliwe zabawy :wściekła/y:
Miłego weekendu babiczki.

reklama
Do góry