reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
trina - no ładnie tak bez konsultacji z lekarzem leki przyjmować , ale dobrze że pomogły :tak:
No to teraz udaję się na zasłużony ........- wcale nie odpoczynek - tylko do pracy , bo trzeba w końcu coś zrobić :-D
Jak wygram to dam Wam znać :-p

A ja poproszę białą czekoladę ;) No to idź do tej pracy jak musisz :/
Przez was cały czas mam banana na buzi :D przez szmatkę nieee ;)

o matko to jest uzależnienie!!!!!!!!!!!!!! nie mogę się skupić na pracy :-D
Anastazja -przestań, bo umrę ze śmiechu :-D:-D:-D Na te jajka musisz znowu miesiąc czekać!

jak to miesiąc? liczę że za jakieś 2-3 tyg. już pierwszy dziesiątek wyskoczy zza krzaczków :-D:laugh2: no bo Ja na koniec czerwca poproszę termin porodu :laugh2::rofl2:

Jak wygram te 170 tysiaków to każdej czekoladę wyślę - i to kurierem - ot taki luksus , a nie jakieś tam szmatki :-p

Ostatnia edycja:
hej :)

anastazja, mam tak samo jak TY :) siadłam pół godziny temu i zaczęłam czytać... w końcu wzięłam się za odpoisywanie a tu nagle pojawiło się kilka nowych postów na nadrobienia .....

Magic, wow!!!!!!!! Bliźniaki!!!!!!!! ale czadowo!!!!!!! w młodości zawsze chciałąm mieć bliżniaki ale teraz po doswiadczeniach z igorem wybiłam sobie tą idee z głowy :-D

Dana, Słońce, przykro mi strasznie z powodu @@@, ale Ty wiesz, ze nam pisane są miesiące letnie :)

Agnieszka, zdrówka :)

U mnie dziś 29 tc

wydurniamy się!:) Zaraz wrócę idę do mamusi zadzwonić i dowiedzieć jak się czuję i jak przygotowania do wznowienia przysięgi - dziś mojej mamy przyjaciółka wznawia przysięgę małżeńską z powodu 40-tej rocznicy ślubu :) Dziś się rozerwie a jutro i pojutrze nie odgarnie się od swoich dzieci :)

reklama
Do góry