reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej, widzę tu w weekend to prawie nic się nie dzieje .

Ja ;) Ja zamawiam termin 23 czerwca! ;)

Kochane, co do bałaganu, to u nas jest tak że ciągle się za soba sprząta, wszystko musi być czyste na bierząco, bo brat narzeczonego jest chory (nerwica natręctw) i po prostu musi byc czyściutko. Od góry do dołu. Sprząta sie codziennie wszystko jak jest w pracy albo gdzieś wychodzi. Jestem już przyzwyczajona i ciągle mam porządek, zero kurzu, itd, bo ileż to przez jeden dzień sie może nazbierać?? ;D

Ja też w totka nie wygrałam... ;/

Pójde zaraz zapalic (tak tak, nie wolno, itp, ale rzuce, obiecuje, jak zajde w ciąże), wieczorem napije sie piwka z narzeczonym (jeszcze nie mam płodnych, to se moge, a jak!:p) hi hi. Trzeba sie zrelaksowac.. ;D

Pozdrawiam!!

Aaaa, Anastazja, trzymam kciuki za kolejny cykl ;) Ale chyba lipcówka będziesz, co?? Czy na czerwiec sie łapiesz jeszcze? Masz chyba długie cykle..

Powinnam na ostatni dzień czerwca się załapać :tak::tak: a może szybciej maluch będzie rósł to i na wcześniejszą datę się załapię :-D

Halo!
Jest tutaj ktoś dzisiaj?:-)
Kolejny dzień @ za mną.:-) Prawie jestem w środku turnusu. Ja dziekuję bardzo za takie wczasy:tak: Raz na trzy, cztery miesiące mam tak, że z bólu po ścianach chodzę. No i właśnie ten taki jest:-( Jeszcze jutro na roczek jedziemy. :tak:Jest pół 11, a ja już wszamałam calego nussbeissera:tak: A co tam, przynajmniej mi troche lepiej:-D
Miłego weekendu życzę:-)
może kupiłaś takie najtańsze - to kiepski hotel dostałaś :-D:-D:-D a bierzesz jakiś leki? a ten nussbeisser to co to takiego ? bo ja taka niedouczona jestem :-D:-D:-D Jak impreza się udała?
maron - bardzo zgrabny brzuszek i wcale nie taki duży jak pisałaś :tak::tak:
magic - podobno jak się ma bliźniaki to właśnie męczą mega mdłości, ale wiem że każda ciaża jest inna więc nie ma co :-)
agnieszka - a co u Ciebie? już widzę do świąt odliczanie zaczęłaś , pierwszy sklep który zaczął kampanie świąteczna - LIDL:szok: trzeba będzie zaczynać o prezentach myśleć , żeby później po kieszeni nie uderzyło :confused2:

reklama
Dzień dobry

Qcz ja bym na Twoim miejscu przyjechała do Pl. Lekarze by Cię tu przebadali i podejrzałabyś maluszka kiedy byś tylko chciała a i rodzica przydałaby sie taka wyprawa.

Katrina &&& za wizytę

Martolinka a co z Tobą? Chwal sie Pani Magister!!!

Trina i co decyzja podjęta? Kiedy jedziecie?

Nasze kochane ciężaróweczki buziaczki w brzuszek!

Jak Wam minął weekend?

Ostatnia edycja:
Anastazaja ja tam nie wiem, czy hotel kiepskawy, ja po prostu nie lubię tej okolicy:-D
Nussbeisser to nic innego jak czekolada z całymi orzechami. Taka z okienkiem:-D
No a my po ostatnim roczku jesteśmy. Się objadłam, tyle powiem:-D Dzisiaj do szkoły idem:-D

I kto to mówi - leniwce :-D Ja jeszcze nie tworzę dzieci - za tydzień zacznę :-p
Dzisiaj mam powera na sprzątanie - także biorę szmatkę , wiadro i lecę witryny w biurze umyć , może też zmienię plakaty :tak:
To już wiem co to za wynalazki jesz dana - nie to co Ja - zwykłą nutelke wcinałam przez weekend :-D

ja tam lubie z orzechami laskowymi i rodzynkami lub czysto gorzka albo zakrapiana alkoholem, no, ale teraz...

leniwce, ja bylam zajeta...maz myl okna:-D nie, robie kocyk dla mamy, bo skarpetki w piatek skonczylam, a w sobote przyszla welna ktora zamowilam do kocyka.

powera mam takiego, ze poszlabym spac, ale wyjde pozbieram owoce pigwowca i dzis albo jutro robic bede konfitury

Witajcie:)

agnieszka - a co u Ciebie? już widzę do świąt odliczanie zaczęłaś , pierwszy sklep który zaczął kampanie świąteczna - LIDL:szok: trzeba będzie zaczynać o prezentach myśleć , żeby później po kieszeni nie uderzyło :confused2:
Anastazja u mnie wszystko ok.
Trochę zdrowie moje siada ale poza tym jest dobrze:)
Tak zaczęłam odliczanie do świąt bo lubię ten czas prezentów i choinek.U nas jak na razie to tylko świąteczną piosenkę w radiu słyszałam a w sklepach jeszcze nic się nie dzieje.Jak na razie halloween gości na sklepowych półkach:)
My już po woli tworzymy listę prezentów i pieniądze dziecku do skarbonki odkładamy co tydzień aby potem przed świątecznymi zakupami portfel nie był pusty :-D
A co LIDL puścił jakąś gazetkę świąteczną czy jak że już zaczynają szaleć?

Ja tez tak robię, jak mam w domu nutelkę, albo inny krem podobny. Tym razem wcinałam czekoladki, bo małzonek mój mnie w nie obficie zaopatrzył.:-D Wczoraj bylismy na tym roczku, to dopiero się najadłam dobroci.:-) Mmmm jaki tort był dobry, czekoladowy mniam:-)

reklama
livastrid Ja też lubię z orzechami i rodzynkami, a najbardziej ostatnio mi smakuje z samymi orzechami właśnie z LIDLa - w takim zielonym opakowaniu, nie całe 2 zł kosztuje:-D:-D
agnieszka - w gazetce nawet nie ma żadnych świątecznych wzmianek , ale na półkach już leżą słodycze zapakowane w papier świąteczny, mikołaje czekoladowe, kalendarz adwentowe i takie - bardziej słodkości świąteczne.
dana - Ja byłam w sobotę na urodzinach chrześnicy i .... chyba mi sie zmienił smak - bo mi w ogóle tort nie smakował , jakoś go zjadłam , ale zadowolona ze smaku nie byłam :no::no: a jutro/pojutrze idę zamówić malutki torcik rocznicowy w mojej cukierni z której mieliśmy na wesele - teściowie przyjeżdżają to z nimi trochę poświętujemy też :tak::tak:

Do góry